icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

adrika214
20. jan 2012

@veronka
@nana85 ten klasicky nanoznik nieje, ale ze pasuje ten z emitexu

nana85
20. jan 2012

@adrika214 myslim,ze GT bude aj do snehu super

nana85
20. jan 2012

@adrika214 mozno kupim na jesen nanoznik emitexovy,mozno vyberem tu vlozku z tohoto fusaku,uvidim

veronka
20. jan 2012

@adrika210
@nana85
@lucula73 opierka sa ma zvysit o 3,75 cm a miesto po striesku o 7,5 cm, zevraj
Elite by som nekupovala uz len kvoli vahe a ked sa daju nohy vypodlozit aj na mini GT, tak radsej ten, je predsa aj lacnejsi a o dost, ja som dnes v tescu kupila tu tyrkysovu buginu, budeme mat na behacky a predam F4 a kupim GT. ako predavate kociky, teda posielate?

veronka
20. jan 2012

@adrika214 tak pojdes aj ty do GT? dala som si usit nanoznik k F4, tak rozmyslam ci ho predat s kocikom, alebo ci by mi pasoval na GT. a taktiez aj vlozku mam

tamichloe
20. jan 2012

@nana85 prave rozmyšlam nad tym fusako nanožnikom,aky je ?možeš mi zmerat prosim jeho dlžku spodnej aj vrchnej časti?neviem tiež či mam kupit ten emitexovy alebo tento,akej farby maš city mini?dik

adrika214
20. jan 2012

@veronka no este jeden, este som prosila o nazor jednej na modrom konikovi, ktora ma elite tak cakam kedy sa mi vyjadri, stale vaham, vies chcem kupit kocik tak aby som ho uz nemenila..vlozku by som asi nechala, a ten nanoznik, no to je to, ze nevies ci bude pasovat..ale je zaujimave, ze baby joger klasicky nanoznik nevyraba vsak?

veronka
20. jan 2012

@adrika214 to je teda zaujimave, ale aj tak uz maju tie kociky dost prespekulovane oproti inym znackam...potom daj vediet ako sa vyjadrila...aky mas teraz kocik? Ja chcem tiez tak aby som nemenila, nechala by som aj pre druhe uz, hadam

veronka
20. jan 2012

@adrika214 skoda ze nikde a od nikoho nedostaneme nazor aj na GT :D

adrika214
20. jan 2012

@veronka gesslein trend, no ak si vyberieme GT potom si budeme vymienat skusenosti 🙂

adrika214
20. jan 2012

@veronka a mas pravdu, ako ten kocik a vobec znacka baby jogger, sa priblizuje ku maximalnej dokonalosti, a to z oboch stran z poziadaviek mamiciek a z poziadaviek na dietata...len keby este vyrobili nanoznik, a prehadzovatelnu rucku. Dokonalost 🙂

adrika214
20. jan 2012

@nana85 pocula som nazor, ze potom je ten nanoznik maly, a ze je tak pre vacsie dieta zakryje len nozicky, ale nechcem trepnut blbost, ty vies najlepsie ty ho mas 🙂 tak ak sa mylim, tak ma oprav

adrika214
20. jan 2012

neviem ci budem riesit nejaky nanoznik, na jar a v lete na chladnejsie dni, chcem kupit bunker fusak Lodger a na zimu, fusak klasika hruby

veronka
20. jan 2012

@adrika214 radsej by som si dala nanoznik usit ak niekto nan sije, tie su vzdy hrubsie ako original

tamichloe
20. jan 2012

@lucula73 ahoj,no čo vratiš sa k bcjm..inač po snehu sa s nim chodi v pohode 😵

tamichloe
20. jan 2012

baby ,ma tu ešte niekto odskušany ten emitex nanožnik??okrem jednej babenky čo tu pisala na začiatku diskusie....aku farbu by ste kupili k červenemu? zvažujem tmavo šedy alebo čierny...červeny sa nepodobáá

tamichloe
20. jan 2012

@veronka na sashe,sk šije jedna babenka,ak sa nemýlim konvalinka

veronka
20. jan 2012

@tamichloe a nie iba podlozky?

mollyka
20. jan 2012

Ahojte. Hlasim sa k stastnym majitelkam bjcm 4.kol. je to moj 20. kocik, takze si to viem porovnat. Je super. Syncek vazi 16kg a vyska cca93. a super sa tam zmesti. Mam aj nanoznik od emitexu ale absolutne ho nevyuzivame. Moj bjcm je cerveno smavosedy a mam v nom strieborny kaiser downy fusak. Je najlepsi, paperovy,teply a vnutri 100% bavlna.

tamichloe
20. jan 2012

@mollyka ja mam fusak filikid,čierny,tiež je super a sedi tam ako uliaty....no na jar budem potrebovať nanožnik...a ktorý maš nanožnik? sport??akejfarby si kupila...pošli prosim link...je dosť teplý??dakujem za odpovede 😵 😵 😵

tamichloe
20. jan 2012
mollyka
20. jan 2012

Nanoznik mam od emitexu asi je to sport. Je na mensie sportove kociky a na golfky. Este som ho neskusala na bjcm ale podla mna nebude pasovat lebo sa nedaju polohovat nozickya nanoznik nevies kde uchytit ak vies co mam na mysli. Inak nanoznik ja cierny a strieborne pasiky.

lucula73
20. jan 2012

@tamichloe hm,neviem ešte 🙂 ,začali sme chodiť dosť aj pešo.....ale mm mi asi nedovolí 😠
a prečo nanožník na jar?

tamichloe
20. jan 2012

@lucula73 ked je chladnejšie,alebo bude mrholiť 😵

veronka
20. jan 2012

@tamichloe aha, vidim, dakujem

mollyka
20. jan 2012

Na chladnejsie obdobie ja super prechodny fusak od emitexi tenky flis z vonka a bavlna z vnutra a tam ke su nozicky je z vnutra nepremokavy material. Da sa rozlozit na deku inak je na zips. Podla mna tie nanozniky su len proti vetru. Aj kej su zateplene aj tak z vnutra chladia.

veronka
20. jan 2012

@lucula73 ani mne nedovoli, ale ma smolu, predam jeden, kupim druhy 😀

veronka
20. jan 2012

@mollyka ja ho mam a je super

tamichloe
20. jan 2012

@veronka 😵

lucula73
20. jan 2012

@veronka 🙂
ja som taká koza až si nadávam sama sebe 😠 ,mohla som ho schovať u našich v pivnici a na jar vytiahnuť a nebol by mi povedal nič..........predala som ho preto,lebo furt hundral,že načo nám zavadzajú na verande dva kočiare,že si mám enchať iba jeden 😝 ,a dorazil ma nedávno ,asi dva týždne dozadu otázkou "ozaj a kde je ten čierny kočík?" 😝 😀