Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Tak vcera som videla Elite a na prvy pohlad wau, ale po odskusani neeee.......jedine kolesa sa mi pacili. Inak bol veľmi mohutny a dost tazky. Nas city mini je najlepsi 😀 😀 😀
Ahojte kocky chcem sa vas spytat ktore mate vo svojom bjcm uni vlozku pinkie bez bocnic ako tam pasuje? a este by ma zaujimali tie rozmery tej pinkie vlozky -aky ma dlhy a siroky chrbatik a ako je dlha ta sedacia cast 😅
@henrieta76 a koľko ti váži malá?lebo presne tento pocit som mala aj ja,moj krpec mal v lete 14kg,teraz už máme 16,ale nikto to tu nikdy nespomenul,tak som myslela,že to len ja mám taký pocit,pričom kočík má oveľa vyššiu nosnosť 😉
@lucula73 no mame 17 kil,ale v nune isla v poho a zda sa mi ze aj zappik isiel lahsie,trocha ma to sklamalo lebo tu kazdy pisal ze ide super no asi si musim zvyknut lebo inak na pohodlie malej je super a kedze to nie je prvy kocik uz musim prestat vymyslat leto esto vydrzime a potom ide do skolky a kocik uz nebudeme potrebovat. 🙂 aj teraz uz kocik pouzivam malo ale na dlhsie prechadzky pripadne vylet este potrebujem.
@henrieta76 hm,asi to bude fakt tou váhou.........
Vyskúšaj ale premazať kolieska,možno to pomože 😉
Ahojte,neviete mi niekto poradit, kde sa da vidiet bjcm v BA nazivo? Resp. bol by niekto ochotny nam ho predviesť? 🙂 mam teraz pp easy drive, ale uvazujem nad zmenou...
Dakujem 🙂 ty ho mas, alebo si mala? Uz som si ta vsimla v par kocikovych temach, poradis ake ma nevyhody? Je trocha odpruzeny alebo je to taka hrkalka? Dakujem za odpoved 🙂
@pondelnicka ahoj. zlozis to v pohode aj ked je pretiahnuty ten stredovy bezpecnostny pas. Odporucam ti rovno si kupit aj nanoznik. Nemas dovod cakat az do jesene, zbytocne budes musiet 2x posielat peniaze - teda tolko aspon moje osobne odporucanie. Ano, posielas normalne v obalke...predpotopne, ale tak to ona chcela. CR je zahranicie a asi preto, ze nemaju € je to vraj dost drahe prevadzat na ucet - tak aspon tvrdila pani, co to sije (lebo tiez som sa jej pytala, ci to proste nejde poslat na ucet).
Inac, ja si toto forum vobec necitam, takze neviem co tu baby hovoria na BJCM, ale ked este vahas, tak osobne ti mozem povedat, ze mne na nom velmi vadi to, ako sa s nim tazko manipuluje. Mam 3-kolesovy - ked som ho kupila, 4kolesak este nikde nemali. Hladala som buginu so spojenou ruckou, aby som nou mohla manipulovat aj jednou rukou...ale veru nejde to. Dost sa s tymto kocikom namakam. Na druhej strane si aj tak s muzom vravime, ze sme radi, ze ho mame. Totiz nedavno sme sa stahovali do zahranicia a zatial nemame auto a tato bugina ma obrovsky mega nakupny kosik. Je sice donho zly pristup, ale za to je obrovsky! A ma velke kolieska a tu je cele mesto z malickych kociek (ako mini macacie hlavy), takze aj to je vyhoda. Ale ta manipulacia je naozaj dost obtiazna.
Tolko z mojej strany.
no ja mam 4kolku bjmc a normalne jednou rukou ho tlacim a manevrujem. Este aj v obchode medzi regalmiv pohode, v druhej drzim nakup alebo dceru dalsiu
Inak aj starsiu som v nom skusila odviezt ma 13,5kg a skoro uz 3roky, tak bezproblemov isiel lahko
@henrieta76 ahoj. Prave som tu pisala presne to co ty. Ja mam tiez trojkolku a moj 19 mesacny syn ma cca 13kg. Kocik sme kupili asi pred tristvrte rokom - to vazil teda este menej a tiez sa podla mna straaasne tazko tlaci. Je to moja prva bugina, nie som typ, co dokola meni kociky a pred tym som mala dvojkombinaciu od Teutonie. Ta sila uplne sama, stacilo mi ju tlacit jednym prstom a toto? Toto tlacim, akoby som bola zapadnuta v hustom blate. Forum si necitam, takze neviem, ze tu pisu, ze sa lahko tlaci, ale rozhodne toe nie je pravda. Ale verim, ze 4kolesak ide lahsie. Za to ma uzasny nakupny kocik a super je aj strieska - taku maju maloktore buginy., skoro ziadne a to povazujem za obrovske plus. Je mi luto tych deti, na ktore v lete prazi slnko, pripadne sa im tam natriasa nejaky mini slnecnicek 🙂
ano 4kolka ide uple sama, ani neviem ze nieco tlacim, ide fakt uplne uzasne 😵
este som sa chcela opytat, nemate skusenosti so zaistenim kocika pri skadani?? viem ze na 2012ke to uz vychytali ze to ide lahsie ale ja ked kocik zlozim tak mi to namojdusu nejde zacvaknut ten mechanizmus, tlacim, stiskam ale proste nezapadne mi to tam 😕 nejake rady co robim zle?
@lutsine kocik je fantasticky, na leto uplne perfektny, super strieska, priestranny, priedusny, lahucky a fakt ide sam. nemam ziadne vyhrady, a dokonca som si myslela ze mi budu vadit tie nozicky, som nosila zo zaciatku najprv deku so sebou na vypodlozenie ale mala spi aj so zvesenymi nohami, nema s tym ziadny problem 😅 takze uz tam tu deku ani nedavam. ale vypodlozit to ide super, a ked kupim nafukovaniu loptu tak to skusim vypodlozit s nou a tu potom budem mat v kabelke so sebou 😉
@tehula ja neviem cim to potom je. 4kolku som neskusala, ale mala som doteraz Teutoniu 4kolesak a ten isiel naozaj uplne sam, proste fantazia a BJCM??? Ja teda tiez nie som rambo, nieco ako ty a robi mi to dost problem. Najhorsie je, ked idem po ulici a chodnik sa nedajboze zvazuje do jednej strany...tak to sa normalne musim zapierat, cela sa zapotim. Ked je cesta rovna, tak fajn, ide sam, ved bodaj by nie. V obchode sa to tiez da, lebo je tam rovna podlaha. Neviem cim to je, ale nemam pocit, ze moj BJCM by mal nejaku vadu, proste je to tak. Co uz.
@veve10 nie si sama,ja som mala vlani tiež taký pocit,že ide dosť ťažko,ale nemala som predtým 10 kočíkov,tak som myslela,že to buginy asi všetky tak idú,ale teraz kukám,že máte pravdu viaceré.........
Ja mám ešte concord fusion a ten veru ide naozaj sám......jedným prstom ho ukarujem 😉
Chcela som ho kúpiť aj toto leto,lebo tá strecha je na nezaplatenie,ale silno váham... 😠
baby nestraste ma 😝 moj maly ma teraz 12,200g v obchode isiel bjcm super tak sa teraz bojim ze to neukarujem 😅 😅 😅
cakam na kolekciu 2012 a nakoniec som sa rozhodla ze radsej ako GTcko zoberiem 4kolesovy BJCM"kvoli vahe kocika/
Ahoj dievčatá,
já mám štvorkolku už dost dlho cca odpoloviny roka 2011,kupovala som ho ešte medzi prvými a je suprová,ukočíkujem ho jednou rukou a kočiarik so mnou v pohode prežil bez problémov celú zimu 🙂
@nadenkaaa ahoj, baby jogger bol moj favorit na 4. kocik, a ked som ho karovala vonku /trojkolku/ tak naozaj sa to tazko tlacilo, hlavne jednou rukou, alebo do zakruty. a v obchode som bola potom pozerat aj 4kolku a ta isla o nieco lepsie. ale tiez to nebude uuuplne super. Kupila som si totiz nakoniec Britax b-agile, dost podobny kocik, ale 4 kolesovy, a tiez treba trochu sily, nejde to tak lahko ako bezny sportak ... takze tak ....
@lucula73 @zipsy @stazina1 @nadenkaaa
mám F4 buggy, ale chcela by som skúsiť BBJ city mini GT, myslíte, že nebudem banovať, už mám aj kupcu na F4, ale stále sa neviem rozhodnúť, ktorý je lepší, malý mi ešte občas spáva v kočíku, ale na boku, tak neviem či bude preňho pohodlné BBJ GT, ked nema polohovanie nožičiek....poraďte som z toho už mimo.....kočík by som chcela na vychádzky, výletu, na dovolenku, veľmi sa mi páči tá strieška
@veronka ahoj ja som tiez chcela to GTcko ale odradila ma ta hmotnost je sice vacsi a ma polohovaciu rukovat ale ja som chcela nieco lahsie tak preto idem do BJCM stvorkolky nie do gtcka -aj ked uznavam ze je uzasny podla toho popisu -ale ten mi skor pripada uz ako sportak a nie golfac 😉
@nadenkaaa ja mám F4 buggy a hmotnost by mala byt rovnaka...no neviem sa rozhodnúť 😉 lebo idem bývať na dedinu a tam sú také cesty, no hrôza.....a tam by som asi zničila tie malé kolieska na F4, tak preto rozmýšlam nad GT, len či nebude vadiť to polohovanie, že nemá.....tebe to nebude chýbať, keď má malý iba rôčik?

@henrieta76 ahoj, skus premazat kolecka a potom uz to pojde 🙂