icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lubinka26
25. nov 2011

@tamichloe poprosim info o fialovom bjcm 🙂 dakujeeeem

kaja79
25. nov 2011

@lucula73 hmmm...mne este povedala, ze to je za uvadzaciu cenu, potom bude uz len za tych 309.
len ak prideme o bjcm, zistime o ake dobro sme prisli 😀 😀 😀 😀

kaja79
25. nov 2011

@frlka to si si ho nezarezervovala?ja by som do pondelka ani spat nevedela 😀 😀 😀

frlka
25. nov 2011

@kaja79 jasne, ze rezervovala 😀 😀 ale majitel obchodu volal s dodavatelom, ze maju Elite slubene naskladnit v pondelok. Este to nie je na 100%. Tak sa modlim, aby ich aj naozaj dodali do obchodu! 😀 😀 😀 😀 😀 Verim, ze budu 🙂

tamichloe
25. nov 2011

@lubinka26 a čo konkretne chceš vedieť??

lubinka26
25. nov 2011

@tamichloe par stran dozadu si pisala, ze vies, kde maju fialovy bjcm za najnizsiu cenu.

tamichloe
25. nov 2011

@lubinka26 poslala som ti IP 😵 😵 🙂

lucula73
25. nov 2011

@tamichloe a zistila si či naozaj majú aj ten fialový?lebo vačšinou majú v inzerátoch všetky farby a keď sa opýtaš mailom,,tak ti napíšu že majú len takú alebo onakú......

tamichloe
25. nov 2011

@lucula73 ano maju...aj v original.... 😵 😵 ..ideš si ho aj ty kupiť? 😵

lucula73
25. nov 2011

@tamichloe 😀 😀 .........nooo,ale to by som už asi bola na vianoce rozvedená 😝

tamichloe
25. nov 2011

@lucula73 😀 ☹

kristy03
26. nov 2011

@brulka foto nánožníka + podložky 🙂 🙂

kristy03
26. nov 2011

@brulka podložka je obojstranná, z jednej strany kravičková čierno-biela a z druhej šašovská...

lucula73
26. nov 2011

@kristy03 tá podložka je krásna,videla som ju niekde,len by sa mi lepšie hodila do jednofarebného kočíka 😉

kristy03
26. nov 2011

mne sa to tak celkom páčilo 🙂 a jednofarebné podložky ee 😖 ,to mi nič nehovorilo, tá podložka oživila ten kočík si myslim.... a snažila som sa nedávať také farby aby to bolo ako harakiri 😅

lucula73
26. nov 2011

@kristy03 ano,to máš pravdu,sú tam farby ako na kočíku...........ja som nevedela do červeného vybrať vložku,okrem jednofarebnej mi tam žaidna nešla 😀 ,ale tá sa mi tiež nepáčila 🙂
a predávaš ho ešte?

kristy03
26. nov 2011

@lucula73 predávam 🙂 za 150 eur bez madla tak uvidíme... cena je super tak snáď bude mať niekto záujem 🙂

frlka
26. nov 2011

neviete niekto prosim, kto ma usity tento nanoznik na Elite? Neviem to najst... ☹

kristy03
26. nov 2011

Kočík predaný huráááááá.... hor sa do druhého 🙂 len ešte neviem do akého 😝 momentálne budem bez kočíka.... hups

tamichloe
26. nov 2011

@kristy03 no super..blahoželam.. 😵

tamichloe
26. nov 2011

@frlka je krasny...na sashe.sk šije jedna babenka nanožniky.. 😵

frlka
26. nov 2011

@tamichloe viem, ved asi si dam u nej usit, robi mi aj podlozku do Elite 😀 😀 😀 😀

tamichloe
26. nov 2011

@frlka si strašne rychla.. 😀 😀 😀

tamichloe
26. nov 2011

@frlka dufam že hodiš foto,ked ti pride.. 😵 😵

frlka
26. nov 2011

@tamichloe 😀 😀 😀 😀

frlka
26. nov 2011

@tamichloe pride asi az koncom buduceho tyzdna... Ale podlozku + nanoznik davam robit uz teraz, lebo trva cca 3 tyzdne, kym to usije ☹ 😉

tamichloe
26. nov 2011

@frlka hm,to je dlho...myslim to šitie

frlka
26. nov 2011

@tamichloe ved prave, ze to dlho trva ☹ Uz mi sila podlozku, teraz ma vela objednavok... ☹ ale poznam jej pracu, veru sa oplati pockat! 😀 😀 😀 A farby podlozky som si vybrala tieto (vid foto) = latka "kravicka + cierno-biela IKEA latka"
🙂
Dam si usit kratku podlozku BEZ bocnic + cierny nanoznik a na ohybe hore latka "kravicka".
Bude to pekne 🙂 😉

tamichloe
26. nov 2011

@frlka no,to bude krasne,bude to super vyzerať... 😵 😵 😵 🙂

frlka
26. nov 2011

@tamichloe takto to bude...ako mala Kristy03, akurat, ze nie na bjcm ale na Elite 😉