icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

laurka15
11. mar 2014

@pink31 AHoj, viem, že si tu o tomto kočíku písala už dávnejšie, ja sa práve rozhodujem medzi city mini, alebo quinny zapp xtra... potrebujem niečo malé do auta, na nákupy a nejakú dovolenku..... je naživo to city mini také ako buggy? nie je to veľké ako športiak? lebo športiak doma mám, tak chcem niečo malé 🙂 a nemám možnosť obzrieť niekde v reáli 🙂 vďaka

pink31
11. mar 2014

@laurka15 co sa tyka skladnosti, tak to mas asi zajedno, ale zasa co sa skladania tyka, tak s BJ sa pri skladani a rozkladani narobis rozhodne menej ako pri Zappe Xtra.. Aj sa lepsie ovlada ako Zapp, je priestrannejsi, ale zasa sa pri lahu nepolohuju nozicky, kdezto Xtra naklapas ako korytko vcelku.. Musis si zvazit, co od neho ocakavas..ved vyskusaj, ked nebude vyhovovat, vymenis 😉

laurka15
11. mar 2014

@pink31 no ja chcem, aby sa ľahko ovládal, ľahko a rýchlo skladal do auta, aby bol váhovo ľahku a aby vyzeral ako bugyna, nie ak oveľký šporťák 🙂 malý mi v kočíku nespáva, takže to polohovanie nožičiek neriešim 🙂 nemám ho kde vidieť naživo... a ty si mala aj xtra? na vzhľad je ten BJ cca taký veľký ako xtra? alebo je BJ mohutnejší? vďaka

pink31
11. mar 2014

@laurka15 ja som mala kocikov a kocikov 🤐 aj xtra, aj BJCM .. Takze podla tvojich kriterii by som volila urcite BJ 😉

laurka15
11. mar 2014

@pink31 ok, vďaka 🙂

silvos
11. mar 2014

Caute baby velmi sa mi paci BJ city mini uvazujem ze si kupim trojkolku ale bojim sa aby mi nebol az po prsia nie som nejak extra vysoka🙂 168 cm .a ked som si ho obzerala na zivo mala som vysie boty na podpetku tak teraz neviem lebo ho chcem objednat do konca titdna 🙂 mozu aj mensie zeny??

manka
11. mar 2014

@silvos 168 neni zas tak malo. ja mam170 a pouzivam bj v pohode

silvos
11. mar 2014

@manka dik super dufam ze nebudem banovat

manka
11. mar 2014

skus si v obchode. ja som sa toho tiez trosku bala, ze ta rucka sa nepolohuje, ale vobec tu vysku necitim nejak neprirodzene...

ameliejulliette
12. mar 2014

@silvos Určitě nejsem vyšší než Ty a jezdí se mi s ním v pohodě 😉

alzbet124
12. mar 2014

@silvos aj ja mám BJCM a meriam 164cm...takže v pohode 🙂

katarina6
12. mar 2014

Dievcata ktorym praskla guma na rucke BJCM, a reklamovali ste to? prisla vam nahrada a museli ste za to platit alebo nie? potrebujem toto vediet, lebo v CR sa za to plati za tu nahradnu rucku a neuznavaju to ako reklamaciu....

dazdovka
12. mar 2014

@katarina6 prisla mi nahrada bez toho, aby som musela nieco platit a to kociku o mesiac koncila 2 rocna zaruka, proste som trvala na tom, ze som ho pouzivala standardne a zatazovala na maximalnu uvedenu hmotnost...

mimikas
12. mar 2014

@silvos ja mam 164cm a mam BJ mini GT a je to v pohode, nie je mi po prsia 😀

tehula
12. mar 2014

@katarina6 prisla mi nahrada zdarma, ale krutili sa, ze mi reklamaciu neuznavaju a len v ramci dobrych vztahov novy potah na rucku posielaju

Inak pre SR aj CR je dodavatel Eurotrade polsky, tak snad uplatnuju rovnake pravidla pre vsetky svoje trhy

katarina6
13. mar 2014

@tehula na polskz eurotrade som pisala ale oni sa vyhovaraju ze to treba reklamovat priamo v obchode, a cesky obchod hovori kde to bolo kupovane ze neplati na to zaruka a ze sa to da len zaplatit nie je to nejako vela 7 eur plus postovne ale aj tak..... viem ze na SK tusim vsetci to maju zadarmo vybavenu reklamaciu.
akurat uz presli 2r. asi po povinnej zaruke zo zakona tak asi preto to nechcu.....
a mohla by si mi to odfotit ako tovyzera? neviem si to predstavit. diky.

tehula
13. mar 2014

@katarina6 ja uz kocik zial nemam, len som reagovala na tvoju otazku.
No zrejme kedze ti uplynula uz 2rocna zaruka, tak v podstate nie je narok na bezplatne opravy, ci nahradne dielce.
ja som to reklamovala asi 6mes po kupe, ked mi to na dovci prasklo. Najprv sa vykrucali, ale som aj na SOI dala podnet, tak navela poslali mi ten obal, ze teda v ramci dobrych vztahov si to mam sama vymenit.
Povodny navrh, ze si mam rukovat nejako zlepit kanagonov. Vtipalci

dazdovka
13. mar 2014

@katarina6 vypada to uplne rovnako, ako ta gumena sranda predtym, len to ma po celej dlzke zips. Mohla si zatlacit, ze vies ze sa to kazi na kazdom kociku a je to chyba materialu, nech sa nekrutia hadi.

katarina6
13. mar 2014

@dazdovka no ved som im pisala este 😀.... ale z eurotrade napisali ze ak to neuznaju v obchode reklamaciu ze to posielaju zadarmo oni, tak by to malo byt ok 🙂.uvidime co odpisu....

majamat
14. mar 2014

@silvos ja mam 164cm a BJ uplne v pohode. mala som smejdove golfky Hauck z tesca a to som nemohla dostat na chodnik, lebo som nedokazala stlacit rukovat. tiez je nepohybliva. no Bj uplne v pohode a nemam s tym vobec problem.

tamara2307
15. mar 2014

Dievcata, nebude niektora z vas predavat BJ troj alebo stvorkolku? 🙂

alzbet124
15. mar 2014

Maminy🙂 Dá sa kúpiť aj zvlášť poťah a strieška na BJCM? Ďakujem za odpovede 🙂

laurka15
17. mar 2014

@alzbet124
@majamat ahojte, nemohla by ste mi niektorá zmerať, koľko od zeme je tá rúčka na city mini? lebo sa tiež obávam tej výšky 🙂 Ďakujem

lienka1601
17. mar 2014

je to okolo 105cm v najvyssom bode.. jamam 164 a v pohode vozim 🙂 milujem tuto karu :D

alzbet124
17. mar 2014

@laurka15 ja som teraz v práci, ale keď budem doma, tak Ti zmeriam 🙂 Inak aj ja mám 164cm a v pohode sa mi tlačí kočík 🙂

laurka15
17. mar 2014

@alzbet124 a prosím ťa akú máš farbu? nemáš náhodou tú SAND / stone? je to taká viac do hneda, alebo to šedej?

alzbet124
17. mar 2014
laurka15
17. mar 2014

@alzbet124 ten je krásny 🙂 ale ja ho chcem pre chlapčeka, tak asi skôr ten Sand Stone...... 🙂

majamat
17. mar 2014

@laurka15 a ty si aka vysoka? ja mam tiez 164cm a uplne v pohode. ovlada sa mi velmi dobre. a tiez mam ten fialovy. je krasny.

iq_tester
Odpoveď bola odstránená