Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 ano ano, len potom sme boli na dlllhej prechadzke s chariotom a som si povedala, ze ho budem pouzivat ako sportovy kocik, cize by mi boli zbytocne dva velke kociky... potrebujem nieco sikovne do auta a chariota... aj tak budem 90% casu pouzivat chariot aj do auta (mam velke)
@abnka pp gt3 som nemala... ja mam perega velmi rada, ale tato gt3 mi uz prisla ako vazny tank, hlavne sa to nedalo riadne zlozit do auta, bolo to uplne mega... a to mame obaja s mm velke auta, len to uz bolo prilis, aj ked sa mi velmi pacila a chcela som ju skusit... aj chrbtovu oprieku ma kratsiu o dost ako elite
kto predáva BJSM??? dakujem
tak mam konecne doma usitu podlozku a nanoznik na BJMC. Kombinacia cierno-fuchsie na ciernom BJMC s Hello Kitty.
Kvalitne urobene, len ma skoro pepka ranila, ked to skoro posta stratila. Este ze som si to nechala poslat len v ramci CR a nechcela som to na SVK, alebo do AT.
zajtra hodim foto
len tak, pre zaujimavost porovnanie B agile a BJCM 4 kolky...http://www.bestbuggy.co.uk/category/side-by-sid...
ahojte, chcem sa opytat ci je tu niekto kto ma alebo mal BJCM - double, teda pre dvojičky aj s vaničkami od narodenia? zvažujem kúpu tohto kočíka, síce mám rodiť až v septembri, ale strašne sa mi kočár zapáčil... a ešte sa chcem opýtať, aké sú tie koliečka? dá sa s nimi chodiť aj po snehu?
náhodou mi neviete poradiť či sa dá niekde na SK kúpiť Baby jogger city elite double? lebo ja som na nete nikde nenašla, ten má veľké kolesá..Má s ním niekto skúsenosť?
Hlavne ma teda zaujíma či niekto tieto kočíky mal aj od narodenia
Baby nemáte niekto záujem o BJ city Elite, je fakt super ale ja sa s ním nevmestím poriadne do výťahu lebo má širší rázvor zadných kolies a preto ho potrebujem nutne predať, je používaný len málinko a kupovaný 2/2012.
Ahojte ! Tak od včera máme BJCM už aj my !!! 🙂 Dlho som rozmýšľala o novom kočiariku, máme 3 komb. Silvercross a športový tank Eagle a chcela som niečo športové no spratnejšie, ľahšie a dobre skladateľné. I napriek tomu sa mi pozdával Graco Trekko ... i ke´d je väčší , ale predajca ma hneď zrušil (povedal mi negatíva kočiara a že má taký super kočiar koliečka, ktoré si ozaj nezaslúži). Ukázal nám Inglesinu, Britax a nakoniec keď som uvidela BJCM som sa doň zamilovala na prvý pohľad, ani som nevedela, že niečo také existuje a to skladanie paráda !!!! Takže sme z predajne odchádzali už s kočiarikom a hneď sme ho poobede boli prevetrať v Bojniciach, kde sa s ním i napriek kamennej dlažbe dobre šlo. Aj malému sa v ňom páči a ja i drahý sme max. spokojný a to mi dal predajca skvelú cenu 185 eur !!!!!
Caute. Nikdy som sem nepisala, ale aj ja mam BJCM. Ak nahodou hladate CESTOVNU TASKU, tak mam jeden skvely tip! Iba raz sme isli lietadlom a BJCM si to dost odniesol, tak som si povedala, ze mi treba nan tasku. Original vsak stoji 50€ a to sa mi za nu nechcelo davat, potom som rozmyslala, ze si dam nieco usit, ale nikoho co take nieco robi som nenasla a potom som na nete cez nejake britske forum nasla odporucenie na Sunshine Kids Travel Bag na autodesacku. Maju ju v Ba v Brendone, stoji 25€, ale ja som si ju nakoniec objednala cez amazon.at, tam stoji 13€. Baby, ta taska je FANTASTICKA! Fakt nechapem, ako moze byt taka lacna, lebo je z kvalitneho pevneho materialu, ma 2 male uska a aj velke cez plece a zips cez tri strany, takze kocik tam pohodlne vlozite (treba dat dole kolieska, ale tie co BJCM maju vedia, ze je to jednym prstom, za dve sekundy 🙂 Takze vrelo odporucam!
@ajciatko aj ja mam usity nanoznik a vlozky (aj s potahmi na madlo) na BJCM (povodbne na moju Teutonku - teda az na ten nanoznik, lebo Teutonia ma svoj...mrkni si www.mimibazar.cz/darint
@veve10 dakujem ti velmi pekne za tip na tu tasku, lebo chystame sa v lete letecky a muz odmietal brat BJMC, ze mam zbalit nejaku rachotinu, lebo topride k urazu v lietadle, ale tiez sa mi zdala ta origo taska draha
Pozriem teda na amazone tu sunshine kids
Ja som pisala aj tejto pani co si dala link, zial ani mi neodpisala, tak neviem kde uviazla komunikacia.
Dala som si usit u tejto
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387
@ajciatko
@veve10 môžem sa opýtať, či tie vložky na BCMJ tá pani z MMB ušila aj s prierezom na ten úchyt, ktorým sa kočík skladá? Ja teda ešte city mini nemám, ale už sa pozerám po "tuningu" a táto pani má fakt krásny výber látok, dokonca šije aj tašky na kočík, tak by som to mala komplet v jednom dizajne... A posiela bez problémov aj na SK? Inak, na českom MMB je fakt výber báb, ktoré šijú doplnky do kočíkov, prečo to tak nefunguje aj u nás???? 😒
babule - daju sa na BJCM polohovat nozicky?

@tilly už je preč?však si vravela,že si ho necháš 😀 😀