Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@adrika210
@nana85
@lucula73 opierka sa ma zvysit o 3,75 cm a miesto po striesku o 7,5 cm, zevraj
Elite by som nekupovala uz len kvoli vahe a ked sa daju nohy vypodlozit aj na mini GT, tak radsej ten, je predsa aj lacnejsi a o dost, ja som dnes v tescu kupila tu tyrkysovu buginu, budeme mat na behacky a predam F4 a kupim GT. ako predavate kociky, teda posielate?
@veronka no este jeden, este som prosila o nazor jednej na modrom konikovi, ktora ma elite tak cakam kedy sa mi vyjadri, stale vaham, vies chcem kupit kocik tak aby som ho uz nemenila..vlozku by som asi nechala, a ten nanoznik, no to je to, ze nevies ci bude pasovat..ale je zaujimave, ze baby joger klasicky nanoznik nevyraba vsak?
@veronka gesslein trend, no ak si vyberieme GT potom si budeme vymienat skusenosti 🙂
neviem ci budem riesit nejaky nanoznik, na jar a v lete na chladnejsie dni, chcem kupit bunker fusak Lodger a na zimu, fusak klasika hruby
baby ,ma tu ešte niekto odskušany ten emitex nanožnik??okrem jednej babenky čo tu pisala na začiatku diskusie....aku farbu by ste kupili k červenemu? zvažujem tmavo šedy alebo čierny...červeny sa nepodobáá
Ahojte. Hlasim sa k stastnym majitelkam bjcm 4.kol. je to moj 20. kocik, takze si to viem porovnat. Je super. Syncek vazi 16kg a vyska cca93. a super sa tam zmesti. Mam aj nanoznik od emitexu ale absolutne ho nevyuzivame. Moj bjcm je cerveno smavosedy a mam v nom strieborny kaiser downy fusak. Je najlepsi, paperovy,teply a vnutri 100% bavlna.
@veronka pozri tu,ma aj odfotený http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/podlozky-... 😵
Nanoznik mam od emitexu asi je to sport. Je na mensie sportove kociky a na golfky. Este som ho neskusala na bjcm ale podla mna nebude pasovat lebo sa nedaju polohovat nozickya nanoznik nevies kde uchytit ak vies co mam na mysli. Inak nanoznik ja cierny a strieborne pasiky.
Na chladnejsie obdobie ja super prechodny fusak od emitexi tenky flis z vonka a bavlna z vnutra a tam ke su nozicky je z vnutra nepremokavy material. Da sa rozlozit na deku inak je na zips. Podla mna tie nanozniky su len proti vetru. Aj kej su zateplene aj tak z vnutra chladia.
@veronka 🙂
ja som taká koza až si nadávam sama sebe 😠 ,mohla som ho schovať u našich v pivnici a na jar vytiahnuť a nebol by mi povedal nič..........predala som ho preto,lebo furt hundral,že načo nám zavadzajú na verande dva kočiare,že si mám enchať iba jeden 😝 ,a dorazil ma nedávno ,asi dva týždne dozadu otázkou "ozaj a kde je ten čierny kočík?" 😝 😀

@veronka
@nana85 ten klasicky nanoznik nieje, ale ze pasuje ten z emitexu