Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
uz su aj nove verzie kocikov baby jogger . tento sa dost ponasa na city mini http://www.buggies.sk/baby-jogger-city-lite-tan... je tam napisane, ze je vhodny od narodenia. no mozno ak sa da pripevnit vanicka.
dalsi a tiez zaujimavy http://www.buggies.sk/baby-jogger-city-mini-zip...
asi su to skor leptne kociky, nie do snehu, koli kolesam. pridu mi dost male.
pozrela som si videa, tak ten city lite je nieco ako city mini 3-kolesovy, len predne kolieska mi pridu mensie. ten druhy je nieco medzi 4.kol. city mini a golfovym. celkom vydareny golfacik.
a este so spojenou rukovatou.
@figurka1985 ahoj, ja mam tiez BJCM, v zime som v nom vozila 1rocnu dceru po zasnezenom terene, rozpustajuci (cize mokry - 8cm) sneh to bol a driapali sme do vrchu na Zurisskym jazerom a celkom sa s nim jazdilo v pohode, je u nas pouzivany 4. rok, niekedy s nim beham kazdy den, mam ho v aute pred domom, takze ho aj rovnako casto skladam. Teraz v nom niekedy vozim dve(!) deti naraz, jedno ma leharo, druhe sedi v predu, fakt ho nesetrime a je stale perfektny. Trosku blbo sa s nim jazdi po Banskej Stiavnici, lebo vsade macacie hlavy, krkahaje, obrubniky povyvalovane, ale da sa na to zvyknut, uz po tolkom case viem ako s nim manevrovat na takomto terene. Neda sa s nim jazdit durchom cez les, ani v hlbokom snehu, ale po udrziavanych lesnych cestickach a zhrnutom snehu nejazdi o nic horsie ako moj terenny X-lander.
@figurka1985 ahoj nemam dobrý signál sme na dovolenke ale ked ti mozem doporučiť tak si zober štvorkolku nie troj s potom budes určite spokojna vsetko je Ok akurat ta trojkolka sa tažko karuje inac je to super kočík
@silvos fuuha, tazko sa keruje 3 kolka? ooooj.... prave na toto som zatazena... a jedna kocka mi nuka svoj city mini za moj valco snap... tak teraz neviem, ci menit, ci nie...
@dazdovka dakujem krasne 🙂 a co manevrovanie? da sa jednou rukou? v pohode? aj zatacky? ci ide tazsie, ako 4 kolesak? lebo jeden pise, ze super sa s nim manevruje, a iny zas, ze tazko...
@figurka1985 lahsie sa manevruje vyssim ludom, ale ked mas na chodniku skary a plny kocik (obcas v nom vozim dve deti a nakup) je to narocne, jednou rukou sa mne manevruje dobre, ale ja som vzdy mala len trojkolesove kociky (aj s aretaciou aj bez), som zvyknuta..
@figurka1985 no podla mna je to dobra vymena...
@celiaticka musis kupit versu. ma vsetko, co pises. aj 4gt kolesa, aj otocnu sedacku, aj polohovanie noziciek
prosim vas, baby jogger city mini 4 je vhodny aj na zimu kocik? do zimy do bratislavy myslim....a ci sa s tym da cojaviem na kolibu s detmi vybehnut? mate to niekto odskusane?
dakujem
@celasapremenim ja som s nim zvladla minulu zimu v Prag a pohoda.. ono ked navala vela snehu, ziaden kocik to neda.. ale ked je taka ta suchsia zima ide to
@celasapremenim presne tak, mali sme aj teutoniu spirit a to je tank do terenu no napadany sneh a zvlast mokry tazky neda nic, vtedy treba zobrat sanky alebo nosic
ide mi aj o to, ze ked je kosa vonku, ci ten kocik dokaze dieta tak skryt, ja viem, ze mame fusaky a tak
ale napr. peg perego kociky su super polstrovane, aj zboku je babatko kryte...ci aj toto je tak urobene
@7katka nasa je velka, vacsia ako vacsina deti v jej veku, momentalne spi v BJCM (dnes poobede zaspala uplnou nahodou v kociku, len tak tam vliezla a schrupla si, este stale tam spi) a to o dva mesiace bude mat styri roky, ale do X-run sa uz tak pohodovo nevprace, trcia jej kolena, aj hlavu si sucha zvnutra o strechu.
Ahojte. Mame BJ City Mini. Máte s ním skúsenosť aj v zime. Mali sme trojkolku Cam Cortiba, tu sme však predali, lebo mala sa do nej nezmestila a neviem, či ju v pohode vyvozíme v zime aj v BJ City Mini, alebo mám kúpiť City Mini GT. Má 2,5 roka a ešte stále spáva cez deň v kočíku aj 2-3 hodiny. Ak máte skúsenosť napíšte. Ďakujem
@monika0612 ahoj vidim ze si zo ziliny, ak mas 4 kolku tak je to celkom v pohode ak 3 kolku s tym zdvojenym kolieskom tak menej, a osobne by som sla do gt-cka, lebo obcas tu vie statocne nakydat snehu, ja som minulu zimu jeden cas ani s mini 4 kolkou nepresla s 3 rocnou a teda hromzila som riadne, ale uz som sa poistila a mame pre mladsiu elite. A myslim ze aj Gt je v pohode ma lepsie kolieska.
@mojong Veď práve, nakydá snech a my sa ani nepohneme a v sánkach by sa asi nevyspala😀. Len neviem či sa mi oplatí ho kupovať iba na pár mesiacov. Budúci rok už pôjde do škôlky.
ja som kupovala gt vo februari, mala ma teraz takmer 2,5 roka a tiez pojde do skolky, no kocik je perfektny, urcite si ho necham az do buduceho leta (vylety a pod). podla mna sa oplati kupit, gt verzia sa da vzdy dobre predat.
@monika0612 ako pise @silvusa911 budes mat aspon na vylety a pripadne ked budes mat malu doma a pojdes do mesta, mne sa moja vozila este ako 3,5 rocna ked nevladala chodit a veru obcas si aj pospala ked sme boli dlho. A nemusis kupovat nove aj na bazare su celkom v pohode kusy za dobre ceny.
@monika0612 mam bjcm 4kolesovy a nedam nan dopustiť 😉 s prehladom zvladol zimnu nádielku u našich v Čadci . Je priestranný, s veľkým košíkom a tiež veľkou preklapacou strechou. My sa v ňom vozime od 8mesiacov 😊
Ďakujem. Ešte skúsim, ak by niekto kúpil tém City Mini tak kúpim GT. Moc má to nenáhli, len sa naozaj bojím snehu a chcem väčší priestor pre malú, keď tam ešte spáva. Určite ho ešte využijem aj cez leto.
@booklover myslíte, že tento kočík je vhodný od prvých dní? že naozaj tá sklopená časť je od prvého týždňa až do troch rokov?
@strelkyna_koza dá sa sklopiť, ale nie je to vanička 😉 podľa uváženia. my sme iný nekupovali.
@booklover takže ste mali len len tento? od narodenia hned? ja by som to tak chcela..
@strelkyna_koza len tento, lebo sme sa nosili veľa v nosiči 🙂

@celiaticka 🙂 no city mini nema polohovanie noiciek a ani sa neda dat do protismeru, tieto kociky su o inom. su ucene pre vacsie deti. su to klasicke sportove kociky. do protismeru sa daju dat kociky, ktore su vacsinou vyuzivane hned po hlabokych vanickach, cize zhruba od 6m. taketo male dieta mozno dat hlavne do city elite - no tento sa tiez neda otocit do protismeru a dalsie, ktore sa uz otocit daju su city versa a city select, ale tento je vhodnejsi ako surodenecky kocik, kedze sa da k nemu dat dalsia sedacka a je zbytocne velky.