icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

Strana
z162
nastasias
11. jan 2017

@lili303 ahoj, mali sme, nedaju sa polohovat

miskakamil
11. jan 2017

Ja mam tri kola a neni tez. Da sa kupit polohovanie,pozrite bazos ci na FB skupinku Baby Jogger

vivuska666
13. feb 2017

Ahojte baby, neviete ci sa na Baby jogger citi miny daju vymenit kolieska za vacsie? Chcela by som ich vymenit aby sa mi dobre s kocikom behavalo.

shira_
13. feb 2017

@vivuska666 predne sa neda. na behanie je summit x3 alebo fit.

zuzanaapeter
12. mar 2017

Ahojte dievčatá prosím vas ako sa zväčšujú popruhy mala sa mi tam neda zapnúť s fusakom. Dakujem

silviaeli
12. mar 2017

@zuzanaapeter fusak by mal mat otvory na popruhy..

katkuz
12. mar 2017

@zuzanaapeter ja som malu iba supla do fusaku a popruhmi som ju nezapinala, ale nasa v zime mala cez 2 roky a kocik bol rychle presuvadlo 🙂

danger007
12. mar 2017

Nebudete prosim nektera prodavat korbicku BJ deluxe?

katkuz
12. mar 2017

@zuzanaapeter nepomohlo by zapnut samotne popruhy zapnut nie cez plecia, ale tie haciky iba na tie bocne ocka (mam bjcm) a dieta by sa zapinalo iba okolo pasu - nie ideal ale aspon by bolo trochu priputane

baska19891
15. apr 2017

@liga prosim daju sa kupit niekde nahradne kolieska??tieto by pasovali?

vevikkuric
17. apr 2017

ahojte ženy... vedeli by ste mi poradiť, či sa dajú a ak áno kde, objednať predné kolieska na baby city mini jogger?

petrahankova
2. máj 2017

Prosím nepredáva niekto BJ city mini gt?

stelinka
9. máj 2017

Ahojte. Nechce sa mi prechádzať celú diskusiu, predsa len je to 162 strán 😀. Mám otázočku: dá sa na konštrukciu bj city mini pripevniť aj iná vanička ako tá ich original? A čo autosedačka, aká tam pasuje?

lili303
9. máj 2017

Ja mam bj city mini gt. Nemam ho dlho preto ze som o tomto skvelom kociku nikdy predtym nepocula az ked som dlho hladala na nete lepsi od toho predosleho ktory bol velky.. vanicku som sice nemala ale urcite sa bude dat pripojit pomocou adapterov vhodnych k presnemu typu konkretnej vanicky. Mam a este pouzivam autosedacku-vajicko maxi cosi dokupovala som k nemu adaptery. Ak dieta zaspi v aute jednoducho sa naklikne na sportovu cast kocika a ide sa. Netreba babatko budit a napr starsie dieta mi zaspalo tak som ho šupla do kočiara a maleho vo vajicku do ruky. 😉

katussska24
14. máj 2020

Baby mám na predaj moj Baby Jogger City Mini GT cierna farba aj s podložkou, pridám aj inzerát, len mám akt robíme s pridávaním fotiek 😚

katussska24
14. máj 2020

Pridávam, už mi to ide, hura 🙏🏻😚

Strana
z162