Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@laurka15 co sa tyka skladnosti, tak to mas asi zajedno, ale zasa co sa skladania tyka, tak s BJ sa pri skladani a rozkladani narobis rozhodne menej ako pri Zappe Xtra.. Aj sa lepsie ovlada ako Zapp, je priestrannejsi, ale zasa sa pri lahu nepolohuju nozicky, kdezto Xtra naklapas ako korytko vcelku.. Musis si zvazit, co od neho ocakavas..ved vyskusaj, ked nebude vyhovovat, vymenis 😉
@pink31 no ja chcem, aby sa ľahko ovládal, ľahko a rýchlo skladal do auta, aby bol váhovo ľahku a aby vyzeral ako bugyna, nie ak oveľký šporťák 🙂 malý mi v kočíku nespáva, takže to polohovanie nožičiek neriešim 🙂 nemám ho kde vidieť naživo... a ty si mala aj xtra? na vzhľad je ten BJ cca taký veľký ako xtra? alebo je BJ mohutnejší? vďaka
Caute baby velmi sa mi paci BJ city mini uvazujem ze si kupim trojkolku ale bojim sa aby mi nebol az po prsia nie som nejak extra vysoka🙂 168 cm .a ked som si ho obzerala na zivo mala som vysie boty na podpetku tak teraz neviem lebo ho chcem objednat do konca titdna 🙂 mozu aj mensie zeny??
skus si v obchode. ja som sa toho tiez trosku bala, ze ta rucka sa nepolohuje, ale vobec tu vysku necitim nejak neprirodzene...
@silvos Určitě nejsem vyšší než Ty a jezdí se mi s ním v pohodě 😉
Dievcata ktorym praskla guma na rucke BJCM, a reklamovali ste to? prisla vam nahrada a museli ste za to platit alebo nie? potrebujem toto vediet, lebo v CR sa za to plati za tu nahradnu rucku a neuznavaju to ako reklamaciu....
@tehula na polskz eurotrade som pisala ale oni sa vyhovaraju ze to treba reklamovat priamo v obchode, a cesky obchod hovori kde to bolo kupovane ze neplati na to zaruka a ze sa to da len zaplatit nie je to nejako vela 7 eur plus postovne ale aj tak..... viem ze na SK tusim vsetci to maju zadarmo vybavenu reklamaciu.
akurat uz presli 2r. asi po povinnej zaruke zo zakona tak asi preto to nechcu.....
a mohla by si mi to odfotit ako tovyzera? neviem si to predstavit. diky.
@katarina6 ja uz kocik zial nemam, len som reagovala na tvoju otazku.
No zrejme kedze ti uplynula uz 2rocna zaruka, tak v podstate nie je narok na bezplatne opravy, ci nahradne dielce.
ja som to reklamovala asi 6mes po kupe, ked mi to na dovci prasklo. Najprv sa vykrucali, ale som aj na SOI dala podnet, tak navela poslali mi ten obal, ze teda v ramci dobrych vztahov si to mam sama vymenit.
Povodny navrh, ze si mam rukovat nejako zlepit kanagonov. Vtipalci
Dievcata, nebude niektora z vas predavat BJ troj alebo stvorkolku? 🙂
Maminy🙂 Dá sa kúpiť aj zvlášť poťah a strieška na BJCM? Ďakujem za odpovede 🙂
je to okolo 105cm v najvyssom bode.. jamam 164 a v pohode vozim 🙂 milujem tuto karu :D
@laurka15 nie, ja mám fialový 🙂 tento: http://cdn771.asmira.com/photo/18/416518/forum/...

@pink31 AHoj, viem, že si tu o tomto kočíku písala už dávnejšie, ja sa práve rozhodujem medzi city mini, alebo quinny zapp xtra... potrebujem niečo malé do auta, na nákupy a nejakú dovolenku..... je naživo to city mini také ako buggy? nie je to veľké ako športiak? lebo športiak doma mám, tak chcem niečo malé 🙂 a nemám možnosť obzrieť niekde v reáli 🙂 vďaka