Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@zuzanahor. ahoj, vyska madla sa da nastavovat. z vnútornej strany su gombiky, zatlacis, nastavis. 😉
@zuzanahor. mas cerveny...prosiiiim foto 🙂
@kaja79 jasné,už som na to prišla 😀 chcelo to len skusenosti 😀
@veronka predne kolieska su odpružené,super to péruje po hrbolatej ceste 😉
@zuzanahor. ďakujem, tak ho asi predsa aj ja kupim, aj ked som povodne chcela GT, ale ten bude vacsi a urcite aj tazsi ako klasicke mini, len este predat F4 a sup donho 🙂
@veronka určite nebudeš lutovat kúpu 🙂 my sme mali doteraz casualplay trojkolku,takže som chcela zmenu na 4 kolesový,neda sa to porovnat oproti tomuto.Je lahučkú,večší a ovládanie jednou rukou..... 😀
@zuzanahor. aka dlha je opierka chrbta a hlbka sedu?
Ahojte,pred niekolkymi mesiacmi sem niekto dal link na pani,ktora sije podlozky do bjcm.Neviem to najst ani za svet,viete mi niekto poradit? vdaka
Dnes som si bola okuknut nazivo bjcm a musim povedat, ze je fakt perfektny. Oproti nasej S4 je superlahky, lahucko sa ovlada a co je velke plus tak v nasom kufri nezaberie az tolko miesta. Malej sa v nom hadam bude pacit, vyzerala spokojne tych par minut co v nom sedela. Len sa neviem rozhodnut ci troj- alebo stvorkolku.
@veronka nemam este foto v bjmc, lebo ho pouzivam len ako druhy kocik ked ideme do mesta. Ale kolesa su odpruzene predne
@elixia ak mozem ja odporucit, ja som objednala od tejto pani z ceskeho mmb nanoznik aj podlozku. Zda sa mi, ze ma lepsie ceny ako konvalinka
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387
@inetka ak ti mozem poradit, tak 4kolka sa lepsie ovlada, skusala som obidve v obchode. posadila som aj maleho... Povodne som chela velmi 3 kolku ale prekvapilo ma aku silu som musela pouzit na zatacanie a proste karovanie jednou rukou ☹ mala ju kamoska, tak som si s nou dala prechadzku a nebola som spokojna 😒

Baby, dnes mi dorazil 4koles.BJ 😀 je super aj dobre sa ovladaaj jednou rukou a je lahučký 🙂
Mám ku nemu aj madlo a je hrozne vysoko....Dávid ho má až pred očami 😒 to aj vy máte tak vysoko?