icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tilly
12. dec 2011

fusak:

bebaa
12. dec 2011

@tilly ty mas city elite, ci? mam pocit ze je nejaky dlhy a ze mi bude trcat z mojho city mini....

tilly
13. dec 2011

@bebaa ano, mam elite, ale on sedi do vsetkych bj, aj select, aj mini...

majka_k
16. dec 2011

baby, sem uz asi malo kto chodi, ale mam otazocku, planujem si kupit BJCM fialovy ( laska na prvy pohlad ), mam doma kaiser fusak ale cervenej farby, myslite ze mi bude ladit do kocika alebo si mam objednat s original fusakom? ako ste spokojne tie co mate aj fusak original? je tenky alebo dostatocny.
a este jedna otazocka moja dcerka bude mat 7 mesiacov ked pride kocik, mozem ho vyuzivat ako jediny? je vhodny aj pre take male deticky? kolko mali vase deticky ked ste kupovali kocik? resp. je tu niekto kto ho mal pre take male dieta? dakujem...

majka_k
16. dec 2011

@lubinka26 ahojky ty mas BJCM fialovy ze? 😵 😵 aj ja idem objednat 😵 😵 aky je tam fusak? je dost hruby alebo treba do neho este nejaku deku alebo este nejaky tensi fusak? nedavala si si sit alebo nekupovala nanoznik na neho? netreba? rozmyslam ci objednat s fusakom alebo bez...ja mam kaisef fusak vyborny hruby ale cerveny a asi mi nepojde farebne s fialovym kocikom...tak rozmyslam ci nekupit este nanoznik cierny ( ze by som si kocik kupila bez toho fialoveho fusaku ) co mi poradis? dakujem.

lubinka26
16. dec 2011

@majka_k ahoj, ano mam fialovy aj s fusakom. noooo, fusak nie je vobec hruby. do minus asi nebude stacit. teraz malu obliekam tak, ze dam pancusky, teple capacky, nohavice, body, budnicku a vetrovku a je to ok. ked bude velkaaaa zima, tak urcite pouzijem aj deku. a je super, ze origi fusak ma otvor na tu pasku, co sa sklada kocik. mala som pozicany obycajny fusak a smykal sa mi 😒 nanoznik nemam a ani neplanujem. kupila som som prsiplast. moc som ti asi neporadila, co?

abnka
16. dec 2011

@lubinka26 Ahoj, ja mám Lodger bunker fusak pre malého, dá sa to aj tak spraviť, že sa zmestí Lodger do toho bjcm fusaka ? keď píšeš že nie je moc hrubý .... A to s tou páskou si ma teraz zaskočila, Lodger samozrejme otvory na pásku nemá..... dúfam že sa nebude šmýkať.
Aby si bola v obraze tiež chcem kúpiť fialový Bjcm , len váham či s fusakom alebo bez.....

majka_k
16. dec 2011

@lubinka26 aaaa dakujem. tak teraz uz som presvedcena ze nechcem fusak, mne sa ani moc nepacil...mam kaiser fusak ale cerveny (idem ho predat lebo sa mi farebne nehodi ) ale ide si kupit zase kaiser on ma dieru tam ako je ta paska - niesom si na 100% ista ci je to presne na tom mieste ale vyskusam ked kupim ale myslim ze ten otvor je presne na tom mieste...ja som sa aj predtym cudovala ze naco je tam ten otvor...a asi zapasuje, takze objednam len s madlom myslim ze by mala byt cena 240 eur 😵 😵 😵 a nanoznik sa nechystas kupovat? a co plastenka dodazda? mas? odkial? dakujem 😉

kaja79
16. dec 2011

@majka_k ahoj, zamontujem sa do vasej debaty.....mam kaiser fusak a celkom som s nim spokojna. Otvory mi pasuju asi takto: ten spodny na ten pruh do ktoreho zapinam popruhy a ten v strede je na popruhy( hore som ich odopla, lebo maleho obleceneho plus fusak cez plecia neobidu - zapinam len cez pas). na opierke vzadu na kociku je pas na polohovanie opierky, tam fusak pomocou snurok priviazem. nesmyka sa, pekne drzi....ak kocik skladam, podvleciem ruku pod fusak a hotovo - ziadny problem 🙂 dufam, ze som to v rychlosti pochopitelne napisala. a plastenku mam lacnu, z polskeho obchodu, sedi ako uliata. origos plastenka su zbytocne vyhodene peniaze.

majka_k
16. dec 2011

@kaja79 a mas aj nanoznik? potrebujem ho?

majka_k
16. dec 2011

@kaja79 inac dakujem si ma potesila ze je kaiser v pohode 😉

kaja79
16. dec 2011

@majka_k nie, nemam...ved kaiser je hruby a vyzera pekne v kociku. 😉

majka_k
16. dec 2011

@kaja79 ved aj ja si myslim ze je perfektny a ze netreba nanoznik. len ja asi kupim svetly fusak a bojim sa ze bude ihned spinavy ☹

kaja79
16. dec 2011

@majka_k mam cerveny a na nom tiez vsetko hned vidiet, ale udrziava sa dobre. s mokrou handrickou pretriem a hotovo.

majka_k
16. dec 2011

@kaja79 aha super, ja mam teraz toez cerveny ale nebude mi ladit s fialovym kocikom tak chcem bud sedy alebo ten fialovy( baklazan ci slivka ) neviem sa rozhodnut ktora farba k fialovemu kociku pojde viacej...neporadis? 😅

tilly
16. dec 2011

@majka_k ja mam elite a kaiser a v pohode do neho sedi.... ale pre 7 mesacne dieta by som to ako jediny kocik nechcela.. tam potrebujes este reverzny pevny kocik, nie s takou opierkou chrbatika ako ma bj... ja mam elite od maleho 22 mes. a tak je to akurat podla mna... skor ako pre 18 mesacne dieta by som tento typ kocika nebrala... 1. nema to polohovanie noziciek, 2. nie je to reverz (cize nema otocnu korbu, na tak male dietatko este musis vidiet a potom neskor okolo roka sa s nim "rozpravat", ukazovat mu a tak...) 3. ta opierka nie je pevna...
bj su skvele kociky, ale nie pre tak male dieta... 😉 ale ber to ako cisto moj nazor... nazor matky, co ma odvozene dve deti a odskusanych 31 kocikov 😉

majka_k
16. dec 2011

@tilly jasné diky 😉 ja mam este dorjan, sice ho chcem predat ale este nie tak skoro cize na zimu a jar mozno este postriedam a potom uz bude mat mala rok tak si myslim ze pre rocne by to nemal byt problem...a inac ako v snehu? chodí? 😀

tilly
16. dec 2011

@majka_k to netusim ako chodi v zime, ja som mala bjcm v lete 😉

kaja79
16. dec 2011

@majka_k fialovy kaiser som videla , je krasny. BJ fialovy so m na zivo nevidela, ale myslim, ze by to malo dobre ukazat,aj ak to budu ine odtiene. Aj siva moze byt super- len take nevyrazne, mne sa paci aj kombinacia fialova a limetka ( len neviem ci je fusak v tej farbe.)

tilly
16. dec 2011

kaiser je aj sivy, bezovy aj cierny... to by sa do fialoveho hodilo 😉

majka_k
16. dec 2011

@kaja79
@tilly hej mne sa paci sivy ale aj fialovy 😅 furt sa neviem rozhodnut, ine farby nechcem

tilly
16. dec 2011

@majka_k do fialoveho sivy

majka_k
16. dec 2011

@tilly este sa chcem opytat k tej opierke, to ma ako maju golface? ze len ako latak? vobec to nieje vystuzene? 😕

majka_k
16. dec 2011

@tilly 😀 😀 srandicky ale uz tu hutam 3 dni 😅

tilly
16. dec 2011

@majka_k ano, taku opierku, ale da sa kupit za 7 eur vystuzenie... my uz nepotrebujeme.. zas nie je v kociku tak vela...

majka_k
16. dec 2011

@tilly aha 😕 tak dik za radu, a to kupim normalne tam kde budem kocik objednavat? alebo odkial?

tilly
16. dec 2011

@majka_k originalbabyshop.sk to ma

kaja79
16. dec 2011

@majka_k ja mam opierku tvrdu, vobec nie je mäkka....

majka_k
16. dec 2011

@tilly odtial budem objednavat pravdepodobne 😉

majka_k
16. dec 2011

@kaja79 fakt? super 😉 tak mozno city mini ma tvrdu 😵 ci?