icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tamichloe
20. máj 2012

@xlea kolko vychadza GT?

lucula73
20. máj 2012

@tamichloe tami čau 😀 ,vidím že tiež pobehuješ z temy do temy 😉
inak ak máš doma elite,tak gt ti nie je zbytočné?to je to isté len trošičku menšie 😕

tamichloe
20. máj 2012

@lucula73 😀 😀 😀 prosim ťa ved by ma moja polovička zaškrtila...som zvedava kolko stoji...a ty čo...hadam nechceš mc??

lucula73
20. máj 2012

@tamichloe chcem,chcem 😀 ........karuje sa mi lepšie ako bjcm,na rovnej asfaltke nehrka vobec,ide pekne,na dlažbe trochu hrka 😉

xlea
21. máj 2012

@lucula73 ja tiez byvam na dedine v novej zastavbe kde nemame vybudovane prijazdove cesty a napriek tomu som mala BJCM a koliecka sa mi znicit nepodarilo 🙂

xlea
21. máj 2012

@tamichloe GTcko stoji 309 e

tamichloe
21. máj 2012

@xlea no to je dost,to sa potom skor oplati investovat do elite

xlea
21. máj 2012

@tamichloe pre mna je elite uz nepotrebny, potrebujem koc na rychle presuny a na dovolenku

lucula73
21. máj 2012

@xlea ani ja som nezničila,len som sa bála že zničím....keď som kočík predala po 5 mesiacoch,bol ako nový.....
ale videla som,že tie cesty mu nerobia dobre 😝

janka46
21. máj 2012

@lucula73 vdaka za odpoved 😉

xlea
21. máj 2012

@lucula73 no je pravda ze vyslovene terenny kociar to nie je, ja som svoj predala asi po 8 mesiacoch a tiez bol v ako novy.myslim si , ze ked sa clovek o veci stara, tak toto je taky celkom nezmarovsky kociar 😨)

janka46
21. máj 2012

@xlea prosím ťa a to GT je tiež 3kolesový?

xlea
21. máj 2012

@janka46 GT som zatial videla len 3-kolesovy...

tamichloe
21. máj 2012

@xlea elite je dosť robustny...no mohli dať lepšie farby GT,ktoru si si objednala?potom hoď fotečky..a dojmy z prvej jazdy... 😉

xlea
21. máj 2012

@tamichloe bude obvyklo cierny 🙂 az na jeden jane slalom som mala vsetky kociare cierne...

tamichloe
21. máj 2012

@xlea aj čierny robia?tak super ..ja som videla len kombinaciu s tou šedou...tak bude krasny...to si taka spokojna s čiernym kočikom??aj ja by som ešte chcela nejake čierne golfky,bud nunu alebo zopa city...možno nakoniec nič.. 😀 😀

tamichloe
21. máj 2012

@xlea kolko si ich mala???

xlea
22. máj 2012

@tamichloe nuna sa mne osobne nepaci... mne pride ten kociar taky hrackarsky pre babiky... a teda tuto na nase tereny absolutne nevhodny... cierny kociar je podla mna univerzalny, nakolko nech doladis k nemu hocco vypada to dobre, slaloma som mala zeleno-modreho a tam uz sa proste s farbami moc carovat nedalo...

ivka82
22. máj 2012

@booklover ahojcek, prosim posles mi do IP info kde si kupovala BJMC? tiez sa chystám ho kúpit dakujem pekne

tamichloe
22. máj 2012

@xlea maš pravdu,že vyzera ako hračkarsky,to je len tak do mesta nie na dedinu....kde si ho objednavala..na original babyshop.sk nemaju čisto čierny..len kombinacia s tmavo šedým...možno elite predam a kupim gt...... 😀

6mia6
22. máj 2012

@xlea ahoj prosím tá kde si zohnala ciernu farbu? A už prišiel?

xlea
22. máj 2012

@6mia6 ten kociar je cierno - sedy 🙂 cisto cierne sa GT nerobia. Este neprisiel, myslim ze dorazi zajtra bo v piatok uz odchadzal od dodavatela

qitecek
22. máj 2012

Hurááá Baby Jogger City Mini 2012 už je skladem!! 🙂 A já mám ten svůj čtyřkolák už doma 😵

6mia6
22. máj 2012

@xlea nemôžem sa dočkať. 😀 čakám ako keby mal prist mne. 😀

xlea
22. máj 2012

@6mia6 no ja sa tesim tiez bo sme bez kocika a obcas je to na nerva 😀

tamichloe
22. máj 2012

@xlea
@6mia6 aj ja sa tešim,ked napišeš aky je.....odkedy ste bez kočika??

lucula73
22. máj 2012

@tamichloe možno by to nebol zlý napad vymeniť elite za gt....mala by si do terenu pomerne skadný kočík 😉

xlea
22. máj 2012

@tamichloe bez kociara sme 2 tyzden, poslali sme do sveta nas oblubeny Jane slalom, bola si ho zobrat jedna mamina tutok kusok od nas, tak reku kym sa da rychlo predat, tak som ho predala 🙂

tamichloe
22. máj 2012

@lucula73 asi by mi to neprešlo už

tamichloe
22. máj 2012

@xlea to je dosť 2t bez kočika...a mini si kedy predala?myslela som že si ho mala ako hlavny....