Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@tehula určite sa ti sám nezloží,ono keď ho vystreš, tak zacvakne akoby,na to aby sa zložil,musíš ho zdvihmúť a potiahnuť za tú pásku.....a okrem toho sú tam po bokoch poistky,ktoré keď upevníš,tak sa kočík nedá vobec zložiť 😉
a košík myslím že odvezie a nemožné......musíš to tam dávať po kusoch,celá taška ti nevojde,menšia hejj ale vačšia nie...ale fakt ho naložíš,je veľký ten košík 🙂
baby mám na predaj BJCM červeno-šedý ak by niejaká zatúžila ... cenu má viac než dobrú / s madlom 175 eur a bez madla 150 eur/, takže v prípade otázok som k dispozícii 🙂 je úplne ako nový používaný na striedačku s druhým kočíkom... v 100% stave.stáva zo mňa kočíkový maniak takže túžba po zmene 😅 .... inak vhodný aj na zimu úplne super tam sadne zimný fusak.....
@lucula73 fúúúú ešte neviem, nie som pevne rozhodnutá, hrabem sa na internete a uvidím.... každý radí niečo iné.. tak ale 100 ludí 100 chutí ... uvidíme 🙂 no ale neviem ako to bude Tamča mala teraz len 7 mesiacov a už 3 kočík.... takže neviem či zostanem aj pri tom ďalšom 😀 ... ale to už budem musieť lebo mm ma asi dorazí zato ako vymýšlam...
neviem sa rozhodnúť, ale keď sa mi tento podarí predať, rýchlo sa rozhodnem.... 🙂 vízia nového kočíka, že jupíííí 😀 no len musím predať tento.... ale cenu mám super tak snáď sa niekto nájde.... inak BJCM super kočík.... možno sa k nemu vrátim ktovie, lebo toho sa bojím, že vymením kočík a nebudem s ním spokojná.... a len kvôli tomu, že musím stále vymýšlať... topánky ma už prešli teraz budem vymýšlať s kočíkmi 😅
@lucula73
@tamichloe mne osobne sa tlačil celkom ľahko pokiaľ tam bol iba drobec,ale.moj malý má 15 kíl,ak som napchala total plný košík,tak ak mám povedať pravdu,až tak ľahko to veru nešlo,hlavne do zákruty...ale neviem to s ničím porovnať,ako idú druhé kočíky takéhoto typu,lebo ja mám concorda a ten ide otočiť aj jjedným prstom,takže asi som rozmaznaná 😀
Inak kočík má celkovú nosnosť uvadzanú 22kg,neviem si predstaviť tých 22 kg tlačiť 😝
moj postreh 😉
@kristy03 však nám prezraď ,aspoň medzi akými sa rozhoduješ 🙂
baby, k tomu britaxu som pisala do jeho temy. Mozte pls kuknut a vyjadrit sa, ci len mne harasi alebo dobre som si vsimla? dik
@tamichloe ja by som na tvojom mieste nunu nebrala ani za nič , podla mňa je to hrozný kočík.... nízky podvozok, maličké kolieska , tá mrňatá strieška a malé sedenie sa mi zdá že má.... kamoška ho má... mne sa osobne nepáči..... jedine ten dizajn.... vyzerá coolovo ako baby hovoria ale to je asi tak všetko.... podľa mňa nieje praktický... narozdiel od BJCM... je to celoročný kočík a super ovládateľný, a lahučký.... nemám problém malú zdvihnúť keď idem hore schodmi... podľa mňa BJCM určite 🙂
@tamichloe mali dva kusy v juni,jeden som vtedy vzala ja,červený,lebo čierny nedostali,po dvoch týždňoch som ho predala a kúpila predsa čierny 😀
Minule som tam bola skrz fusak a povedala mi predavačka že nemajú ale neni problém objednať.............ale že to sú hlavne letné kočíky,tak asi preto ich nedržia.,...........vlastne mali iba dva kusy,nič viac 😒
@tamichloe keby som mala dievčatko,tak ten červený nepredám,proste mi ku chlapcovi nešiel,ale bol určite krajší ako čierny,ja čiernu nemusím,to som zblbla tu na koni,že čierny 😀 ,ale predal sa hneď.......čierna asi je in 😉
Predala som ho preto,lebo na zimu som ho nechcela,tak aby sa nezničil a zbytočne nestál v kúte a plynula by mu záruka.....na jar uvidím čo spravím,možno dáke golfáčiky 🙂
@tamichloe
http://www.originalbabyshop.eu/porovnanie-baby-...
tu to máš,kukni do tabuľky 😉
a nebude niekto predavať fialový 😵 😀 🙂 😉
@liga
ahoj,nánožníky na baby jogger city mini sa dajú kúpit bez problémov cez net
@tamichloe
priemer je cca 16cm

@lubinka26 tak teda pisem info o mojom reklamovanom bjcm...kupila som novy cierny, ..tak som sa tesila, asi preto sa mi to stalo 😀 kedze som uz mala bjcm predtym, viem ako hladko isiel...po zlozeni cierneho som zistila, ze predne koliesko je nejake krive, lebo cely kocik (aj ked som posadila dcerku) mykalo do stran, vybroval, hrkotal ako ked sa ide po nerovnom terene, ...neviem to lepsie opisat, tak som ho reklamovala a reklamacku uznali a vratili mi peniazky. V tom case cierne neboli skladom a uz som sa bala objednat druhy,...co ked...! tak som len "plakala" za mojim krasnym bjcm. Bol fakt super. ☹ Asi som mala smolu ☹ ☹ ☹ 😉 Inak na bjcm nemozem povedat krive slovo, je to super kocik, priestranny pre dieta, perfis sa sklada a rozklada, ta velka strieska je uuuuzasna, velky kosik pod kocikom, ....no proste by som mohla basnit dllllho. 😉 Ten cierny mi asi nebol sudeny 😉 😉 😉 mala som si nechat prvy cerv-sedy, ten bol OK na 100%.