Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@bebaa je super do á auta .... kupovali sme ho z bambini.sk (reklama 😀 ) a madlo nám dali grátis, original pláštenku som kúpila z originalbabyshop - majitelka je super baba, zoženie vám na BJ kadečo priamo z USA .... práve sme sa vrátili z dovolenky - je s ním fasa cestovať, do lietadla v pohode - proste taká väčšia taška 😉 - hneď je po ruke, keď ho potrebujete (ten starý už skoro vôbec nepoužívam - akurát v ňom spinká na záhrade, lebo je naň aj sieťka 🙂 )
ináč baby, to madlo som použila asi 3x 😀 , neviem, či nie je lepší pultík - to len tak na margo 😉
@lucula73 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ juuuuj prepac, ale ńechcela som byt ako ucitelka v materskej skolke, aby to nebolo, ze poucujem. Sorry, to mi je luto. Ale neboj, oper potah v pracke gelom na pranie + pridaj trosku tekuteho Vanisu na farebne pradlo a urcite to zijde! 😉 Ved hlasaju dnes teplo + cez vikend, tak ti to uschne jedna radost 😉
@dara29 ja mám tú podložku už rok,len ju prehadzujem z druhého kočíka..............mohla by aj lepšie pasovať,ale žiadna ktorá nie je na mieru ti nebude celkom dobre sedieť...........ale v podstate na sedacej časti aj opierke je fajn,tam nie je problém,problém sú tie popruhy ,nie hore na chrbtrovej opierke ale nižšie,pri sedacej časti.kuk foto pár riaddkov vyššie....tá podložka je taká viac vykrojená...to kovli tým pásom..... 😉
😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 si zlata! 😉
@frlka ☹ ,neverím že 1. triedou,pokiaľ sa nič nestalo,tak ti to včera najneskor malo prísť......ja som sa pýtala na balík 1.tr. a na pošte mi povedali že doručenie deň podania plus jeden deň............čiže štvrtok,víkend nebol,tak buď sa niečo stalo alebo to poslali druhou triedou...napíš im 😝

@lucula73 to fakt??? no pekne ☹