icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zuzanahor.
9. mar 2012

Baby, dnes mi dorazil 4koles.BJ 😀 je super aj dobre sa ovladaaj jednou rukou a je lahučký 🙂
Mám ku nemu aj madlo a je hrozne vysoko....Dávid ho má až pred očami 😒 to aj vy máte tak vysoko?

kaja79
9. mar 2012

@zuzanahor. ahoj, vyska madla sa da nastavovat. z vnútornej strany su gombiky, zatlacis, nastavis. 😉

kaja79
9. mar 2012

@zuzanahor. mas cerveny...prosiiiim foto 🙂

tehula
9. mar 2012

@veronka ano cierny. Nanoznik som si dala teraz usit ruzovocierny s kitty.

@veronka 2r 9 mes

zuzanahor.
9. mar 2012

@kaja79 jasné,už som na to prišla 😀 chcelo to len skusenosti 😀

veronka
9. mar 2012

@tehula nemas nahodou fotky maleho v kociku? tie predne kolieska su odpruzene? nikde nemozem najst video na tento 4 kolesovy

zuzanahor.
9. mar 2012

@veronka predne kolieska su odpružené,super to péruje po hrbolatej ceste 😉

veronka
9. mar 2012

@zuzanahor. ďakujem, tak ho asi predsa aj ja kupim, aj ked som povodne chcela GT, ale ten bude vacsi a urcite aj tazsi ako klasicke mini, len este predat F4 a sup donho 🙂

zuzanahor.
9. mar 2012

@veronka určite nebudeš lutovat kúpu 🙂 my sme mali doteraz casualplay trojkolku,takže som chcela zmenu na 4 kolesový,neda sa to porovnat oproti tomuto.Je lahučkú,večší a ovládanie jednou rukou..... 😀

veronka
9. mar 2012

@zuzanahor. aka dlha je opierka chrbta a hlbka sedu?

elixia
9. mar 2012

Ahojte,pred niekolkymi mesiacmi sem niekto dal link na pani,ktora sije podlozky do bjcm.Neviem to najst ani za svet,viete mi niekto poradit? vdaka

elixia
9. mar 2012

@veronka aaaaa,dakujeeem 🙂

veronka
9. mar 2012

@kaja79 ahoj, nepotil sa ti maly v lete v ciernom bj cm? dakujem

veronka
9. mar 2012

@elixia s radosťou 😉

veronka
9. mar 2012

@elixia mas bjcm 3 ci 4?

inetka
9. mar 2012

Dnes som si bola okuknut nazivo bjcm a musim povedat, ze je fakt perfektny. Oproti nasej S4 je superlahky, lahucko sa ovlada a co je velke plus tak v nasom kufri nezaberie az tolko miesta. Malej sa v nom hadam bude pacit, vyzerala spokojne tych par minut co v nom sedela. Len sa neviem rozhodnut ci troj- alebo stvorkolku.

tehula
9. mar 2012

@veronka nemam este foto v bjmc, lebo ho pouzivam len ako druhy kocik ked ideme do mesta. Ale kolesa su odpruzene predne

@elixia ak mozem ja odporucit, ja som objednala od tejto pani z ceskeho mmb nanoznik aj podlozku. Zda sa mi, ze ma lepsie ceny ako konvalinka
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387

elixia
9. mar 2012

@veronka trojkolku ak to myslis tym 3 🙂

@tehula dakujem,pozriem 🙂 nanoznik mam original (aj ked teda uplne spokojna s nim nie som 😒 ),takze len tu podlozku by som.

tehula
9. mar 2012

@elixia preco nie si spokojna s origo nanoznikom?

veronka
9. mar 2012

@elixia a akej farby?
@tehula ale ona tusim nesije na bbj, ci hej? a zase tam budes platit dost vysoke postovne

veronka
9. mar 2012

@inetka ahoj, videla si obidva? aku farbu zvazujes?

elixia
9. mar 2012

@tehula dost sa smyka a navyse sa zacal trhat okolo toho otvoru na putko,ktorym sa sklada kocik... 😒

@veronka fialovy 😝

tehula
9. mar 2012

@veronka sije aj na BJMC, vraj uz raz robila, ja budem druha, uz to dokoncuje
No postovne....ja to riesim posielanim v ramci CR, lebo aj prevody by boli drahe.

@elixia tak vyreklamovat

veronka
10. mar 2012

@tehula ako usiju nanoznik na bjcm 4kolku? Hodte foto, ktora ho uz mate.

inetka
10. mar 2012

@veronka Nazivo trojkolku, stvorkolku som videla len na obrazku.. Uvazujem nad cervenou alebo zelenou.

kaja79
10. mar 2012

@veronka ahoj, ani nie.....leto som zacinala v inom zelenom sportiaku a koncila s ciernym bj, ale nebol rozdiel. Horuco bolo drobcovi tak ci tak. Vyhoda bola velka strieska u bj.

zipsy
10. mar 2012

@inetka ak ti mozem poradit, tak 4kolka sa lepsie ovlada, skusala som obidve v obchode. posadila som aj maleho... Povodne som chela velmi 3 kolku ale prekvapilo ma aku silu som musela pouzit na zatacanie a proste karovanie jednou rukou ☹ mala ju kamoska, tak som si s nou dala prechadzku a nebola som spokojna 😒

tehula
10. mar 2012

@veronka ked ho budem mat, hodim foto, zatial sa len sije

veronka
10. mar 2012

@tehula dakujem, neni malemu/malej v tom ciernom kociku moc teplo? GT ma prist v aprili, tak rozmyslam 😖