icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zuziatko
1. aug 2011

@lucula73 no Emmka je tiež veľká. Už teraz má 15kg a s Plikom sa chodí ťažko. Vôbec som si na neho nezvykla.
Tak som hľadala kočík so spojenou rúčkou a len po jednom koliesku. Cybex je krásny, len je úzky. Emmka v ňom sedela a bol jej presný. BJCM nemám šancu tu v KE vidieť. Preto sa neviem nejako rozhodnúť.
Mne v kočíku malá už nespí, tak potrebujem kočík len na presuny a len veeeľmi príležitostné spanie.

zuzkasu
1. aug 2011

dievčatá akcia
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8936075&tab=0
babule zaplatila ste niektorá zálohu na čierny BCJM v original babyshope??? prídu 19.8.

lucula73
1. aug 2011

@zuziatko tak to máš riadnu babu teda,moj má 14 kil..a skoro 19 mesiacov a je ted z tých veľkých detí 😉
ano calisto je dosť úzke,práve preto som vzala tento....ak chceš odfotím ti mojho v nom...ale tu pár strán dozadu je aj foto vyše dvojročne dieťa v kočíku....ja som tiež čakala,kým ho uvidím naživo 😉

zuziatko
1. aug 2011

@lucula73 no konečne prestala rapídne priberať, tak možno sa to nejako ustáli.
Budeš zlatá keď mi ho pofotíš.
Ešte otázka : rúčka je nastaviteľná ??

lucula73
1. aug 2011

@zuziatko napíš mi do IP adresu,pošlem ti dáke foto z dovolenky....
rúčka nie je nastaviteľná 🙂

kajca50
2. aug 2011

už ho mám doma, zajtra je jazda na ostro 🙂

lucula73
2. aug 2011

@kajca50 ahoj a aký si vzala?ten kakavkový? a páči sa ti?
daj vedieť zajtra 🙂

zuzkasu
2. aug 2011

aj já budem mať zajtra BCJM 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ratocha
3. aug 2011

@kajca50 super 😀 😀
potom napíš dojmy 😉

zuziatko
3. aug 2011

@kajca50 @zuzkasu aký ste si objednali ??

zuzkasu
3. aug 2011

@zuziatko čierny od Tilly 😀

dara29
3. aug 2011

Ktorý kočík je priestorovo väčší a pohodlnejší pre dieťa BJCM alebo bee+? Dakujem

lenulice
3. aug 2011

Holky, nevíte o někom, kdo prodává tento kočárek? Kromě červené a oranžové barvy. Manžel nový nechce dovolit :( :( :(

zuzkasu
3. aug 2011

@lenulice no použitý sa ťažko zhána nakolko je to novinka aj tak by bola cena dosť vysoká, jedine jedna kočka tu predáva ale krásny červený 🙂

lenulice
3. aug 2011

@zuzkasu Jo jo, vím :( Aj o tom červeným vím, jen my ta barvička nejde k chlapečkovi, i když je krásná 🙂

zuzkasu
3. aug 2011

@lenulice no není taká zlá , já mám červené pliko a tiež sa vozí chlapček 😀 ale je fakt že teraz som chcela len čierny BCJM 🙂

tanija133
3. aug 2011

@dara29 bee + je urcite mensie..ved je to taky pidi kocik,ale kraaasny.... 😉 ja tu stale pokukujem po BJCM,hlavne koli nosnosti, ale zatial sa vozime v plusku.... 😉 a podla mna pohodlnejsi je BJCM, ale zalezi ako velkeho mas krpca, a na BJCM nejdu polohovat nozicky....kdez to pri plusku, ked mas male babo, tak tam moze aj lezkat, az ked je vacsie tak mu potom tiez visia nozicky....

dara29
3. aug 2011

@tanija133 Náš má 14 mesiacov skoro 12 kg a v roku mal 76 cm teraz neviem-kúštik viac. Tak by si ho kam uložila radšej?)))))))))))))))))
Aj ostatné mamičky poradte svoj názor

tanija133
3. aug 2011

@dara29 Mas aj iny kocik? Ja som zamilovana do Bee plus, ja som ho proste musela mat, aj ked su aj pohodlnejsie kociky...Ale soferuje sa s nim bezkonkurencne....Ja mam na zimu este Concord Fusion a Bee pouzivam teraz v lete, alebo do nakup.centier....ono najlepsie by bolo pre teba vyskusat krpca si posadit aj, aj...aby si sa vedela rozhodnut ,ktory mu lepsie sadne, alebo z ktroeho by si ty mala lepsi pocit.....Bee je do 17 kg, aBJCM je do 22 tusim...Moj maly ma uz tiez skoro 12 kg a to bude mat 10 mesiacov.....!!!!Bee urcite nie je do zimy aBJCM je....

dara29
3. aug 2011

@tanija133 Mám concor fusion a láka ma niečo kúpiť ale neviem sa rozhúpať už strašne dlho. Na každom kočíku niečo nájdem čo mi nesedí. BJCM sa mi páči až na ten poťah - ten ma troška odrádza. Bee+ stále nemôžem spustiť z hlavy a ešte Maclaren XT. Ostatné už som vylúčila. Myslíš, že v zime nebude problém s tým predným dvojkolesom na BJCM?

zuzkasu
3. aug 2011

KOnečne 😀 😀 😀 prvá prechádzka super!! pripájam foto, aj s univerzálnym nánožníkom emitex 😉 Na pliku síce sedí lepšie ale není zlý ani na BCJM 😀
Maroško má 2 roky presne! sedí tam ako uliaty a na opierke má ešte dosť miesta 😀

lucula73
3. aug 2011

@zuzkasu super 🙂
A koľko meria maličký?

kajca50
3. aug 2011

@lucula73 ano vzala som si ten kakaukovy a som spokojna 😉 , dnes po prvej prechádzke bok o.k, je dosť priestraný, Michal v ňom pekne sedí, aj slnečná clona je proste super 😎

kajca50
3. aug 2011

@zuziatko ten bledý z originalbabyshopu s madlom

kajca50
3. aug 2011

@dara29 aj my už máme skoro 14 mesiacov chýba pár dní a 12 kg tiež máme , čakala som ako bude sedieť Miško v kočíku ale do celkovej dĺžky chrbta má ešte miesto a je dosť priestraný, nieviem presne ktorá kočka nafotila kočík kde pod nožičky dala vankúš alebo deku zospodu a ja som to hneď pozerala a dá sa to dotvoriť 😀 , ja som videla mcleren a zdá sa mi to prdítko, je už na tebe ako sa rozhodneš, teraz som predávala jane slalom a keby som ho jednej pani neslúbila tak by som stiahla inzerát a nepredala by som ho(srdcovka), terz mi zostal len BCMJ a uvidím zatiaľsa mi išlo dobre a dnes som išla na prechádzku aj so psom v jednej ruke pes a v druhej kočík 😀

lucula73
3. aug 2011

@kajca50 a aká je to teda vlastne farba? 🙂

Ja si tiež myslím,že maclaren je menší kočík,dlžku opierky má tuším 45cm a širku 34cm,tento bjcm má opierku až 50cm a širku meranú v mieste madla takmer 40cm............ale čítala som,že tento bjcm je niečo medzi golfkami a klasickým šporťákom,maclaren sú klasické golfky 🙂

kajca50
3. aug 2011

@lucula73 BCMJ je veru medzi šporťákom a golfáčmi- mala som slalom jeden deň chicco a keď to provnám teraz s BCMJ tak to presne stred.
farra je zvláštna pretože na slnku je iná ako v mietnosti ale nie je šedá ale taká krémová , zajtra ho pofotím v akcii a dám foto, nie som si celkom istá či si mi to ty písala o červenom , že vonku na slniečku je iný ako v predajni ale teraz si to viem predstaviť 😀

lucula73
3. aug 2011

@kajca50 😀 ,ano ja som to písala o tej červenej,vidíš ako to klame............tak ho odfoť ale nie na slnku............ 🙂
Mne sa ani nechcelo veriť,že je taký rozddiel v tej červenej,úplne iná farba to bola vonku 😠 ,akože pekná,ale pre chlapca mi nešla 😝

zuzkasu
3. aug 2011

@lucula73 jééé až teraz som si všimla že na tej prvej fotke si cvrkol do gatí 🙂 on sa snád nikdy neodučí 😒 no neviem presne kolko merá ale nosí 92/98 zajtra ho zmerám ale isto tak do 95cm

lucula73
3. aug 2011

@zuzkasu 😀 😀 ,to som si teda vobec nevšimla........načo si ho prezradila? 😀
No zmeraj ak sa ti bude dať 🙂