Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Babule,ak by ste niektora predaval BJmini-3kolku, ozvite sa mi...
Ahojte, nebude niektorá z vás predávať trojkolku? ďakujem
@mravvcek ešte predávate kočík? Ďakujem
ahojte...ak by mal niekto zaujem tak predavam bj city mini
@11anjelik11 ahoj ja predavam...mozes si pozriet v
mojom bazariku
ahojte planujem kupit bjcm ale neviem ci mate skusenosti s pripojeni
m skejtika pre druhe dieta, mam 2 a 4 baby a starsia by sa stale kocikovala 🙂
@rossalinda Mám BJCM 4 a Lsacal Buggy Board Mini, při použití toho prodlužovacího adaptéru to jde. Samozřejmě ne při poloze ležmo. A madlo je pro moje nevzrostlé starší dítě dost vysoko, ale zvládá. I když s břichem to teď už zas moc nejde mně 😀
@rossalinda Jinak na občasné popovezení nebo rychlý přesun se do BJCM naskládají i dvě děti, obzvlášť pokud jsou schopné spolupráce 😀 Trošku sklopím opěradlo, dám staršího, jemu mezi nohy mladšího a upevním madlem 🙂
Ak by mal niekto zaujem, predavam 3kolku bjcm aj s madlom.
@11anjelik11
@exupery
Ahojte, uz ste kupili kocik? Ak nie, ja budem predavat svoj. Svetlo modry, v super stave aj s madlom.
@monyccka ahoj akej farby je kočík, zháňam čierny alebo čiernošedý
@11anjelik11 ok 🙂 A aky? Zvedava som, nic viac.. 🙂
@11anjelik11 tak prijemne uzivanie prajem 🙂
@rossalinda je cerveny 🙂
@za3eura ďakujem, ešte ho nemám 🙂 a možno vymením potom za bj 🙂
@11anjelik11 to zalezi od toho, co od kocika chces. Myslim ze bj je lahsi a lahsie skladatelny, ale xlander ma asi trosku lepsie jazdne vlastnosti.
@za3eura bývame pri Martine, tak potrebuje lepší do terénnu na sneh, možno neskôr keď už bude drobec behať vyberiem si bj 🙂
@za3eura nemas foto kocika? za aku cenu budes kocik predavat?
@beruska9561
@exupery kocik je uz predany 🙂
Ahoj holky, neprodáváte některá BJ city mini gt?
@s_katerina ahoj, na bazosi je za 239 trojmesacny
baby neviete aky je BJ city micro???
@katrenka111 tiez som nan pozerala. pride mi fakt jak golfac. kolieska vyzeraju byt este mensie, ako ma mini.
@ziosy díky za tip, nakonec jsem objednala nový city mini gt a už je doma 🙂
Holky měly jste nějaký "tuning" na BJ city mini gt? já zatím plánuju koupi madla a zvažuju nánožník v madle..

@petkaally ahoj a za kolko ju predavas..pokukujem po 4kolke, aj ked dkma mam 3kolku..