icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

frlka
12. aug 2011

@lucula73 to mi ani nevrav ☹ pisali mi
, ze to odislo v utorok 1.triedou doporucene. Ale cez balikove!!! Tym to niekedy trva!!!

lucula73
12. aug 2011

@frlka no tak už len počkať do pondelka a potom im zas napísať....je to sila,fakt 😝
A dnes to už nemože prísť?

frlka
12. aug 2011

@lucula73 napisem ti cez IP 🙂

zuzkasu
12. aug 2011

Baby kupovala ste niektorá tieto háčiky na kočík???
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2686...
potrebuje niečo na tašku ked idem do obchodu 😎 či máte niečo lepšie vymyslené??? Inak ten košík pod kočík je skvelý odveze aj nemožné 😀

zajo79
12. aug 2011

@zuzkasu http://www.facebook.com/#!/pages/Kocikomania/12... tieto su lepsie. ja som ich kupovala cez kocikomaniu.

zuzkasu
12. aug 2011

@zajo79 jéé super 😀 hned idem na to 😀

zuzkasu
12. aug 2011

@zajo79 kolko pýtajú za poštovné?

zajo79
12. aug 2011

@zuzkasu myslim ze moc nie, ja to mam od tej kocky z kocikomanie, uz si to presne nepamatam co so platila ale moc to nebolo. urcite su lepsie ako tie sunshine.

zuzkasu
12. aug 2011

@zajo79 no našla som že majú cenu 3,50 a to sa mi zdá dosť ☹ tak neviem nejako to vymyslím 🙂

zajo79
12. aug 2011

@zuzkasu no ja som tusim za ne platila do 15€, presne neviem.. 9,5 stoja v holandsku.

kaja79
14. aug 2011

Baby poradte! Neda sa mi celkom zlozit kocik , zastane v polovici a dalej nic....nasilu ho nechcem dotlacat, nic viditelne mu v skladani nebrani. Neviem ci premazat ten klb, ci ako?

lucula73
14. aug 2011

@kaja79 a predtým ti šiel zložiť úplne?nemáš hore na rukovati zapnuté tie dva suché zipsy..pásiky čo akože istia opierku?vtedy to nešlo ani mne....

lucula73
14. aug 2011

@kaja79 iný problém nevidím,fakt.....

kaja79
14. aug 2011

@lucula73 nie, tie su odopnute...

lucula73
14. aug 2011

@kaja79 a nemáš zaaretované predné koleso?vtedy sa nedá zložiť na placku....ale skús trochu potlačiť,tam nemáš čo zlomiť,....no budeš musieť napísať do eshopu,nech ti poradia,možno ti neičo napíšu 😒

kaja79
14. aug 2011

@lucula73 nie neboli....ale uz funguje. neviem co mu bolo....

zuzkasu
14. aug 2011

@kaja79 mne občas ide ťažko zložiť ak zabudnem v sieťke na kočíku alebo dole nejakú maličkosť ☹ tak neviem snád už bude dobre

klaudis
14. aug 2011

caute baby nevrzga vam predne kolecko? susali sme namazat aj v oprave bol a nic stale vrzga.

lucula73
14. aug 2011

@klaudis ja som akurát tento týždeň premazala...ale mne nevrzga 😒

klaudis
15. aug 2011

@lucula73 ahoj a po premazani ide v pohode lebo muz mi tam tiez daval spray a nezabralo. ako keby o nieco zapieralo.

lucula73
15. aug 2011

@klaudis no úplne potichučky nejde to koliesko,ale vrzgať podla mňa nevrzga.....fakt neviem,a to si ho mala v akej oprave?

lubinka26
16. aug 2011

ahojte. som na 95% presvedcena, ze chcem tento kocik. ale mozno este zmenim nazor, ak mi poviete vase nazory. cestujem skoro kazdy den a stary tankoidny kocik som uz skoro znicila castym skladanim a rozkladanim a hlavne sa velmi zle zmestil do kufra. mala vsak este nema ani pol roka a velmi casto spinka a v kociku stale. neviem,ci by bol preto tento kocik vhodny, ci jej nebude v zime zima, ked tam je len taka tenka latka, ked je kocik lezmo. tie nozicky by som nejak vyvysila, ale pri hlavicke nefuka moc? a vlastne, je vhodny tento kocik na zimu pre tak male babo? dakujem 🙂

@frlka este predavas kocik?

lucula73
17. aug 2011

@lubinka26 na str. 18 som odfotila,ako sa dajú vypodložiť nožičky..je tam diera zospodu a dačo sa tam dá vopchať 😉 . V zime ho tu asi nemal nikto,neviem,ale ak dáš fusak,tak myslím že by nemalo prefúkať..ono je to nepremokavá látka,tak by mala byť aj neprefúkavá,nie?
A kočík ide úplne do ľahu,teda takmer,ak by si dala aj malé bábo vyššie,tak bude pekne ležať....sú tu také holky,čo brali kočík od pol roka.
A čo sa týka skladnosti...bjcm nie je moc malý kočík,je to niečo medzi golfkami a klasickým šporťákom,ale lahučko sa skladá a je fakt tenký po zložení,myslím,že s tým by si problém nemala mať. 🙂

siskaa
17. aug 2011

@lubinka26 ja som bola dnes kocik vyskusat v predajni, mala je o 3 mesiace starsia ako tvoja a ked som ju dala lezat, tak mala este miesto, takze cez zimu sa v pohode vyspite aj bez podkladania noziciek, ak ju posunies vyssie 🙂 a mozes kupit univerzalnu podlozku alebo dat usit podla svojho vkusu aj s letnou a zimnou stranou 🙂 mne by to dost vadilo polozit malu len na tu latku a nepouzit podlozku.

kristy03
19. aug 2011

ahojte baby ja by som sa chcela spýtať či niektorá z vás nemá tento nánožník.

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11072169&tab=2
díky 🙂 zháňam k tomuto kočiku nánožník a nechcem ten od emitexu tak neviem.

lucula73
19. aug 2011

@kristy03 no neviem ako je tento nánožník dolu ukončený..aby sa dal na spodu kočíka nejak uchytiť,lebo ak bude dieťa kopať nohami,taak nánožník bude lietať 😕 .........ale chcelo by to asi vyskúšať naživo 😉

franziska2010
22. aug 2011

ahojte.mate niektora k tomuto kociku vajicko a hlboku vanicku?pozerala som uz stranky s BJCM,ale nikde som to nenasla.neviem kde sa to tam da nakliknut.ak mate aj nejake foto,budem rada.

lucula73
22. aug 2011

@franziska2010
http://www.originalbabyshop.eu/main.php?action=...[cws_cataloque]=ordr&_relOrderType[cws_cataloque]=asc&myRelsstr[cws_cataloque]=&f[cws_cataloque]=72

zuzkasu
22. aug 2011

@kristy03 já mám velmi podobný od Emitexu a som spokojná už sme ho aj riadne využili ked pršalo 🙂 je nieke v predu na foto

lucula73
22. aug 2011

@zuzkasu a dá sa dolu nejak upevniť ten nánožník?