icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

qitecek
24. máj 2012

@6mia6 zajímalo by mě, jesli to tak dělají u všech kočárků.. i u golfek atd.

xlea
24. máj 2012

@6mia6 S4 som mala aj ja a toto je lahsie... ak ste mali dakto Jane slalom tak mozno tato kategoria to bude... a baterky sa nenajdu, mala ich vsetky spotrebovala do zhuzhu skreckov 😎

tamichloe
24. máj 2012

@xlea vyzera super,dik za infošky....a tlači sa ti ľahšie ako mini? 🙂

tamichloe
24. máj 2012

@qitecek aj som si myslela,že myslia vahu čisto len konštrukcie...podla mňa je to zavadzanie,na 100%...u golfiek sa to neda,lebo kolieska a nič sa neda odmontovať,len madlo u niektorých...

xlea
24. máj 2012

@tamichloe no tlaci sa lepsie, tie kolesa su fakt o dost lepsie ako na minicku... ale objektivne neviem zhodnotit, bo som ho tlacila len po obyvacke, bo akurat pred prvou jazdou vonka co som vcera chcela spravit som si vyvrtla na schodoch clenok... takze som za imobilnu momentalne

tamichloe
24. máj 2012

@xlea ak budeš mať trošku času a chuť ,hod foto smalinkou....dakujem

tamichloe
24. máj 2012

@xlea viem si to predstaviť...takže ležiš s nohami na stole...respektive sediš a nohy maš na stole 😵 ,skore uzdravenie,už sa tešim na info,aky je vonku....

tamichloe
24. máj 2012

@xlea ale to si ešte netlačila elite 😀 ,len keby neni taky robustný ☹

xlea
24. máj 2012

@tamichloe hodim aj foto s malou ak stihnem zajtra, ak nie tak po vikende 🙂 to uz bude aj potestovany... ako BJCM bol moj milovany kociar ale toto bude este vacsia laska 🙂 mala by som mat pokoj... ale po 4 hodinach som si sadla o pol 10 vecer.... a patricne tak vypada aj moja noha..

xlea
24. máj 2012

@tamichloe az raz bude dalsie babo, tak ja vyskusam aj ten elite... alebo versu... len ked som hladala kociar pre malu tak BJ este na trhu nebol 🙂

tamichloe
24. máj 2012

@xlea to poznam,človek sa nešetri......stale treba niečo robiť,či v domacnosti alebo okolo detí 🙂

xlea
24. máj 2012

@tamichloe aa akurat pozeram ze tvoja baba ma o mesiac menej ako ta moja zaba krpata 🙂

tamichloe
24. máj 2012

@xlea ešte nebol vtedy na trhu??hm
ako neolutuješ,ked skusiš elite 😵 😵 ..tešim sa......na fotečku..kolko ma malinka kg a vyšku?aby som bola potom v obraze...

tamichloe
24. máj 2012

@xlea ved to,neni velky rozdiel medzi nimi...moja ma 11kg a vyšku mala naposledy 79cm 😀

xlea
24. máj 2012

@tamichloe moja ma tiez 11kg ale ma tak okolo 90 cm 🙂

tamichloe
24. máj 2012

@xlea 90? no malu merali v 15mesiacoch...to je dosť vysokaaaa.. 🙂 😉 😵

xlea
24. máj 2012

@tamichloe ja mam 176, muz je nizsi... tak vari bude po mne vyskovo, bo muzovej rodine ja kazim vyskovy priemer, bo vsetci su tak o pol - hlavu nizsi 😀

tamichloe
24. máj 2012

@xlea ja mam 175cm a moj muž je tiež nižší odo mňa 😀 😀 o kusok.....

xlea
25. máj 2012

baby ktore ste boli zvedave na vahu kocika - vcera tato doniesol baterky do vahy - kociar ma cca. 10 kg komplet - aj s novou podlozkou 🙂

tilly
25. máj 2012

@xlea
@tamichloe aj ja mam nizsieho muza 😀

pondelnicka
26. máj 2012

Tak sa hrdo hlásim k novým majiteľkám BJCM.... 😀 😵 😎 Teším sa strašne mooooc... Pôvodne sme išli do obchodu kočík len okukať a že objednám cez net. No mali vystavený práve ten môj vysnívaný - fialový, tak sme s ním pekne krásne z obchodu aj odkráčali... 😉 Bez krabice, s cenovkou.... Je fakt parádny, rovno sme ho využili v rámci výletu, malá v ňom prespala hodinu... Je fakt skvelý.... 😵 😵 😵

Len sa vás chcem opýtať, ako ste riešili tašku, vraj sa nemá dávať na kočík, ale ja som bez nej stratená.... 😒

lucula73
26. máj 2012

@pondelnicka ja som mala normálne zavesené,nurse tašku,na cvoky a v pohode.. 😉
počuj,to je fakt pravda že tvoja slečna má toľko cm ,čo máš napísané pri profile?lebo teda moje obidve deti sú nadpriemerne vysoké,ale 94cm v tom veku nemal ani jeden 🙂

pondelnicka
26. máj 2012

@lucula73 no, "bohužiaľ" je to pravda, je naozaj taká vysoká, sestričke skoro oči vypadli.... 😀 😀 😀 Celá po tatinovi, ten má skoro 2metre.... 😎 Som rada, že taška je v pohode, to vieš, nový kočík - všetko podľa návodu.... 😉

lucula73
26. máj 2012

@pondelnicka tak to bude riadna dlhaňa.....moj má 97cm a 28 mesiacov 🙂
a zmestí sa ti tam v pohode?

pondelnicka
26. máj 2012

@lucula73 zmestí sa krásne, dokonca nemá ani nožičky opreté o ten "stupienok", aj nad hlavičkou má ešte miesto... Ja som sa hlavne toho bála, aby sa mi do kočíka zmestila... Preto som váhala nad kúpou, keď som kočík nevidela a nevyskúšala naživo. No a dnes sa to konečne celé podarilo... 😎 Ona je taká špagetka, má len niečo cez 10kíl a v kočíku si spravila také hniezdočko - schúlila sa na sedačku aj s nožičkami a ešte stále mala kooopec miesta.... 😀 Ja som s kočíkom fakt spokojná, ešte som pokukovala po calliste, mrkla som ho aj v obchode, ale ten je strááášne uzučký..... 😖

tamichloe
26. máj 2012

@pondelnicka ahoj, v pohode tam možeš prevesiť tašku cez rukoväť...ja som tak bežne nosila.....nech služi ...fialová je kraasna... 😵

katebj
26. máj 2012

Fakt odporucam tento kociar, my mame BJ city sidewalk, super kociar..

tuleniq
27. máj 2012

Ahoj, tak som prečítala niekoľko strán o BJ a seriózne ma nadchol 🙂 Nechcem sa ukvapiť a opäť meniť za ďalší (v obchode na pár metroch jazdia všetky ok), tak sa radšej poradím a prosím vás o ujasnenie z vašich osobných skúseností s BJ, prípadne Britax a Teutonie, co ste tu o nich diskutovali, ktorý by ste zvolili? V skratke nejaké požiadavky, čo mám:
- aby sa ľahko zložil do auta a nezabral celý kufor (mám dosť malý) a netrafí ma šľak, keď ho budem viac krát za deň vykladať/nakladať
- aby bol v pohode na nerovnom teréne, tj. kocky, vysoké obrubníky, lesné cestičky, tráva apod. ale i v obchoďáku
- aby sa s ním celkovo ľahko manipulovalo i jednou rukou v núdzi
- opierka polohovateľná až do úplného ľahu (mrňus ešte sám nesedí stabilne, má 7,5 mes.) a bola dosť vysoká na opretie
- dosť priestoru pre mrňusa i, keď bude väčší - v podstate by som už ďalší nechcela kupovať dokiaľ už nebude prevažne sám chodiť na prechádzke.
- otočná rukoväť by bola fajn, ale pokiaľ má dobru striešku proti slniečku, tak nie je nutnosť
- výškovo nastaviteľná ale je nutnosť, ja som nízka (162) a manžel vysoký (190).
- veľký nákupný koš by bol +
Tak asi nie som veľmi skromná v požiadavkách 

Kým som nenarazila na GT, tak som uvažovala nad Mutsy Urban Rider (ten mi vôbec nevlezie do auta) rovnako Hoco i X-lander.
Mám teraz trojkombináciu Patron Apollon Alux a som z neho uštvaná. Funkčne je super, ale do auta ho sama naložím obtiažne (zloží sa ľahko, ale je veľký a ťažký), to radšej zatiaľ používam iba podvozok na autosedačku, ale mrňus už sa tam o chvíľu nevlezie
Samotná jazda s ním je veľmi náročná, aj sebamenšie zabočenie je drina, nadvihnúť, alebo sa ovaliť o kočík a natočiť, nedrží si stopu a vybočuje do jednej strany, takže neustále vyrovnávanie - no som z neho veľmi rozčarovaná. Mám už trauma ísť na vychádzku, nehovoriac niekam autom a slalom pomedzi regály horor...

qitecek
27. máj 2012

@tuleniq ahoj, jestli sháníš perfektně skladný kočárek, tak BJ je na to nejlepší.. složíš ho jednou ruzkou a díky spojenému madlu se perfektně ovládá i jednou rukou (teba když chce prcek vykračovat později vedle tebe a ty ho držíš za ruku) - podívej se na youtube, je tam spousta videí. Mám BJ City Mini 4 kolový a ten je stabilní parádně, malej se v tom dost mrskal, ale stál pevně. Rozdíl mezi obyč city mini a GTčkem bude hlavně v těch kolečkách, s tím GT projedeš vážně snad všechno. To obyčejné City Mini zvládá taky normální terény - kostky, trávu v parku, ale třeba na pole, do lesa to určitě není... Jinak co se týče váhy... tak výrobce uvádí váhu bez částí, které jsoud odendat.. takže normální City Mini měl vážit 7,5 kg.. ale s kolečky, stříškou a košíkem pod kočárkem váží přesně 9 kg... takže vzhledem k tomu, že GT bude také těžší, než se uvádí v popisku... tipuju tak 11kg. Do lehu nejdou skoro žádné golfky/podobné kočárky úplně, ale jen do 150 stupňů, což na odpočinek stačí.. nikdo si na to zatím nestěžoval (i když já bych to velmi uvítala...). Britax je skoro to samé co city mini, jen má menší dvě kolečka myslím a jinačí stříšku.

6mia6
28. máj 2012

@qitecek
@tuleniq už tu písala majitelka GT že váži 10 kg.