icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

veronka
20. jan 2012

@lucula73 nebanuj, kupis lepsi GT 😀 potom budes kukat co povie 🙂 a jeho to prejde ako kazdeho, moj vie ze mu hundranie nepomoze, ze aj tak nepovolim, co chcem, to mat aj budem, takze nemoze nic

lucula73
20. jan 2012

@veronka a už viete ajj ceny?

veronka
20. jan 2012

@lucula73 cca 229 €, s madlom 240 €, s fusako-nanoznikom 275 €

veronka
Odpoveď bola odstránená
nana85
21. jan 2012

@veronka to co su za ceny?240eur s madlom,to akoze GT?to je nejaka blbost,nie?

veronka
21. jan 2012

@nana85 nie, nie je to blbost, to mmi pisala pani z original baby shop, budu mat uvadzacie akcie, GT s madlom 240 €, GT s fusako-nanoznikom 275 €. zatial je cena urcena takto, ale moze sa zdvihnut, ak jej zdvihne cenu dodavatel

veronka
21. jan 2012

@nana85 až teraz som si všimla, že si z PB ako ja 😀

nana85
21. jan 2012

@veronka aha vidis ja som si vobec nevsimla,ze si z PB 🙂 ,no ty kokos tak to chcem mini GT,ale keby doma poviem mm by ma zabil.ja som niekde videla na GT pribliznu cenu 9990 KČ,to som ani vediet nemala,lebo teraz ani spat nebudem

tamichloe
21. jan 2012

@nana85 veru,aj ja som čakala že bude drahšííí.....ja som tiež chcelamini GT......no Lenka v originalshope mi pisala že 2011 dostali v juni..takže može sa stať že aj 2012 bude až v juni...v marci maju prist na trh,no určite najskor "zaplavia" svoje domace trhy v USA..a potrva kym pridu na SK...ja som kupila v decembri 😵

nana85
21. jan 2012

@tamichloe veru aj ja si myslim,ze budu neskor,ja som kupovala teraz v januári cakat som aj tak nemohla,bola by som bez kocika

veronka
21. jan 2012

@nana85
@tamichloe baby ja som si pisala s Lenkou z original shopu a ona mi napisala tie ceny, aj dlzky a ze v marci uz ich budu mat v predaji, myslim v original shope

tamichloe
21. jan 2012

@veronka hm zaujimaveee 😵 ..ja som spokojnaaaa
@nana85 len rozmýšlam nad tým fusako-nanožnikom......a aky maš ?myslim farbu 😀 😀 😀

nana85
21. jan 2012

@tamichloe ja mam cierny fusak aj cierny kocik.neviem,tazko takto radit,je dost dlhy,mna dost rozculuje,maly ma nohy tak do pol fusaku a zbytocne vytrca,ale ked mas väcsie dieta moze byt fajn

tamichloe
21. jan 2012

@nana85 ja fusak vlastne mam,hlavne mi ide o ten nanožnik,čo sa da z neho urobiť...tak neviem,či mam z emitexu ten univerzalny,alebo tento...nemaľš fotku nahodou aj s fusakom v kočiku??

nana85
21. jan 2012

@tamichloe nemam,ale mozem spravit,ale ja ako nanoznik by som to asi nekupovala,podla mna by bol lepsi nejaky nanoznik,asi ten emitex

nana85
21. jan 2012

@tamichloe inak nanoznik z toho nespravis je to potom ako tenky fusak ,ale dieta musis dat do neho,tak ze by si to dala len navrch ako nanoznik,to nie

tamichloe
22. jan 2012

@nana85 uvidim,je to dost draheee,kedže fusak mam super...len tožie ako tie nanožniky pasujuu 😵

nana85
22. jan 2012

@tamichloe na elite ten emitex pasuje,ale na mini neviem,ale hadam bude aj tam pasovat

tamichloe
22. jan 2012

@nana85 videla si to naživo? ty maš city mini?ten sport emitex nanožnik ,či na trojkolky?oni su ale trojakeee

adrika214
22. jan 2012

@nana85
@tamichloe tie nanozniky: pasuje ktorýkolvek aj Deluxe, aj Trojkolka aj universal, teda mali by byt tak vyrobene 🙂 UNIVERSAL PREDSA, citala som to na nette takze by mali pasovat aj na mini a je na tebe ktory si vyberies, ja mam tiez super fusak ten si necham a nanoznik kupim z emitexu

tamichloe
23. jan 2012

@adrika214 to neni pravda ☹ ,su pri nich rozmery,niektore su večšie a ine menšie

nana85
23. jan 2012

@tamichloe jaj no tak to teraz neviem presne aky bol,viem len ze emitex a videla som to nazivo na elite

adrika214
23. jan 2012

@tamichloe tak dobre, ze si ma opravila 🙂, lebo to tiez budem riesit, tak skusim pokukat po nette ktory teda pasuje

tamichloe
23. jan 2012

@adrika214 neukazuje mi pripomienku,že si mi pisala.......podla mna tieto dva budu pasovať http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... je taky luxusnejši,pači sa mi to rozopinanie......alebo tento
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... taky obyčajnyy,no lacnejšiii..pači sa mi ten drahši....chcela by som tmavošedy,nechcem čierny,aby kočik nebol tmavy,mam červeny citi mini a ty?

adrika214
24. jan 2012

@tamichloe je dakujem, ja este nemam, ale na jar si idem kupit asi elite tiez cerveny, aj mne pride cierny moc tmavy a ake su farby?kukala si?myslim ten nanoznik emitex

adrika214
24. jan 2012

@tamichloe ten deluxe ja fajny, urcite budem ten volit, ten zips naboku super 🙂

tamichloe
24. jan 2012

@adrika214 su modry,čierny,šedy bledy a tmavy a červeny...aj mne sa pačil aj elite,no pre nas je už zbytočne mohutny,citi mini je akurat..necham si len ten,zatial ho použivam len do auta,no chystam sa predat 3komb.,tak budem mat len citi mini..kolko ma tvoje babo?a teraz maš aky kočik?ešte srdce pišti za nunou 😵

tamichloe
24. jan 2012

@adrika214 aj mne sa pači ten so zipsom..ale že ten druhy je v skutočnosti krajši,jedna mamina to tu pisala na začiatku temy 😵

adrika214
24. jan 2012

@tamichloe mam polrocne babo, teraz mam gesslein, a tebe sa ako jazdi na joggeri ? 🙂 ja sa uz tesim ked si ho kupim

tamichloe
24. jan 2012

@adrika214 super 😵 😵 a kedy ho ideš kupovat???myslim že tebe na elite sa skor hodi ten fusak deluxe,je taky masívnejši..akej farby kupiš ,ked chceš červený?červeny fusak sa nepodobá na jogger