Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
baby,tak ja som asi divna,ale mne sa prave tie farby pacia 🙂
@lucula73 http://www.originalbabyshop.sk/horuca-novinka-k..., napravo je novinka a cely je šedy,len tie kusky su farebnee
http://www.pishposhbaby.com/baby-jogger-city-mi... baby tu su nove 2012-modra a namiesto bezovej siva
su tam aj ceny,250 klasicky a 350 GT,velmi pochybujem,ze na Slovensku bude cena GT rovnaka ako normalnej 2012,to by bolo aj trosku divne
ahojte. chcem sa spytat, aku ma BJ citi mini hmotnost? je tazky? nemame totiz vytah, tak aby som ho zvladla preniest v rukach hore, dole schodmi... 😉
@wvwvw
http://www.originalbabyshop.eu/porovnanie-baby-...
tu máš tabuľku s údajmi,aj hmotnosť 🙂
a este jedna otazocka... sirka sedaka?
@wvwvw myslím že tá váha sedí,muž vtedy stál na klasickej váhe a ukázalo mu asi 8kg....
ja som ho v pohode uniesla jednou rukou,ešte aj tašku z kočíka som držala a v druhej malého....
šírku sedáka si nepamatám,ale som to tu písala volakedy,len neviem kedy 😀 .ono tá sedačka je taká zvláštne tvarovaná...ona jje najprv užšia,a postupne sa rozširuje..........teraz sa mi čosi marí,že v mietse ,kde je mdalo mala asi 35-36cm?však možno niekto odmeria.....ja už kočík nemám...ale uvažujem,či ho zas na leto nekúpiť 😝
idem kuknúť jednu foto....
ahojte. nie je tu niektora mamina BJ citi mini, ktora si ho dala doviezt priamo z USA??????
dievčata,aku použivate tašku na kočik,predavam 3komb a už budeme mat len bcjm...nejaku za prijatelnu sumu
Ahojte dievcata co mate City Mini,
chcem sa spytat ake su koliecka? ci je to nejako odpruzene, tlmene? ako sa s tym jazdi po nerovnej ploche - po hrbolatom chodniku, zamockej dlazbe? chcem si kupit City MICRO - no ten tu tusim v celom MK nikto nema.... a myslim ze koles ma rovnake ako city Mini, tak prosim dajte mi vediet ci sa detom v tom netrepe hlavicka ked to nie je poriadne odpruzene...... zvazujem kupu Britax B-Mobile, no tiez je len tak trosku odpruzeny, nic vynimocne, a neviem ktore je lepsie ci ten alebo city micro - tam sa da zlozit jednou rukou tak by to bolo lepsie aj je lacnejsi, mozem ho mat z usa za 100 USD...... tak potrebujem toto vediet......
Dakujem za odpovede....
@tilly bjcmini myslis ci micro? no ved to sa da dat do polosedu nie? mala mi este nesedi, ale v pololahu vie byt, tak ako je autosedacka v takej pozicii, hlavicku stale dviha ze chce sediet...... ten micro chcem pouzit ked budem mat 8mes., v aprili pocas velkej noci a potom az v lete to bude mat rok na dovolenku. Nemozem tam dat 8mes. dieta? ved to uz bude vediet sediet sama.... a micro ide az do lahu ci skoro lahu? nevies?
@katarina6 ani micro ani mini nie su vhodne... nepolohuju sa tam nozicky a ten sed je makky a okrem toho, take male dieta by este malo mat reverzny kocik... ale tak to zalezi aj od maminy, niektore nepotrebuju na svoje dieta vidiet... ja som take male dieta este potrebovala mat otocene k sebe...

@wvwvw veru otras 😖