icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tilly
16. mar 2012

@megg
@lucula73 ja hladam to iste... 😀

megg
16. mar 2012

@tilly, @lucula73 heh vitaj v klube 😀
pocujte a taky Hartan I go? to je take sirsie sedenie....ci ee

tilly
16. mar 2012

@megg to sa mi vobec nepaci... ja teda hartany mozem, ale ten i-go je divny a ten sed strasne plytky a na vahu zas nie je taky lahky a ani skladny...

lucula73
16. mar 2012

@megg takto vyzerala naša cesta na pláž 😀 😀
a chcela som skúsiť ten xt,ale už som ho vypustila z hlavy,tak teraz neviem,asi tento zas.. 😝

megg
16. mar 2012

@tilly ved to, ze krasavec to nie je vobec 😒

@lucula73 pekne ste sa presli 🙂 Vybavicke sa iste dobre sedelo 😀 A ta rucka sa ti dobre drzala? ked je taka obla? mna aj to trosku odradza.

zipsy
16. mar 2012

@megg podla mna sa lepsie manevruje /o trosku/ 4 kolka

lucula73
16. mar 2012

@megg však to,že krpec pešo..a aspoň tašku sme odviezli....ale zas veľa razy si pospal v kočíku na pláži pod stromom ,takže sme využili...
A k tej rúčke...my sme obajja vysokí,nám tá rúčka vyhovovala,ale pre nižšie postavy može byť trochu problém,hoci tu písali kočky čo mali cez 160 cm,že v pohode,hoci ja osobne si to neviem predstaviť

megg
16. mar 2012

@lucula73 a tie zvesene nohy mu nevadili? Ja sa preto priklanam viac k xt.

lucula73
16. mar 2012

@megg nevadili,ale ja som tam davala daku eku alebo uterák,som to vypodložila ak bolo treba...
no mojmu by trčali nohy aj z xt....lebo tá plocha na ležanie má cez 80cm a moj má 94cm 🙂

tilly
17. mar 2012

adamovi uz nevadia nohy dole... ani dominikovi v jeho veku uz nevadili...

exupery
17. mar 2012

Baby da sa na mini pripvnit aj vanicka,a ak tak aka,alebo je to cisto len sportiak?

dosa
18. mar 2012

@exupery hi-hi, pozeram, ze na pevnu vanicku som dala uplne iny obrazok 😀 😀 😀 takze tu je: http://www.originalbabyshop.eu/user_docs/5142_c...

veronka
18. mar 2012

@megg @lucula73 @tilly keď nájdete ten "veľký golfáč", tak mi prosím dajte vedieť 😉

exupery
19. mar 2012

@dosa vdaka,hned mi to bolo podozrive

zuzanahor.
21. mar 2012

Nová podložka v našom novom kočíku 😀 😀 teta urobila aj otvor na popruh ,čím sa skladá kočík 🙂

kucerka27
21. mar 2012

@zuzanahor. vyzera to supeeeeeeeeer, ja zhanam cierny bjcm a nikde ho nemaju tak uz uvazujem o inej farbe. Ja som si objednala limetkovu podlozku len skoda ze ten kocik nie je..:o(

zuzanahor.
21. mar 2012

@kucerka27 skúšalasi na MMB? Ja som tam kupila 🙂

kucerka27
21. mar 2012

@zuzanahor. tam som nasla len cerveny.

tehula
21. mar 2012

@kucerka27 ja mam cierny BJMC4 kupovany zo samo-kociky

kucerka27
21. mar 2012

aj tam som kukala vsade pisu len na objednavku a to mam cakat az do maja...

tehula
21. mar 2012

@kucerka27 no ano, vsetci na objednavku robia. Ono ak to nie je na nejakom centralnom sklade v Europe, odkial vsetky nase shopy beru, tak to nezozenies u nas skor :(

kucerka27
21. mar 2012

no to je skoda...lebo ja som ho chcela co najskor.. no co uz a aj ty mas aku farbu

tehula
21. mar 2012

@kucerka27 ja mam cierny, kupovala som v decembri pred Vianocami tesne, ale vtedy boli kusy na centralnom sklade

kucerka27
21. mar 2012

@tehula tak to si vtedy vystihla:o) a ako si s nim spokojna?

tehula
21. mar 2012

@kucerka27 ja som mimoriadne spokojna, nemam co vytknut, ale tak zavisi od ludi, kazdy ma ine poziadavky

abnka
22. mar 2012

dievčatá prosím vás, ako sa skladá bjcm ? lebo ja to ťahám ako na tých videách za to pútko a nič...... je tam nejaká poistka, alebo, čo robím zle ? ja som ho kupovala hlavne kvôli skladaniu a teraz som bezradná. Pozerala som si ešte raz tie videá ale tam nič nie je vidno , len to potiahnu a hotovo......

lucula73
22. mar 2012

@abnka tam sú také červené remienky po bokoch,tie musíš odopnúť.....aby videli volne...potom isto zložíš....nemal by byť problém 😕 😉

adrika214
22. mar 2012
adrika214
22. mar 2012

@kucerka27 zabudla som napisat, ze tam trva dovoz 2 tyzdne, tam by si tak dlho necakala