Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
dievčatá akcia
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8936075&tab=0
babule zaplatila ste niektorá zálohu na čierny BCJM v original babyshope??? prídu 19.8.
@zuziatko tak to máš riadnu babu teda,moj má 14 kil..a skoro 19 mesiacov a je ted z tých veľkých detí 😉
ano calisto je dosť úzke,práve preto som vzala tento....ak chceš odfotím ti mojho v nom...ale tu pár strán dozadu je aj foto vyše dvojročne dieťa v kočíku....ja som tiež čakala,kým ho uvidím naživo 😉
už ho mám doma, zajtra je jazda na ostro 🙂
aj já budem mať zajtra BCJM 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ktorý kočík je priestorovo väčší a pohodlnejší pre dieťa BJCM alebo bee+? Dakujem
Holky, nevíte o někom, kdo prodává tento kočárek? Kromě červené a oranžové barvy. Manžel nový nechce dovolit :( :( :(
@dara29 bee + je urcite mensie..ved je to taky pidi kocik,ale kraaasny.... 😉 ja tu stale pokukujem po BJCM,hlavne koli nosnosti, ale zatial sa vozime v plusku.... 😉 a podla mna pohodlnejsi je BJCM, ale zalezi ako velkeho mas krpca, a na BJCM nejdu polohovat nozicky....kdez to pri plusku, ked mas male babo, tak tam moze aj lezkat, az ked je vacsie tak mu potom tiez visia nozicky....
@dara29 Mas aj iny kocik? Ja som zamilovana do Bee plus, ja som ho proste musela mat, aj ked su aj pohodlnejsie kociky...Ale soferuje sa s nim bezkonkurencne....Ja mam na zimu este Concord Fusion a Bee pouzivam teraz v lete, alebo do nakup.centier....ono najlepsie by bolo pre teba vyskusat krpca si posadit aj, aj...aby si sa vedela rozhodnut ,ktory mu lepsie sadne, alebo z ktroeho by si ty mala lepsi pocit.....Bee je do 17 kg, aBJCM je do 22 tusim...Moj maly ma uz tiez skoro 12 kg a to bude mat 10 mesiacov.....!!!!Bee urcite nie je do zimy aBJCM je....
@tanija133 Mám concor fusion a láka ma niečo kúpiť ale neviem sa rozhúpať už strašne dlho. Na každom kočíku niečo nájdem čo mi nesedí. BJCM sa mi páči až na ten poťah - ten ma troška odrádza. Bee+ stále nemôžem spustiť z hlavy a ešte Maclaren XT. Ostatné už som vylúčila. Myslíš, že v zime nebude problém s tým predným dvojkolesom na BJCM?
@dara29 aj my už máme skoro 14 mesiacov chýba pár dní a 12 kg tiež máme , čakala som ako bude sedieť Miško v kočíku ale do celkovej dĺžky chrbta má ešte miesto a je dosť priestraný, nieviem presne ktorá kočka nafotila kočík kde pod nožičky dala vankúš alebo deku zospodu a ja som to hneď pozerala a dá sa to dotvoriť 😀 , ja som videla mcleren a zdá sa mi to prdítko, je už na tebe ako sa rozhodneš, teraz som predávala jane slalom a keby som ho jednej pani neslúbila tak by som stiahla inzerát a nepredala by som ho(srdcovka), terz mi zostal len BCMJ a uvidím zatiaľsa mi išlo dobre a dnes som išla na prechádzku aj so psom v jednej ruke pes a v druhej kočík 😀
@kajca50 a aká je to teda vlastne farba? 🙂
Ja si tiež myslím,že maclaren je menší kočík,dlžku opierky má tuším 45cm a širku 34cm,tento bjcm má opierku až 50cm a širku meranú v mieste madla takmer 40cm............ale čítala som,že tento bjcm je niečo medzi golfkami a klasickým šporťákom,maclaren sú klasické golfky 🙂
@lucula73 BCMJ je veru medzi šporťákom a golfáčmi- mala som slalom jeden deň chicco a keď to provnám teraz s BCMJ tak to presne stred.
farra je zvláštna pretože na slnku je iná ako v mietnosti ale nie je šedá ale taká krémová , zajtra ho pofotím v akcii a dám foto, nie som si celkom istá či si mi to ty písala o červenom , že vonku na slniečku je iný ako v predajni ale teraz si to viem predstaviť 😀

@lucula73 no Emmka je tiež veľká. Už teraz má 15kg a s Plikom sa chodí ťažko. Vôbec som si na neho nezvykla.
Tak som hľadala kočík so spojenou rúčkou a len po jednom koliesku. Cybex je krásny, len je úzky. Emmka v ňom sedela a bol jej presný. BJCM nemám šancu tu v KE vidieť. Preto sa neviem nejako rozhodnúť.
Mne v kočíku malá už nespí, tak potrebujem kočík len na presuny a len veeeľmi príležitostné spanie.