Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@zuzanahor. dakujem, prosím ta a aka je sirka sedacky?
@veronka šírka je 30CM, je tak do trojuholníka ....toto je merané v strede 🙂
@veronka ja mam ten kocik od Vianoc, cize zatial take teplo nebolo 😀 😀 Ale ak ta zaujima fakt ciernej farby, tak ja som mala vsetky kociky cierne okrem jednych golfiek a na ciernu nedam dopustit. Nebolo viac teplo ako v bledsich kocaroch. Ked je upek, je upek aj v bielom a treba do tiena ist, ale vetranie to ma dobre, material fajn....su to len povedacky podla mna
@zuzanahor. uz mam aj kupcu na gessa, sa cudujem, ze ako rychlo....bjcm 4 maju iba v cervenej a tej sedej, ci kremovej farbe, neviem aka to je kedze na kazdom obrazku je ina, cierne budu mat az koncom aprila, vtedy uz ma prist aj GT, neviem ci zobrat gt alebo klasiku, poradte. kedze maly bude mat o mesiac uz 2 roky. gt ma mat dlhsiu opierku, ma byt aj sirsi, ale zase tazsi o 2-3 kg. Co by ste mi poradili? tento rok planujeme druhe dieta, tak kocik by som si chcela uz nechat aj pre to. ďakujem
@zuzanahor. to je merane pri madle ci na opierke? nie je to malo? predsa moja f4 ma 33 cm
@veronka je to merané v strede,tam je aj to zapínanie medzi nožičkami.....tento je v červenej,šedej a čiernej.Ja som ho ojb.cez MMB a do týžna som ho mala doma 🙂 Nám išlo o to aby bol lahký a skladný. Najlepšie by bolo,keby si si ho vyskušala a podla toho by si sa rozhodla 😉
@tehula paci sa mi aj ten sedy, len ako by sa cistil....a ci by sa vobec dal ocistit...
uz mam aj kupcu na gessa, sa cudujem, ze ako rychlo....bjcm 4 maju v originalshope iba v cervenej a tej sedej, ci kremovej farbe, neviem aka to je kedze na kazdom obrazku je ina, cierne budu mat az koncom aprila, vtedy uz ma prist aj GT, neviem ci zobrat gt alebo klasiku, poradte. kedze maly bude mat o mesiac uz 2 roky. gt ma mat dlhsiu opierku, ma byt aj sirsi, ale zase tazsi o 2-3 kg. Co by ste mi poradili? tento rok planujeme druhe dieta, tak kocik by som si chcela uz nechat aj pre to. kedy ti pride nanoznik?
Ozaj baby, stačí univerz. pláštenka na kočik? Originál je dost drahý 😕
@zuzanahor. staci univerzal. Ja mam z polskeho obchodu plastenku na sportaky a sedi ako uliata. Stala cca 3 eura. Ale su rozne, ak je moznost, treba vyskusat.
@veronka ja som nekupovala z originalbabyshop, ale zo samokocikov, ak by reklamacia, nech to mam blizko.
@zuzanahor. ja som to riesila nedavno, rozhodne odporucam univerzalnu plastenku od EMITEX, ta mi pekne sadla. Baby sice radili kadejake plastenky, ale nic moc z toho v obchodoch nemali a co som skusala nesedelo dobre....ten emitex ma prekvapil, ako pekne sedi a bol za 10eur, stale lepsie ako 26, ci kolko je origo. Skus pohladat na nete. no treba vyskusat, lebo ja som fakt asi 10skusila a len ten emitex sadol. vacsinu na predajniach ani nemaju....
@veronka Asi pojdem do 4, aj ked ja som na 3-kolky, ted mame tiez a jazdi sa mi s nou dobre - aj ked obcas sa mi vzprieci predne koliesko. Inak GT je pekne, a ma vylepsenia oproti staremu modelu. Pacia sa mi hlavne nafukovacie gumy a nastavitelna ruck, vascie rozmery.. Lenze ta hmotnost...
@tehula pozerala som tie pláštenky od Emitex, máš na 3 kolku alebo 4 kolku ??? objednám ju 🙂
@zuzanahor. no ja na 4kolku
@tehula díki,už som objednala na MMB 🙂
@tehula
@zuzanahor. baby vy máte asi 2011, ze? aké tam je sedenie, makké? lebo som pozerala videá a nová 2012 má mať vystužené sedeni, ale neviem ci sa mi to iba zda alebo nie
2012 http://www.thatcuteage.com/p4041-Baby-Jogger-Ci...
2011 http://www.eurekakids.net/en/babycare/baby-jogg...
video:
https://www.youtube.com/watch?v=uXBG88RKLkotu je video na porovnanie city mini a GT:
https://www.youtube.com/watch?v=GdPzPayUoUkvyskovo vyzeraju rovnako, bude to poznat asi iba na tej vahe
@veronka 4 kolky maju vystuženie aj chrbatik,pričom 3 kolky nemajú vystužený chrbat,tam sa tuším dokupuje podložka 🙂
@zuzanahor. niektore trojkolky maju tiez vystuzeny chrbatik, zalezi od predajcu, ale myslim sedenie, miesto kde dieta sedi, ci to je makke alebo vystuzene, pozri to video prve co som prilozila a tam to tak vyzera, ta 2012 je modra
baby, neuvazujete niekto o predaji cierneho mini? pripadne vymena za elite?
Ahoj dievčatá.
Ako som už písala,tak ja mám baby jogger city mini 4 kola a som s ním spokojná,jazdím s ním už cca 3 mesiace,prežil zimu,sneh,kamienky a fakt paráda.Mala som predtým sportaky novinky 2011 chicco andromeda a valco rebel Q a tento mi sadol na ruku,ako sa vraví.Konečne,manžel už z mojich kočíkov šalel 🙂 je to na každej z vás aký kočík si vyberiete,predsalen každá očakáva ok kočiara niečo iné,ale ja odporúčam tento 🙂
@nana85 volala som s Lenkou z originalshopu, ale povedala mi, že všetko je rovnaké, iba bude prístupnejší košík a iné farby. ale podla toho videa vyzera aj to sedenie polstrovanejsie
povedala mi, že city mini je čisto mestský kočík, že na dedinu a kde sú také horšie cesty, že radšej počkať na to city mini GT alebo city Elite, tak teraz neviem
GT má mať konstrukciu rovnako velku ako city mini, akurat ma mat vacsiu sedacku, nizsie polozenu, nafukovacie kolesa a polohovaciu rukovat
citala som ze emitexova plastenka nepasuje na city mini 4, je to pravda?

@veronka opierka má dlžku 50cm a sedenie má 23cm ...je dost velký,takže tam Dávid nie je narvan 😀 ý