icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

shira_
1. nov 2015

@strelkyna_koza ja by som kupila mozno iba tu prenosnu tasku do toho.. Kvoli zime. Do sportakov viac fuka, nie je to take obalene z kazdej strany. Hlavne za hlavickou. Ale moje druhe dieťa spi vonku od narodebia, aj v mrazoch, tak sme využili dost vaničku, prvorodeny zase skoro nebol ani raz vo vanicke, lebo spal.iba na mne.. Dokupis podla mna potom, podla potrieb dietata, do predu sa to neda uplne povedat.

strelkyna_koza
3. nov 2015

@shira ďakujem ďakujem, každý názor, každá skúsenosť mi je cenná. Lebo my čakáme prírastok začiatkom júna a kvôli istým dôvodom (malý byt, druhé poschodie bez výťahu, hornaté mesto, malé auto,..) sa obzerám práve po týchto strolleroch, ktoré sa dajú na komplet zložiť do ľahu a sú vhod už pre novorodencov, prípadne súrodencov 🙂 nerobí mi problém kúpiť si lacnejší variant - obrovskú opachu s pevnou vaničkou, ale to rovno môžem ostať spávať vonku pred bytovkou ;)

osyrys
4. nov 2015

Baby prosim vas ta sedacia cast ma byt v bjcm taka makka iba z latky bez vystuze? Dakujem za odpovede.🙂

katkuz
4. nov 2015

@osyrys v podstate je to z latky, v chrbtovej casti je vlozena taka akoby kartonova cast a take kovove U (toto sa pri prani vybera". Tym, ze je to pripnute na konstrukciu, je to napnute a teda pevne, za mna top kocik 😀 😀 neviem, ci som presne odpovedala na otazku? 🙂 🙂 🙂 🙂

shira_
4. nov 2015

@osyrys nepride mi to nejak makke, take akurat..

osyrys
4. nov 2015

Baby dik...no menim z valca a tam to bolo uplne tvrde a vystuzene tak asi iba nezvyk ☹

katkuz
5. nov 2015

@osyrys prosim, ked mozes porovnat valco a bjcm - ktory ti sadol viac? ja som tiez rozmyslala nad valcom, ale potom mi prisiel do rany bjcm a som spokojna max. preco menis? valco som vtedy na zivo nevdela. ak si dobre pametam, tak valco sa sklada tak, ze sedacia cast a opierka idu k sebe a bj opacne (zvnutra sa potiahne) vdaka za odpo 🙂 🙂 a dizajnnovo sa mi paci bj viac... 🙂 🙂

celasapremenim
5. nov 2015

@katkuz podla mna mas lepsi ako valco
valco, prepacte baby, co ho mate, ale je z nekvalitnych materialov, aj rucka sa osupe do roka a tak...akoze fakt ne
a najma je tam uplne plytky sed, co je nevhodne uz pre dvojrocne deti, si myslim, dieta ma v tom kociku byt v pohodli, lebo tam niekedy presedi aj viac casu, asi tak

osyrys
5. nov 2015

@katkuz kupila som tu z bazarika a dnes sme mali prvu jazdu a super 😉 len si musim zvyknut...ma sirsie kolesa tak narazam 😀 a vadi mi to skladanie sedackou von...ale inak kvalitnejsi matros, lepsia spona na polohovanie chrbatika a aj ked o kilo viac ide mi lahsie a lepsie sa ovlada...kupila sim po dvich detoch ale fakt top stav a myslim ze valco by po dvoch vyzeral inak...valco uz nechcem ani vidiet...poslala som uz 2x na reklamaciu a to som mala zasa novy kus...padala chrbtova opierka na kazdej jame,predne koleso sa zasekavalo,nefungovalo zapinanie popruhov a ten druhy kus zacal vrzgat po tyzdni...ked mi ho aj zasa vratia novy tak ho hned predavam...myslim ze s bjcm budeme vacsi kamosi 😉

figurka1985
5. nov 2015

@osyrys aj ja som vymenila valco za bjcm 🙂 a nelutujem 🙂 aj ked muz sa stazuje, ze to predne koleso sa niekedy "zahaci"- ako zena :D tvrdohlave- neprejde tak lahko horsi teren, ako napr. valco.. s nim som sla kamkolvek, nebala som sa.. ale bol taky akysi rozheganejsi, a kvalitativne dost mimo BJCM... keby som mala bud nafuk. kolesa- alebo tie predne kolesa na sirsie, tak by bol uplne top kocik 🙂

shira_
6. nov 2015

@osyrys urcite. Ja mam bjc versa gt aj bjcm zip a som s oboma max.spokojna. Tiez som pozerala aj valco ale som rada, ze som ho nekupila. K domu nam ide 500 m polna cesta a valco by bolo davno rozbite.

shira_
6. nov 2015

@figurka1985 no ja mam 4 kolky takze top

aaddeell
15. dec 2015

ahojte mam sportovy kocik baby jogger city mini po synovi, https://www.google.sk/search?q=baby+jogger+city...

rozmyslam nad dokupenim hlbokej vanicky https://www.google.sk/search?q=city+mini+de+lux...

a vajicka, ake vajicko sedi k tejto znacke? pocula som, ze su potrebne aj nejake adaptery, nemam vobec skusenosti nakolko pri synovi sme mali Jane a tam sa iba vsetko nakliklo na spodnu cast
dakujem

majamat
10. jan 2016

@aaddeell ano treba adaptery. najznamejsia autosedacka, ktora sedi, je maxi cosi. tu to mas http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/prisluse...
a tu si mozes pohladat aj na ine autosedacky, teda ak si sa medzitym k tomu uz nedopatrala. http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/prisluse...

olivcek
17. feb 2016

Ahojko, ospravedlnujem sa ked to tu uz bolo, ale nemam akosi casu precitavat vsetko, pisete ze je citi mini sklapany az do uplneho lahu, ale podla obrazkov a videii sa mi to akosi nezda, nemate nahodou foto s babetkom, pripadne neviete ci sa niekde v okoli Popradu mozem niekde na neho pozriet? Dakujem

katkuz
17. feb 2016

@olivcek no uuuuuuuplne vodorovne to nie je, ale myslim ze u nijakych sportovych to viac nebude. ja som v nom zacala vozit malu asi od 10 mes., dovtedy bola v hlbokej vanicke cam. Ake velke dieta myslis babätko? od narodenia? to by som asi nedavala, nie je taky uzavrety pre mimi, mozno s vloznou taskou. foto zial nemam. mne sa pacilo, ked tam mala bola po leziacky a davala som opierku hore na sedenie, nemusela som s popruhmi robit nic, netahali ju, proste super 🙂

olivcek
17. feb 2016

@katkuz nie babetko, mala bude mať v marci rok, len sa mi to na tých fotkach zdalo dosť sikme, asi to skresľuje a nemam si to kde naživo pozrieť. Aj teraz co mam nie je ze celkom do vodorovna, ale skoro. Veľmi pekne ďakujem za info.

majamat
19. feb 2016

@olivcek tu je vyfoteny GT,a le aj klasika mini ma asi takto opierku. je to mierne dosikma, ale neviem, ci su vobec nejake sportaky, ktore by boli vyslovene rovno. www.aladdin.sk/sportove-kociky/baby-jogger-spor...

axelina
19. feb 2016

Ma to asi 160-170stpnov sklon. Ale ked je tam dieta tak zatazi a zavisi aj od vahy dietata ale sa podstate vyrovna na 180stupnov.

olivcek
20. feb 2016

@majamat
@axelina ďakujem vám baby za info...teraz ešte presvedčiť drahého, ze potrebujeme nový kočiar ;)

katkuz
20. feb 2016

@olivcek to je to najtazsie 😀 ale aj ked moj mi nepovedal, aky je Bj uzasny od kedy ho mame, ale ani neofrflal, co je znakom, ze uznal jeho kvality 🙂 ocenili sme ho aj na dovce, strecha, kt. zatienila, ked svietilo slniecko, skladanie do auta.. ael to vsetko uz isto vies 🙂 🙂 🙂

majamat
20. feb 2016

@olivcek 😀 tak drzim palce. mne sa to podarilo. 😀
@katkuz my sme mali 3-komb. Haucka apollo. hoci lacny kocik, no bol velmi dobry. lahko sa ovladal aj jednou rukou a aj bol lahky. no BJ bol v tomto este lepsi. mm hned uznal, ze ide velmi dobre. hlavne bol este o nieco lahsi, dobre sa skladal a na to vsetko bol priestranny. my sme povodne chceli golfovy do auta a na leto, ale presvedcila som mm, ze s tymto uz ziadny iny nepotrebujeme na zimu a 3-komb. mozeme predat, ze sa da pouzivat celorocne. je fakt, ze ked je velmi vela snehu ( co uz dlho nebolo ), tak ide tazko, ale to som tak zazila 2x za zimu, lebo ked sa szneh vychodi, uz sa da. v mestach napr. byva snehu vzdy menej a chodniky su viac odhrabane. tam je to uplne super. a dcera, kedze je drobna a casto nechcela chodit, tak sa vozila snad do 4r.

shira_
21. feb 2016

@olivcek uplnu rovinu nepotrebujes, podla mna toto je zbytocna požiadavka. Ked so zoberies, ze dieta ked chce spat, vyspi sa aj v autosedacke. Nas je vyslovene kocikovy typ, vsetky denne spanky v kociku, a aj ked som mala kočíky ktore sli do absolútneho lahu, malokedy som to využila, mala som dojem, ze ie dole hlavou.. Tych par stupňov podvihnut sa mi zdalo lepsie...

shira_
21. feb 2016

@olivcek a co sa manzela tyka, moj by nikdy kocik nemenil, ja som za to, ze "muz sa tomu nerozumie" a teraz mame 2 baby joggre, a oba pochvalil, ze su vyborne, a to on teda kociky malo kedy chvali 😀 ja som proste objednala a hotovo 😀

olivcek
22. feb 2016

@shira_ mate dva...a ake, lebo mne sa este páci city mini GT alebo elite...ale ten sa mi uz zda vacssi. No ja keby som objednala a nepovedala tak mame asi 2tyzdne tichu domacnost... 🙂

shira_
22. feb 2016

@olivcek ja som potrebovala otocnu sedačku tak versa gt a city mini zip, ten do lietadla a do kufra, tam ho mam stale ( no to nie je vobec do terenu) na "neletecke" dovolenky beriem versu

shira_
22. feb 2016

@olivcek tak hej ja som objednala ale zároveň som predosle predala

cernusik
4. apr 2016

Baby, kúpila som BJ city míni, starší, no potrebovala by som vymeniť kolieska. Viete mi poradiť, ci pasujú aj nejaké ine? Pripadne nejaký kontakt, kde sa dajú objednať. Dakujem

dazdovka
5. apr 2016

@cernusik pasuju iba original BJCM kolieska, ja by som na tvojom mieste kontaktovala vyrobcu cez tento formular http://www.babyjogger.com/support-center/#contact a v prvom okienku, kde tam treba vybrat, co chces od vyrobcu, treba vybrat PARTS INQUIRY a v poslednom okienku popisat, ktore kolieska chces dokupit, podla mna to budes mat takto najlacnejsie, nepojde to cez dalsiu firmu, ktora to na SK dovaza, ale priamo ti poslu kurierom

cernusik
6. apr 2016

Dakujem @dazdovka, pozriem to🙂