icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tamichloe
24. nov 2011

@tehula je pekna 4kolka...ale 3kolku som nemala a pači sa mi viac..... 😵 ...tiež som ich nevidela naživo,stale zvažujem že či...

kaja79
24. nov 2011

@tamichloe nie, madlo je original. Bol v cene spolu s kocikom. kuk originalbabyshop.

tamichloe
24. nov 2011

@kaja79 no ale to je jedna z najdrahšich stránok ☹

pink31
24. nov 2011

@tamichloe nemyslim si, rozdiel 2 Eura za kocik spolu s madlom a doprava zdarma.. 😉

tamichloe
24. nov 2011

@pink31 napr. 4kolesovy stoji inde 229€ a tu 309€

frlka
24. nov 2011

ktory je krajsi? 😀

tamichloe
24. nov 2011

@frlka no červený!!!ale ty kupiš určite čierny 😀 😀

frlka
24. nov 2011

@tamichloe veru mas pravdu 😀 😀 😀 😀 cierny objednany 😀 😀 😀 😀

tamichloe
24. nov 2011

@frlka 😀 😀 😀 😵 😵 😵 už si ho aj objednala važne?

lucula73
24. nov 2011

@frlka 😕 😕 😕 .........čo to čítam??? 😀

frlka
24. nov 2011

@tamichloe ano 😀

frlka
24. nov 2011

@lucula73 zasa mi siblo, ale duuufam, ze uz naposledy. zatial si necham aj XT a tento budeme mat do terenu 😀 mm mi dovolil, tak sa vytesujem. 😀 😀 😀 😀 a ak bude super ako som pocula, vraj aj kolieska su kvalita, tak neskor dokupime uz len hlboku vanicku a sme vybaveni 😀 😉

lucula73
24. nov 2011

@frlka 😀 😀 .aj ja chcem takého muža 😀 😀

frlka
24. nov 2011

@lucula73 veru si ho nedam 😀 😀 😀 aj keby mi nebol povolil ten kocik 😀 😀 😀

lucula73
24. nov 2011

@frlka 😀
a myslíš,že nebudú malej nohy dolu moc visieť?nie že budete sneh odhrňať 😀
hoď potom foto 😉

frlka
24. nov 2011

@lucula73 myslim, ze nie, sedacka je taka velka vraj ako bjcm (dlzka opierky je jedna z najdlhsich,...hodim foto premeranej sedacky BJCM) 😉

lucula73
24. nov 2011

@frlka to áno,len tá časť na nožičky napr. nám bola akurát,a malý má 90cm....alee všaak vyskúšate,potom kúpim ja 😀

tilly
24. nov 2011

baby nemate niektora problem so zalamovanim kocika v mieste, kde sa sklada? napr. pri vychadzani na obrubnik???

frlka
24. nov 2011

@lucula73 tak to uz mam 2 zaujemcov na kocik, ktory este ani nemam doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale super, ved skusime a uvidime 😉

tamichloe
24. nov 2011

@frlka no ty si pripad 😵 😵 😀 😀 🙂 tvoj manžel musi mať zlate nervy 😵 😝 ...ake maš velke deti?aj mne sa najskor pačil elite.kvoli kolesam..no nie som ochotna tolko dať za kočík...z kt.stranky si objednala? 😵 😵

kaja79
24. nov 2011

@tamichloe neviem ci z najdrahsich....vtedy mali 4kolesovy len oni a stal 250 aj s madlom, doprava zadara.

kaja79
24. nov 2011

@frlka dobre si vybrala...aj ja by som cierny 🙂

lucula73
24. nov 2011

@kaja79
@tamichloe ano ano,tak stál,ja som vtedy kupovala u nich trojkolesový za 240 s madlom,tamn bol rozdiel 10 euro,som vtedy moc váhala aký.... 🙂

tamichloe
24. nov 2011

@kaja79 tak to mali vtedy dobru cenu... 😵 to bolo začiatkom roku?

tamichloe
24. nov 2011

@kaja79 zle 😀 😀 ja by som červenýýýý 😵 🙂 😉

kaja79
24. nov 2011

@tamichloe kupovala som ho niekedy v juli a mali ho ako vystavny kus za tu cenu.Mne tiez padol do oka cerveny, ale na ten by som cakala do konca augusta a za tu cenu co je teraz...tusim 309 e. Ten co mam ja bol len jediny na SK. Vtedy som obtelefonovala cele Slovensko, kym som ho nasla.
Ale ten cerveny.....ten je uzasne uzasny 🙂 😀 😀

lucula73
24. nov 2011

@kaja79 tomu nerozumiem.........teraz som pozerala spatne maily,čo som si písala s tou Lenku z originalbaby shopu.....mne ho tiež ponúkala za tú sumu ako tebe,ale keď som sa pýtala,či ich má viac kusov,povedla že ešte jeden........... 😕 😕 ....možno som to nepochopila...ale to je už fakt jedno 😉

baby provokuje ma táto tema,začínam ľutovať,že som si ho nenechala 😒 😀

frlka
25. nov 2011

@kaja79 cierny je krasny 😉 len ci este bude, v pondelok ma prist tovar! tak sa modlim, aby sa mi usiel 😀

tamichloe
25. nov 2011

@lucula73 bol fakt taky dobrý??a aky maš teraz??pisala som Lenke..maju za 240€ s madlom

lucula73
25. nov 2011

@tamichloe bol dobrý...........
už som to tu písala,máme concord fusion,ale ten máme už 1,5 roka, bjcm bol ako druhý kočík 😉