icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

veve10
19. apr 2012

@adulik23 aj ja som mala kopec poziadaviek na buginu...videla som ich asi milion, nez som si kupila tento. Jedna z poziadaviek bola polohovatelne nohy a mozem ti z vlastnej skusenosti povedat, ze je to uplne, ale uplne nepodstatne. Vazne, ver mi...sama som najprv neverila 🙂 Dieta ti bez problemov zaspi aj ked nema deti hore, navyse, moj syn, ked mal len okolo roka, tak tento kocik je taky velky, ze som ho proste suchla trosku vyssie a uz mal nohy skoro vystrete a teraz ked je starsi, je mu to fuk 🙂 Tolko moj subkektivny nazor 🙂
@pondelnicka nie, nema to ten prierez, lebo ja som si to povodne dala sit na Teutoniu, co bol moj "normalny"kocik a nie bugina. Aj som na to myslela, lebo uz som vetdy mala aj BJCM, ale potom som si uvedomila jednu vec, ktora sa mi aj potvrdila - je hlupost chciet ten otvor strcis proste ruku pod vlozku, zlozis kocik a je...vobec to tam netreba. Posiela do SR uplne bez problemov, jej posles peniaze v obalke. Ak chces nanoznik, tak som si vsimla na tych fotkach co mu ma vyssie ta baba (tusim ruzove s nejakym macikom to bolo), tak ten sa mi zdal tusim lepsi. Neviem ako bol o BJCM pripevneny, ale vyzeral, ze dovnutra ani chlp neprejde, zatial co moj nanoznik je ten klasicky co ma suche zipsy po bokoch (take dve snurky), ktore omotas okolo konstrukcie. Je to ok, ale po bokoch to ostane trosku otvorene, lebo je to na gumu. Asi som to vysvetlila komplikovane...lepsie neviem 🙂

pondelnicka
19. apr 2012

@veve10 vďaka za odpoveď, takže netreba otvor? A v pohode zložíš, aj keď máš prestrčený cez podložku ten stredový bezpečnostný pás, ten čo je medzi nožičkami? Sorry, ale fakt asi predbieham udalosti, keďže kočík ešte nemám, a neviem, ako to funguje v praxi.... 😔 Posielala si peniaze normálne v obálke? Vymenila si české, či normálne euráče? Ja som myslela, že sa platí prevodom, ale takto je to asi lacnejšie.... 😎 Ja by som zatiaľ chcela iba vložku a tašku, nánožník poriešim asi až na jeseň, ešte uvidím...

tehula
19. apr 2012

@pondelnicka ja som tiez frfotala, ze preco na SVK baby nesiju a v CR jedna krajsie od druhej.
Ja mam prierez aj na uchyt, teda ten pas, co sa to nim sklada.

@adulik23 nedaju, ale na zaciatku temy je jeden dobry grif na polohovanie. Da sa to odspodu vypodlozit dekou a cele to nadvihne tie nozicky. Deku nie je ani vidno.

@greeny no to sa ani nepytaj. Pani chcela poslat peniaze v obalke (ze baby zo SR tak zvyknu), lebo prevody su drahsie ako cela platba, ale aj posta je draha do a z CR, tak som poziadala sestru, co tam zije, nech mi to zaplati prevodom a prebere zasielku.
No neuverili by ste, ze zasielka sa v ramci Ciech stratila, ze sme ju nahanali asi 2tyzdne. Som si dakovala, ze som to neposielala este na Slovensko. Ale tak dobre to dopadlo nastastie.

@ajciatko este som nemala cas to foto najst a poslat. pokusim sa zajtra. Dufam, ze sa nehnevas

lucula73
19. apr 2012

@tehula to si asi mala iba smolu,proste,ja som dva krát objednávala z čiech,peniaze som posielala v obálke a prišlo mi všetko a veľmi rýchlo 😉

tehula
20. apr 2012

@lucula73 ano bola to smola, lebo ved ta pani uz x-babam zo SR sila a posielala.
Len sama sebe som si vravela, ked sa to stratilo, ze este ze som tym poverila sestru v CR a hladala sa zasielka len v ramci jednej krajiny.

greeny
20. apr 2012

pridavam foto nasho noveho tetosa, zatial bez madla, dnes pobezim dokupit 🙂
slecna ma 7,5 mesiaca a 73cm a 8,5kg

pondelnicka
20. apr 2012

@tehula však tiež som si myslela, či u nás nie sú žiadne šikulky.... 😒 Ani ma nenapadlo, posielať peniaze len tak v obálke, ale keď to funguje tak čo už....

Baby, čo poviete na toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32789380&tab=1 večer som sa hrabala na tých stránkach a toto sa mi celkom pozdáva ako "pohotovostný nánožník" Lebo v lete sa mi zdá zbytočný, ale keby nás niekde chytil dážď, tak by to myslím stačilo, čo poviete? Len tým pádom musím kúpiť aj madlo, čo som pôvodne nemala v pláne.... 😒

pondelnicka
20. apr 2012

@greeny malá je krásna, kočík sa jej evidentne páči, paráda.... 😉

tehula
20. apr 2012

@pondelnicka tak nedokupuj madlo, ked ho nechces a daj si usit taky, co ma odspodu gumicku a suche zipsy po bokoch.
Lebo bacha, zohnat solo madlo moze byt problem. Zvacsa rovno ku kocikom sa len predava. Take zvlastne praktiky

greeny
20. apr 2012

@pondelnicka supeeeer nanoznik, hned jej idem pisat

greeny
20. apr 2012

akoze mala bola dnes total umrncana tak som ju supla do bj a popri vareni som ju uspala 😅 neviem ci si tento kocik nenecham na doma, dobre sa manevruje pomedzi stolicky 😀

pondelnicka
20. apr 2012

@tehula ja vlastne neviem, či madlo áno, alebo nie. Teraz na golfkách mám, ale nepoužívam a nechýba ani mne, ani malej... Možno vyskúšam, čo to spraví, ak jej ho tam dám, a asi podľa toho sa rozhodnem... Len sa mi ten skladací nánožník zdal fakt praktický, tak na leto, keby spŕchlo.... Taký klasický som chcela až na jeseň, keď bude chladnejšie.... No, musím to premyslieť.... Ja kočík totiž nemám ešte ani objednaný, takže madlo nie je problém, čakám, kým sa s manželíkom dostaneme do obchodu, nech si vyskúša výšku rúčky a potom objednám rovno 2012, našla som za fajn cenu http://www.kociky-babymania.sk/2791-kocik-baby-...
@greeny super vychytávka, ten nánožník, čo? 😀 😀

tehula
20. apr 2012

@pondelnicka ved uvidis. Ja mam madlove dieta, vkuse ho drzi, pritahuje sa zan....u nas to malo zmysel. Navyse ked kocik nesiem zo schodov, dobre sa mi za madlo pridrza....

tehula
20. apr 2012

@ajciatko tu je foto s rozmerami na tu podlozku do BJMC. Opierku som nemerala, iba cisto rozmery na sedacej casti a pre tu dieru na skladaci pas. Cisla su v centimetroch

tehula
20. apr 2012

no som ja uplne blba, ci co? Som si nicky pomylila

@nadenkaaa foto mala byt pre teba.

pondelnicka
20. apr 2012

@tehula vidíš, to som sa chcela opýtať, že keď je madlo, či sa musí dávať pri skladaní dolu... Tak už viem, že netreba.... 😉 Ale to madlo asi vyskúšam, teraz poobede sme boli vonku a tak sa malá naklonila za psom, že mi skoro vypadla z kočíka, ale moja chyba, nedala som jej pásy.... 😒 S madlom by sa mohla aj bez zapásania nakloniť a bola by v pohode....

nadenkaaa
20. apr 2012

@tehula kika a teraz som z tej fotky blba ja 😅 😅 😅 preco na jednej strane je to 20cm a na druhej 17,5? a potm ako daleko je od toho priestrihu na skladanie ten spony prestih na to co sa dava medzi nozky na zapasanie? 😝 😝

lucula73
20. apr 2012

@greeny a kde majú madlo? 😉

greeny
20. apr 2012

@lucula73 V kocikove som kupila,ale posledne.da sa vsak u nich objednat

lucula73
20. apr 2012

@greeny no to objjednať sa dajú všade,len kedy prídu,je otázne,preto som sa pýtala 😉
a čiernu majú na predajni,nevieš,

greeny
20. apr 2012

@lucula73 nie uz iba zelenu trojkolku.dalsi tovar ocakavaju v maji

tehula
20. apr 2012

@nadenkaaa 20cm je od horneho okraja toho skladacieho pasu po zlom sedaku s noznou castou a 17,5 je merane od spodneho okraja toho pasu. Cize samotny pas na skladanie ma 2,5cm sirku....Chapes?

Miery na pas medzi nohami nemam. ak sa mi podari zajtra pomerat, tak ti napisem

greeny
22. apr 2012

uff tak konecne som docitala diskusiu 😉 ze 70 stran
ste tu riesili 3 a 4 kolky tak na predajni mali 3 a 4 kolku a malu som posadila aj do jednej aj do druhej, ta 3 kolka ma az tak neoslovila (nielen farbou 😀 ) ale sa mi zdalo ze to predne koliesko trosku hrkotalo a viacej som sa musela opriet pri zatacani, ale zase ja som 3 kolku nikdy nemala tak mozno nie som zvyknuta.
inak rucka je v pohode ani ma to nenapadlo riesit, ze ako sa drzi, ja mam 166cm, ale ked som precitala dikusiu tak je fakt, ze je trosku vyssie a ked chcem vyjst na obrubnik alebo proste nadvihnut tu prednu cast, tak musim dost pritlacit. ale tak detail podla mna 😉
ja som velmi spokojna s kocikom 🙂
objednam ten nanoznik do madla co sem dala @pondelnicka a dam vediet ako sedi. ja nechcem fusak, ani prechodny lebo malej je furt teplo, stale je spotena, tak ked bude mat za chrbtom fusak aj podlozku tak asi by to nebolo dobre

pondelnicka
22. apr 2012

@greeny môžem sa opýtať, v ktorom obchode majú vystavené kočíky? Ja som sa chystala do Hlohovca, ale momentálne sme bez auta 😒 Ty si bola niekde v BA?

greeny
22. apr 2012

@pondelnicka maju ich v kocikove na drienovej, ale ja som zobrala poslednu 4kolku. kolekciu 2012 ocakavaju v maji, ze uz robia predbezne objednavky. teraz tam ostala este zelena 3 kolka. mne sa nechcelo cakat a hlavne, ked uz moc spekulujem tak to prespekulujem 😝 ale mam to kusok od domu, po ceste na Strkovec kde chodim kocikovat, tak sa tam mozem priebezne chodit opytat ze ci uz nedostali, ak chces

pondelnicka
22. apr 2012

@greeny jeeej, si zlatá, ale to nemusíš... 🙂 Pýtala som sa kvôli tomu, že keby sme náhodou išli svokruške, tak by sme sa tam zastavili... Mne kočík až tak neponáhla, budem objednávať z netu, len som ho chcela predsa len "omakať", hlavne nech si manželík vyskúša výšku rúčky....

lokilonda
23. apr 2012

@adulik23 ahojky, ja som mala tiež ako podmienku pri kúpe kočiarika polohovanie nožičiek, ale po predvedení kočiara predajcom som od tej požiadavky upustila, lebo ostatné parametre a najmä skladanie ma presvedčili, že je No. 1 ... a vraj ho môžem vyhodiť z tretieho poschodia a nič sa mu nestane 😀 😀 😀 ... bývame zrovna na treťom, ale neskúšala som to ... radšej 😎 ... kuk na youtube nejaké inštruktážne video o kočiariku ...

https://www.youtube.com/watch?v=eqI9dqDAXOU
brulka
23. apr 2012

ahojte babulky, nepredavate niektora madlo 😉 ???

henrieta76
23. apr 2012

ahojte,prave som kupila pouzity kocik a chcela by som poradit velmi tazko sa mi tlaci mate s tym skusenosti tie ktore maju vacsie deticky.inak je super aj dcerke sa paci aj sa v pohode zmesti,len ste pisali ze sa lahko ovlada no mne ide dost tazko mala som aj nunu aj zappika a tie isli s dcerkou ovela lahsie.

henrieta76
23. apr 2012

a zabudla som mam trojkolku