icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

frlka
16. sep 2011

@kaja79 tak som kukla, ale ten typ kocika sa mi nepaci. to uz radsej X-Lander Xa 🙂
ale vdaka 🙂

lucula73
16. sep 2011

@frlka no a ešte ak druhé nebude dievčatko,tak potom si necháš aj pre chlapca fialový? 😉

frlka
16. sep 2011

@lucula73 ved to!!! 😨 tak tiez uvazujem, ze asi bude lepsi cierny. je to proste univerzal, nic tym nepokazim a doplnky dam akejkolvek farby 🙂

frlka
16. sep 2011

@lucula73 a ty by si si nechala fialovy pre chlapca? 😉

lucula73
16. sep 2011

@frlka ja nie,ale vtedy mi odpísala z toho shopu tá pani,že brali fialový aj pre chlapca...tak neviem, 😉

frlka
16. sep 2011

@lucula73 ved to, ze ani ja neviem ... 😀 😉 musim si to rozmysliet..... 😎

frlka
17. sep 2011

tak dalsia kombinacia...ale do cierneho ide cokolvek, len som chcela, aby to bolo unisex farebne 🙂
doplnky cierna-limetka 😉

frlka
17. sep 2011

na porovnanie velkost baby jogger CITY a ELITE...
http://www.flickr.com/photos/heathershaw/297077...

frlka
17. sep 2011

a vidim, ze Elite sa robi aj cisto cierny 😉

zuzkasu
17. sep 2011

@frlka úžasné može byť aj já mám zelený fusak zvnútra je taký istý ale a zvonku je tmavo zelený 🙂

zuzkasu
17. sep 2011

@frlka bože ten modrý citi mini je úžasný juj škoda že ho tu nemali 🙂 ale vraj ekby som velmi chcela tak sa dal zohnať ale za velaaaa, a mne osobne sa elite páči ten čierno béžový 🙂

frlka
17. sep 2011

@zuzkasu ved uvazujem, ci by nebol lepsi elite ako mini 😨 neviem....

zuzkasu
17. sep 2011

@frlka no já keby som mala financie na elite tak ani nerozmýšlam je krásny , vždy ked tu vidím jednu kočku sa sním premávať slintám jak malé decko 😝

frlka
17. sep 2011

@zuzkasu a v porovnani s tvojim bjcm je o moc vacsi?

zuzkasu
17. sep 2011

no já myslím že rozdiel je lenv kolieskach , a ešte sa mi páči že na rúčke je kapsička na maličkosti, a určite je výhodou to polohovanie nožičiek 😀

frlka
17. sep 2011

@zuzkasu nasla som jeden obr. - mrknii vyssie link, tam su vedla seba bjcm a elite. zda sa o dost vacsi 😨

frlka
17. sep 2011

a aj tato podlozka Pinkie je krasna s limetkovou seriou 😀

lucula73
17. sep 2011

@frlka ja mám presne túto podložku 😉 ,ale trochu lieta v tom bjcm,lebo tam sú inka pásy uchytené...,ale máme ju tam 🙂

frlka
17. sep 2011

@lucula73 myslis podlozku s opickou?

lucula73
17. sep 2011

@frlka ano... 🙂

frlka
17. sep 2011

@lucula73 tak potom asi emitex podlozka je lepsia, tu som skusala do bjcm. len neviem, ci emitex LIMETKA fusak (cierny/limetka)+ podlozka (limetka) su v rovnakom farebnom odtieni...nevie nahodou niekto?

lucula73
17. sep 2011

@frlka na str. 23 máš foto aj univerzálnu od emitexu ako vyzerá,aj takú šitú na mieru...vidíš na nej taaké vykrojené zhruba v strede...lebo taam sú upevnené pásy...a akákoľvek podložka keď u dáš,tak v tom mieste bude trochu skrčná,podľaa mňa,lebo tam niet miesta na tie pásy...ak som to zrozumiteľne napísala.Ale v podstate može tam byť akákoľvek....akože dať sa tam dajú dať podložky

frlka
17. sep 2011

@lucula73 vdaka, pozrela som 🙂 ak si bjcm/elite necham, tak neskor si dam usit aj s otvorom na skladaci pas. len teraz ta pani, co sije ma vela roboty, objednavky berie az na november, co sa mi teda cakat nechce 😒 bude dobra aj emitex zatial 😀

lucula73
17. sep 2011

@frlka no to chýba aj mne ten otvor....keď skaldáme,tak to musím rozoberať...ale dávno sme neskladali 😀

frlka
17. sep 2011

@lucula73 a to ja musim stale skladat, nemam tolko miesta doma 😒

frlka
17. sep 2011

mamicky....nechcete niektora predat svoj bjcm cierny? alebo cierny elite? 😀
😀 😀 😀 ak ano, prosim info cez IP. Vdaka. 😉

frlka
17. sep 2011

a este tato podlozka by bola peknucka... 😀

jessicax
17. sep 2011

@frlka ja mam obojstrannu podlozku, z jednej strany je takato kravickova ako si hodila fotku a z druhej strany je komixova 🙂

frlka
17. sep 2011

@jessicax juuuuj, prekraaaasne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 to by sa aj mne pacilo! kde si kupila? cez sashe?

jessicax
17. sep 2011

@frlka ano 😉 A inak ja som mala povodne kupeny ten bezovy stone ale vratila som ho lebo som tuzila po ciernej. Teraz som uz spokojna, predsa len cierna sa najlepsie kombinuje 😵