icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zuzkasu
9. aug 2011

@lucula73 to fakt??? no pekne ☹

lucula73
9. aug 2011

@zuzkasu ☹ .neviem čo spravím.....no jedno je isté,bjcm je užší sa karuje ťažšie ako fusion,to je asi jeden z najlepších kočíkov čo sa týka karovania a priestrannosti,má svoje chyby,ale my sme už veľkí,pre nás je ideálny. 🙂
Ale zatiaľ som ticho,akože som nič nepočula 😀 😀

kajca50
10. aug 2011

@lucula73 ja som mala slalom a zataľ neľutujem , že som ho predala aj keď mi je za ním smutno 😢 , Miškovi sa v bcmj páči a spokojne si tam sedí,jasné , že je menší ako slalom ale v slalome sa mi vyvliekal z trakov a hneď sa v ňom vedel postaviť, máš nad čím uvažovať 🙂

kajca50
10. aug 2011

@dara29 mám hnedý a som spokojná 🙂

zuzkasu
10. aug 2011

@lucula73
@kajca50 baby premžte si na BCJMpredné koliesko napr. WDečkom velmi to pomohlo hned to ide lahšie 😀 alebo vazelínou.

lucula73
10. aug 2011

@zuzkasu a koleso treba dať dolu,či ako si tor obila?a kde si to mám kúpiť?furt neviem,musím si aspoň názov opisať 😀

zuzkasu
10. aug 2011

@lucula73 lahučko to ide dole takým šedým cuplíkom zatlačíš a vytiahneš, kúpila som to v mototechne alebo železiarstve 😀

kajca50
10. aug 2011

@zuzkasu zajtra mažem 😉

frlka
11. aug 2011

@lucula73 ten spray sa vola WD40. je to modra spray pixla. Dostat kupit aj v Tescu v odd. auto veciciek, aj v Kauflande ho maju, atd. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je to super vec !!! 😉 kuk obrazky.

zuzikkaa
autor
11. aug 2011

@lucula73 baby pridavam foto tej podlozky v kociku

zuzkasu
11. aug 2011

@frlka super presno to je ono 😀

frlka
11. aug 2011

@zuzkasu 🙂 😉

liga
11. aug 2011

@bebaa je super do á auta .... kupovali sme ho z bambini.sk (reklama 😀 ) a madlo nám dali grátis, original pláštenku som kúpila z originalbabyshop - majitelka je super baba, zoženie vám na BJ kadečo priamo z USA .... práve sme sa vrátili z dovolenky - je s ním fasa cestovať, do lietadla v pohode - proste taká väčšia taška 😉 - hneď je po ruke, keď ho potrebujete (ten starý už skoro vôbec nepoužívam - akurát v ňom spinká na záhrade, lebo je naň aj sieťka 🙂 )

liga
11. aug 2011

ináč baby, to madlo som použila asi 3x 😀 , neviem, či nie je lepší pultík - to len tak na margo 😉

liga
11. aug 2011

@zuzana581 hej presne, som s tou farbou spokojná, pôvodne som xcela stone, lenže uvedomila som si, že sa bude dosť špiniť

lucula73
11. aug 2011

@frlka ahoj,dík za info,dnes som bola u našich a zistila som,že tatko má spray v garáži,tak som mu ho uchmatla 😀 ,premazala som zatiaľ len concorda,uvidím zajtra,či to pomohlo,potom sa pustím do bjcm 🙂

lucula73
11. aug 2011

@zuzikkaa rozmýšľala som na čo je tá podložka tam v strede taká vykrojená,ale ssom to pochopila teraz 😀 .to je ozaaj podložka iba do tohto kočíka,ale pasuje pekne 😉

frlka
11. aug 2011

@lucula73 urcite to pomoze, uvidis. Len ak by si davala spray aj niekde na konstrukcii (koli skladaniu napr.), tak nepostriekaj latku kocika, je to mastny spray, ale to si uz urcite zistila 😀

lucula73
11. aug 2011

@frlka toto si mi mala napísať včera,už je mastný ☹

frlka
12. aug 2011

@lucula73 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ juuuuj prepac, ale ńechcela som byt ako ucitelka v materskej skolke, aby to nebolo, ze poucujem. Sorry, to mi je luto. Ale neboj, oper potah v pracke gelom na pranie + pridaj trosku tekuteho Vanisu na farebne pradlo a urcite to zijde! 😉 Ved hlasaju dnes teplo + cez vikend, tak ti to uschne jedna radost 😉

lucula73
12. aug 2011

@frlka ☹ 😀
Veď ty za to nemožeš,to som zo srandy napísala 😉 .Ja som striekala najprv len tú rukovať čo vrzgala a potom že však skúsim všetko...tak som skúsila 😝

frlka
12. aug 2011

@lucula73 tak super, uz som sa bala, ze sa hnevas 😎 ale ved vyperies 🙂))

dara29
12. aug 2011

@lucula73 všimla som si, že máš v kočíku podložky pinkie. Sedia tam dobre? napísala si im, že na aký kočík to chceš alebo majú jednu velkosť, ked budem mať tento kočík a bee+ budú mi podložky sedieť do obidvoch kočíkov? Dakujem

lucula73
12. aug 2011

@dara29 ja mám tú podložku už rok,len ju prehadzujem z druhého kočíka..............mohla by aj lepšie pasovať,ale žiadna ktorá nie je na mieru ti nebude celkom dobre sedieť...........ale v podstate na sedacej časti aj opierke je fajn,tam nie je problém,problém sú tie popruhy ,nie hore na chrbtrovej opierke ale nižšie,pri sedacej časti.kuk foto pár riaddkov vyššie....tá podložka je taká viac vykrojená...to kovli tým pásom..... 😉

lucula73
12. aug 2011

@frlka 🙂 ,na teba sa nedá hnevať 😉

frlka
12. aug 2011

😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 si zlata! 😉

dara29
12. aug 2011

@lucula73 a čo šije originálbaby shop tie by mali pasovať asi potom dobre aj na tie pásy nie? Videl ju už niekto?

frlka
12. aug 2011

@lucula73 inak som uz na vetvy z SK posty!!! 😠 vraj mi balik posielali v utorok 1.trieda doporucene a este stale nic ☹

lucula73
12. aug 2011

@frlka ☹ ,neverím že 1. triedou,pokiaľ sa nič nestalo,tak ti to včera najneskor malo prísť......ja som sa pýtala na balík 1.tr. a na pošte mi povedali že doručenie deň podania plus jeden deň............čiže štvrtok,víkend nebol,tak buď sa niečo stalo alebo to poslali druhou triedou...napíš im 😝

lucula73
12. aug 2011

@dara29 to sú original podložky od výrobcu z usa,vraj.....ale sú nehorázne drahé............inak na FB sú všetky pofotené,aj v kočíkoch.....