Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Holky, prosím Vás, dá se někde v Bratislavě omrknout tento kočárek? Až do Ivanky pri Dunaji se mi nechce :(
@ratocha dnes som volala do babyshopu a povedali mi, že už majú posledné tri kakaukové a vskutočnosti sú krásne , dala som si ho do pondelka rezervovať a v pondelok ho objednám, lebo môj m povedal, že dokiaľ budem mať dom a druhý kočík tak mám počkať 😒 , tak som si ho aspoň rezervovala 😝
Baby a aky je rozdiel medzi Baby Jogger city mini a Elite teda okrem koliesok maju aj inu latku alebo este co?
dakujem 😎
AHojte baby v originalbabyshope sa dajú rezervovať čierne BCJM na august ak by ste chceli 😉
som si povedala ak nebudem mať čierny tak žiadny , tak čakám kedy sa zjaví 😀
béžovo-čierna 🙂
Koľko je písaná oficiálna nosnosť kočíka ?? Lebo som hľadala viac foto a info o ňom a na jednej stránke píšu 15kg. Ale znova na sk stránkach je to 23kg.
http://www.babyjogger.co.uk/citymini4wheel.html
Máte niekto do tohto kočíka ich podložku s originálbaby shopu? Aký to je materiál? Dajú sa podložky využiť aj do iných kočíkov napr do Maclaren Xt alebo Bugaboo bee plus? Dakujem.
@zuziatko tu máš presne napísané v tabulke
http://www.originalbabyshop.eu/porovnanie-baby-...
@zuziatko neviem presne čo myslíš,ja mám aj fusion a v tomto sa mu sedí sto razy lepšie,vo fusione letí furt akoby dozadu 😕
@kajca50 v pohode 😀
@dara29 ahoj,neviem či má nie´kto tú origoš podložku,zatiaľ to tu nebolo písané....podla mňa ti skor bude pasovať univerzálna podložka do bcjm ako originalna do iných kočíkov....neviem....lebo tie origoš sú také dlhšie ,zasahujú aj na tú časť na nožičky a má to istý tvar,čo nemusí zas pasovať do druhého kočíka.
Ja mám podložku od Pinkie a celkom v pohode,mohla by byť tvarovo trošku lepšia,ale dá sa. A niekto si tu dával šiť na mieru od sashe.sk,určite nebude stáť tolko ako tá orig. 😉
@lucula73 aj ja mám fusion a tam nie je taký plný vysoký sed, ale len taký polo sed. Proste tá opierka je taká spustenejšia. Mám teraz pliko a tam je pekný rovný sed. To myslím. Preto sa pýtam aký sed je na BJCM.
Ja plánujem pliko predať a rozhodujem sa medzi Cybex Callisto a BJCM 4-kolesový- Čo by si si vybrala ty ??
@zuziatko rozhodne je lepší sed v bjcm ako fusion,tam je fakt len polosed 😒
Aj ja som zvažovala calisto,tiež je to jeden z tých lepších kočíkov,videla som ho,ale nemala .....no pre mojho je tento lepší,lebo je vačší,určite je priestrannejší ako cybex,moj malý je macko 😉
Všade píšu že šírka sedacej časti 28cm,no to je iba polopravda,lebo tá sedacia časť je najprv zúžená a potom sa roširuje,v mieste kde je madlo,je kočík široký takmer 40cm,fakt priestorný,aj na fusak 😉

@argi73 ale v pohode si vyčistila 😕