Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@adrika214 inak ak sa mozem pridat,keby som si mala vybrat medzi city mini,city mini GT,a elite,jednoznacne mini GT,tie kolesa su super,aj polstrovanie bude lepsie este oproti mini.podla mna elite je zbytocne velky,teda hlavne tazky.mini odnesies v jednej ruke ako nic,teraz sa ti zda ze maly je este maly,ale za chvilu pride jar,leto a uz taky maly nebude,moj ma 9mesiacov a mini je pre neho v pohode.je super ze ma polohovatelne to madielko,nozicky sa daju super vypodlozit a nemusis to ani pri skladani vyberat.
@nana85 ďakujem, čítala som, že ci ty mini GT má mat sedacku sirsiu a chrbtovu opierku dlhu az 66 cm, co si myslim, ze je super, hlavne pre vacsie deti, a ked tam bude male dieta, tak nebude potrebovat ani polohovanie noziciek, kedze je taka dlha + hlbka sedenia.....plánujeme ešte druhé bábo, tak by som dokupila vanicku, alebo nejakeho polskeho obra, s prehadzovatelnou ruckou a vloznou taskou, no uvidime......kolesa budu zevraj nafukovacie, naplnene nejakou penou, a ze nikdy nesfuknu, a su aj o 8 cm mensie ako elite a elite ma opierku chrbta iba 50 cm, co mi teraz jedna kocka pisala, hlbku sedu 25 a opierku na nozky (zdvihnuta) iba 19 cm
malý má 21 mesiacov, ale podla mna kocik budeme este potrebovat, nakolko auto nemam stale k dispozicii a ked niekde sa budem ponahlat tak je jednoduchsie dat maleho do kocika a ist s nim ako ist o niekolko hodin skor aby sme tam prisli alebo ho niest na rukach
ja mam teraz F4 buggy, ale pravdepodobne ho predam, aj ked som s nim max spokojna, ale natrafila som na to city mini GT a strasne ma láka, už len pre tu dlhu opierku.....dufam, ze nebude sklamana ak ho predsa len kupim 😅
@veronka ak budes mat cas pozri si celu temu aspon zbezne ako pise zuzikkaa,vypodlozila som to malym vankusikom,a je to v pohode.este dnes odmeriam tu chrbtovu opierku,nemam teraz kocik hore v byte,ale asi moze mat GT aj tych 66cm,ak si dobre pamätam u city mini pisu nieco do 60cm.
@veronka myslim si ze sklamana nebudes,verim ze aj F4 buggy je fajn,mala som dva gessleiny pri starsom synovi,ale tuto je fakt super to skladanie a ta strieska tiez nema chybu,aj teraz ked snezi ani plastenku nepouzivam,a velmi dobre je aj to madlo,na ostatnych kocikoch mal moj maly madlo skoro pri ociach a tu mu ho pekne nastavim ako potrebuje.
Baby, tak pridam story o plastenke k BJMC. Konecne sa mi podarilo zohnat univerzalnu, co pekne sedi na kociku. Bola som v trochpredajniach a vyskusali sme asi 7uniplasteniek na kocik....Najlepsie sedi na nom plastenka od Emitex. Cize ak niekto este zhana ako ja do vcera, tak zhanajte emitexacku univerzalnu plastenku. Pokial teda nekupujete original ku kociku za 24-36Eur
@adrika214 no ja som ho pozerala,len ak som dobre videla je to taky ten korytkovy system,ked dieta spi nohy ma hore,to ja moc nemusim,aj ked niekomu to nevadi,inak myslim ze je fajn,len cena je ako u GT,ja by som si vybrala GT.versa moze byt fajn ak niekto potrebuje otocnu sedacku....u GT su lepsie tie kolesa.zalezi co potrebujes
@nana85 v teme peg perego gt3 2009 sme rozoberali s babymi tiez to city mini GT a ono mi tvrdia, ze opierka chrbta nemoze mat 66 cm, ze to by bolo vela, ze to moze mat az po striesku tolko a ze city mini má tych 53, CI 58 tiez asi az po striesku, tak neviem 😖
čaute kočky
@veronka mne sa tiež nezdá tá opierka 66cm,to je strašne moc,táto má cca 51cm..neviem si predstaviť,kde by tých 15cm natlačili,ak to niekde písali,tak to isto preklep 😉
A bjcm nie sú golfky,ak chceš kočík na úrovni golfiek,tak tento podľa mňa je veľký...je to niečo medzi golfkami a klasickým šporťákom....ale zas ja som ho kúpila vlani kvoli dovolenke a na takú placku sme ho zložili,vybrali sme kolesá a na vrch plného kufra položili,úplne super to bolo 😉
@lucula73 ja by som ho chcela tiez zobrat na dovolenku, mam F4 tu som mala minuly rok na dovolenke, je to tiez placka, ale taka vacsia, akoby kopec, a kedze planujeme druhe baby, tak bud by som k city mini GT dokupila vanicku, alebo kupila nejaky velky polsky kocik s vloznou taskou, kde by babo spavalo a GT by som si nechala na vylety, dovolenky a ked bude vacsie. myslis ze ho teraz este vyuzijem pri malom, bude mat v aprili 2 roky a vozi sa rad, ale ak ho budem kupovat tak F4 asi predam, naco by mi bol, ako to je s tyito kocikmi v zime? ju vhodne? nie je strieska a potah tenky? neprefukne to?
@nana85
@lucula73 asi to bedu tých 66 cm az po striesku, ale zase mi nepasuje, ked maju byt kolesa vacsie o 2 cm, sedacka tiez vyssia, tak ako moze mat GT vysku so strieskou iba 101 cm, ked city mini ma 105 cm?
tu si to pozrite http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-mini-bab...
@veronka no uz som to odmerala a bez striesky ma opierka 51cm,tak tych 66 bude urcite so strieskou,ale aj tak si myslim ze bat sa nemusis,dieta ma potom nozicky vlastne zalozene dole a myslim ze opierka toho chrbatika bude v pohode stacit.starsieho som do 3rokov vozila v gesslein swift a zmestil sa a teda on je skor vyssi
@veronka no ja by som asi predala na tvojom mieste ja mam mini teraz ako jediny kocik mala som jane slalom,dost som vahala ci predat a zatial nelutujem,aj ked teda napadol sneh,pre mna bol slalom dost nevyuzity,chodim väcsinou autom a uz ma to otravovalo s takym velkym kocikom do auta.
@veronka ja neviem ako je to s tými mierami,ale na obrázku vyzerajú tie kočíky úplne rovnako 🙂
a tá strecha je úplne super,myslím,že práve do nečasu a fúkania je ideálna...niekto to tu aj písal už,že mu deiťa neprefúklo,pár stránok dozadu.Ja som ho v zime nemala,ale aj v lete bola tá strecha super 😉
@nana85 a ako sa s nám chodí po snehu?skúsila si?lebo to tu bola dosť častá otázka v lete,ale vtedy hoa si nikto ešte cez zimu nemal,toto je prvá zima,čo ho testujete 😉
ja som sa ho bála j nechať na zimu,tak som ho predala...no dnes inak som bola vonku,mám concorda,ale mala som aj s ním problém prejsť po tej kaši,čo tu na chodníkoch máme 😝

@adrika214 elite má kolesá 30 cm a city mini GT 22 cm, ale je na tebe, ktorý si vyberies