Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
baby nemate niektora problem so zalamovanim kocika v mieste, kde sa sklada? napr. pri vychadzani na obrubnik???
@tamichloe kupovala som ho niekedy v juli a mali ho ako vystavny kus za tu cenu.Mne tiez padol do oka cerveny, ale na ten by som cakala do konca augusta a za tu cenu co je teraz...tusim 309 e. Ten co mam ja bol len jediny na SK. Vtedy som obtelefonovala cele Slovensko, kym som ho nasla.
Ale ten cerveny.....ten je uzasne uzasny 🙂 😀 😀
@kaja79 tomu nerozumiem.........teraz som pozerala spatne maily,čo som si písala s tou Lenku z originalbaby shopu.....mne ho tiež ponúkala za tú sumu ako tebe,ale keď som sa pýtala,či ich má viac kusov,povedla že ešte jeden........... 😕 😕 ....možno som to nepochopila...ale to je už fakt jedno 😉
baby provokuje ma táto tema,začínam ľutovať,že som si ho nenechala 😒 😀
@tamichloe bol dobrý...........
už som to tu písala,máme concord fusion,ale ten máme už 1,5 roka, bjcm bol ako druhý kočík 😉

@tehula je pekna 4kolka...ale 3kolku som nemala a pači sa mi viac..... 😵 ...tiež som ich nevidela naživo,stale zvažujem že či...