Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
taaak hlasim ze GT-cko je uz doma 🙂 mozeme brazdit cesty necesty 🙂
dievčata zvažujem predaj elite,kupovany februar 2012,bol by zaujem??
@nana85 na omak je tazsi ale nejako vyrazne nie - bude to tymi kolieskami, tie su fakt vacsie a urcite zvladnu aj iny teren ako klasicke mini. Madlo som si brala dalsie, pri prvom som mala pultik ale kedze mala bola este moc mala, tak bola za nim utopena tak som ho predala. Tak ak by dakto potreboval madlo, kludne napiste, mam doma 2 a pasuju aj na stare mini aj na toto GT.
@tamichloe no bola som s tym aj na pohotovosti, nakolko to mam vyskocene uz 5x a mala som v tom clenku aj potrhane vazy.. cez PD v dohladnej dobe s mojou captavou labou nepojdem urcite 😒 a ano ta konstrukcia je tmava, vypada to lepsie ako na starom minicku...
@lucula73 a miesta je v nom urcite troska viacej ako v starom minicku, videla som podla malej, je to aj sirsie troska a aj dlhsie.
@qitecek nevazila som ho, nepokladala som to za potrebne 🙂 je to tazsie ako mini urcite - koli kolesam 🙂
@xlea A myslíš, že bych tě o to mohla poprosit? 🙂 Kdybys byla tak hodná.... jde o to, že jsem si koupila CM a výrobce uvádí, že váží jen 7,5 kg, ale ve skutečnosti váží přesně 9 kg. U GTčka výrobce uvádí, že váží 9,5 kg. A jesti i v reálu váží těch 9,5 kg, tak bych si vzala GTčko, ale jestli váží taky víc, tak bych to nechala být. Samosebou, že by si člověk vzal automaticky GT. Ale vzhledem k tomu, že už jeden sporťák mám, potřebovala jsem skutečně něco lehkého. Děkuju 🙂
Nebo jestli by to zvážil kdokoliv jiný, kdo má ještě GTčko?
@xlea
@qitecek nenájdu sa niekde tie baterky?? 😀 že by ste sa rovno všetci povážili 😀
Dnes som bola v obchode kde majú mini ale GT objednávať na predajňu nebudú ale objednajú mi ho keď budem chcieť. No aj tak neviem akú farbu rsp. kombináciu. Váhu ževraj udávajú bez všetkého čo sa dá dať dole z kočíka. Takže to je váha čisto konštrukcie. 😕

@tamichloe mini som predala uz pred 2 mesiacmi tuto jednej babene z temy o BJ. mala som potom este Jane slalom - to koli korculovaniu. a kedze podla info od importera BJ kociarov mali byt na SK uz v polke aprila a je z toho koniec maja - tak mi moj timing nevysiel 😀