icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zara137
11. nov 2011

tak cierna je super.Ja mam sice cerveno cierny ale dobry aj ten.Kebyze mam druhe babu kupim fialovú 😉

brulka
11. nov 2011

@zara137 ano aj mne sa zda ta strieska genialna, tento rok sme mali desny problem so slnkom, pripinala som tam plienku a snecnik od tohto leta neznasam ... treba ho stale nastavovat ja uz slnecnik nikdy 😝 zato takuto striesku si viem predstavit parada 😀 a s obrubnikmi teda nemas problem?

zara137
11. nov 2011

urite nemam problem s obrubnikmi.No presne tie nervy so slnecnikmi..vkuse to štelovať..jaj..a toto super...no perfiš 😀 tak napis ak si ho kupis a uz sa v nom budete navážať.Pá pá

brulka
11. nov 2011

@zara137 dakujem, napisem ... skoda ze sa neda zohnat ojazdeny hned by som brala 😀 😀 😀 ale dam vediet ked kupime a prehovorim mm na dalsi novy kocik 😅

bbtina
11. nov 2011

@brulka podla mna by sa ti na cestovanie a do terenu hodil viacej baby jogger city elite

brulka
11. nov 2011

@bbtina dakujem, mas taky doma? nie je moc velky? lebo ja mam male auto yarisku neviem ci by sa mi tam zmestil, na videu vyzera dost velky, hoci kolesa paradne to je fakt.

bbtina
11. nov 2011

@brulka tak tazko povedat,ja mam dvojickovsky,urcite je trosku vacsi ale o vela nie,lebo sa super sklada,nam sa takyto vmestil do Renaulta a tam nieje velky kufor

brulka
11. nov 2011

@bbtina jejej ty mas dvojicky 😵 a ako s nimi jazdis? mas adaptery a len v autosedacke?
ja neviem nikde najst nejaku stranku kde by boli popisane aj rozmery 😠

lucula73
11. nov 2011

@brulka tento týždeň som predala moj 🙂
len doplním,že odpružené je predné koliesko,zadné nie sú.ale to úplne stačí 😉
nožičky ak by si chcela,sa dajú vypodložiť,aby tak neviseli,je tam taaká diera a akeď tam strčíš dáku deku alebo vankušik,tak sa ti tá čast pod nožičkami zdvihne a bude to lepšie 😉

brulka
11. nov 2011

@lucula73 kurnik sopa to som prepasla 😲 skoda ze si ho uz predala 😒 na bazarikoch ich vobec nevidiet. tu na mk su sice dva ale za cenu skoro noveho takze to neratam, inde som ani nevidela. s tym vypodlozenim ma to tiez napadlo lebo napr zapp tu cast na nozicky ma z tvrdsej latky a tam to ide vysunut, takze to vypodlozenie je skvely napad 🙂 takze aj ty si s nim bola taka spokojna ako zara?

lucula73
11. nov 2011

@brulka videla som tie inzeráty,veru radšej kúpiť nový,tie baby pýtajú veru dosť 😒
Ja som bola spokojná s kočíkom,ale máme ešte jeden a tento city mini som nechcela na zimu a čakať do jari,jednak mu plynie záruka a potom by som na ňom ešte viac stratila,tak som sa rozhodla ho predať,ale je mi to dosť ľúto,na leto bol perfektný,ja som ho kúpila kvoli dovolenke..... 🙂

bbtina
12. nov 2011

@brulka ja som dokupila vlozne tasky,mne sa velmi nepaci to vozenie sa vo vajickach. Poloha ide uplne do lahu,aj nozicky sa daju polohovat,ale koniec koncov,je taky priestranny,ze aj tak su krpce dakde v strede a aj kebyze nemam vlozne tasky,tak sa nic nedeje,ale aspon nam cez zimu posluzia aj ako fusaky. Ja som ho kupovala v Anglicku, strasne som sa rozhodovala medzi mini a elite,ale vyhral druhy,lebo na zimu je vhodnejsi a do terenu super,absolvovali sme s nim uz aj taku nemoznu polnu cestu a v pohode,v lete sa chystam popri kocikovani na korcule a aj to je domyslene,ma este aj poistny pas. Ale myslim,ze pre ktorykolvek typ sa rozhodnes tak neolutujes😉

tamichloe
13. nov 2011

ahojte ,ja sa rozhodujem medzi nunou a bcjm...3komb.chcem na jar predať......máte niektora odskušane oba??

jessicax
13. nov 2011

@tamichloe ja som asi pred mesiacom predala bcjm a kupila nunu. Oba som vsak mala len ako vedlajsie kociky, hlavne na nakupy, dovolenku. Bcjm bol fajn ale mne vyhovuje nuna viac 🙂

brulka
14. nov 2011

@zara137 dievcata prosim este jednu prosbu mam, vedeli by ste mi niektora zmerat aka dlha je chrbtova opierka, aka jedlha sedacia cast a aj ta cast na nozicky? chcem si to nejak zratat aby som vedela celkovu ldzku ked si tam dietatko lahne. viem ze ta chrbtova opierka je o dost dlhsia ako u vacsiny kocikov. a este jedna otazocka daju sa na city mini kupit aj nafukovacie kolieska, alebo ako je to s nahradnymi dielmi? ma niektora skusenost? a kde sa da kocik vidiet a vyskusat v bratislave nazivo ??? prosim kym ho objednam cez net rada by som si to vyskusala dat do auta a ulozila si tam dcerku atd. dakujeeeem 😉

tamichloe
14. nov 2011

@jessicax a nepripada ti nuna strašne mala?ja som ju bola aj dnes obzerať 😵 ..nie je bcjm priestranejší?viac miesta v ňom?inač ten som naživo nevidela ☹ ...ja chcem 3komb.predať...a v aute mam golfky orion.....chcem to použivať ako hlavny kočik,aj doma...aj do auta,ked niekam ideme....nuna,sa mi strašne pači...no vyzera ako hračkarsky...

lucula73
14. nov 2011

@tamichloe opýtaj sa @frlka ona mala aj nunu aj bjcm,nech ti napíše jej názor 😉

frlka
14. nov 2011

@tamichloe keby som si mala ja vybrat nuna - bjcm (mala som oba kociky),...urcite volim bjcm!!! 😎 ak ho teda chces ako celorocny kocik, je lepsi, skladny, pohodlny pre dieta, ... aj fusak (resp. naobliekane dieta) v zime sa pohodlnejsie mesti do bjcm. Moj nazor 😉

tamichloe
14. nov 2011

@frlka aj na pohlad je väčši ako nuna?ja som ho zatial nevidela naživo...nuna mi pripada ako hračkarsky...

frlka
14. nov 2011

@tamichloe tak to bjcm je podstatne vacsi, hlavne lepsi 🙂 nemas nad cim rozmyslat 😉 urcite radim bjcm, ale samozrejme je to tvoje rozhodnutie 🙂 nuna je fakt "hrackarsky kocik", ma hroznu striesku, nizky podvozok, male kolieska - ako by si isla v zime??!!, ...poslem ti IP 😀

tamichloe
14. nov 2011

@frlka 😵 😵 🙂 dík si zlata...no niektore píšu,že ju v pohode aj v zime použivali...mam aj fotku 😵 😵

frlka
14. nov 2011

@tamichloe bjcm sa mne viac pacil 😉 bol lepsie prepracovany, dieta ma dost miesta, aj ked je vo fusaku, ...

tamichloe
14. nov 2011

@frlka dakujem za tvoje rýchle odpovede 😵 😵

frlka
14. nov 2011

@tamichloe rado sa stalo 😉 😉 ked sa rozhodnes, daj vediet 😉

tamichloe
14. nov 2011

@frlka 😵 😵 musim predať 3komb. 😵 🙂

jessicax
14. nov 2011

@tamichloe bjcm ako hlavny kocik je fajn, najma je prakticky co sa priestoru pre dieta tyka, skladnosti aj tej striesky. Ale ako vedlajsi kocik k hlavnemu by som ho uz nechcela. Ma dost siroky razvor zadnych kolies a do uzkych uliciek som sa s nim nedostala. Zmestila sa donho aj moja trojrocna dcera ale vtedy sa neskutocne tazko ovladal. S inymi kocikmi to islo omnoho lahsie. Tiez to polohovanie chrbta pasikom mi nevyhovovalo pretoze ked maly lezal a chcela som ten pasik utiahnut do sedu tak mi to poriadne neslo, musela som maleho vybrat, utiahnut sed a posadit ho znova. A maly sa mi na tej latke smykal ale to som vyriesila podlozkou. Ale zas mojmu muzovi aj svokre sa strasne pacil

lucula73
14. nov 2011

@tamichloe ja som nunu nemala,iba dva krát bjcm 🙂 ,podľa mňa na to uťahovanie chrbtovej opierky sa dá zvyknúť,každý kočík má niečo za a niečo proti,ale tento je priestranný,tsuper sa skladá,tá strecha je na nezaplatenie,hlavne v lete, zmestí sa ti tam aj vačšie bábo...ja som ho síce predala minulý týždeň,ale je mi za ním ľúto 😒

jessicax
14. nov 2011

@lucula73 ja som nepisala, ze sa na to utahovanie neda zvyknut. Kazdy kocik ma svoje za aj proti. Na nune mi zasa trocha vadi take ine zapinanie bezpecnostnych pasov, este som si na to celkom nezvykla. Mala som ju vonku zatial len par krat aj to iba v nakupnom centre, ako hlavny kocik by som ju nechcela, tie mini kolieska sa mi velmi nehodia na nase rozbite chodniky ale takto mi vyhovuje, splnila vsetko co som od nej ocakavala

tamichloe
14. nov 2011

@jessicax dakujem za odpoveď 😵

tamichloe
14. nov 2011

@lucula73 😵 aky si teraz kupiš?? 😵 😵