icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

xlea
22. máj 2012

@tamichloe mini som predala uz pred 2 mesiacmi tuto jednej babene z temy o BJ. mala som potom este Jane slalom - to koli korculovaniu. a kedze podla info od importera BJ kociarov mali byt na SK uz v polke aprila a je z toho koniec maja - tak mi moj timing nevysiel 😀

tamichloe
22. máj 2012

@xlea to je riadny posun..no ale už sa dočkaš... 😵 😵

xlea
23. máj 2012

taaak hlasim ze GT-cko je uz doma 🙂 mozeme brazdit cesty necesty 🙂

xlea
23. máj 2012

a pár fotiek GTčka pridávam

lucula73
23. máj 2012

@xlea krásny je,kebyže mám o rok mladšie dieťa,tak by som asi aj investovala do toho.... 🙂

6mia6
23. máj 2012

@xlea už ste boli vonku? Neviem sa rozhodnúť či elite či GT. Vyzerá súper, kukam ze je aj predne koleso odpruzene. Je lahky ako píšu?

xlea
23. máj 2012

@6mia6 prisiel pred hodinkou, mala mi spi 🙂 takze este nie... alee paci sa mi, je to lepsie ako klasicke city mini, kolieska su super, to polstrovanie je tiez lepsie, pristup do kosika je lepsi...

lumimka
23. máj 2012

@xlea je to fakt kus..ja som dnes bola obzriet Elite 2012...ten je tiez naadherny, len je tazky. Hladam nieco na obcasne behanie, no skladne. Je GT riesenim? Predsa je mensi a lahsi ako elite.

xlea
23. máj 2012

@lumimka toto je uricte lepsie na behanie ako Elite ale keby som si mala kupit kociar na korcule alebo behanie - tak si kupim BJ FIT alebo SUmmit XC 🙂 inak sme ho ani nestihli otestovat - som si stihla na poslednom schode pri znasani kocika vyvalit clenok 😒

6mia6
23. máj 2012

@lumimka elite je ťažký? Rozhodujem sa či GT alebo elite ale nemam moznost ich vidiet.

nana85
23. máj 2012

@xlea vyzera super,na zimu ho asi kupim 😀 ten kosik je fakt super,prosim ta na omak je moc tazsi oproti klasickemu mini?a este ci tam pasuje madlo z klasickeho mini

tamichloe
23. máj 2012

@6mia6 elite je ťažši vahovo ako mini,no to riadenie,tlačenie kočika je omnoho lepšie ako mini...uplne ľahučke,jednou rukou som šla po snehu do kopca..je super,no je robustnýýýýý

tamichloe
23. máj 2012

@xlea vyzera suuuper...aj madlo si objednavala druhe?či pasuje z mini a elite??musela si isť aj na pohotovosť??nebudeš mať cestu cez PD?rada by som ho porovnala s mojim elite... 😉

tamichloe
23. máj 2012

dievčata zvažujem predaj elite,kupovany februar 2012,bol by zaujem??

lucula73
23. máj 2012

@tamichloe a ako si sa rozhodla,skúsiš ten gt? 🙂
mne sa veľmi páči,aj keď neviem ako karovanie,keď city mini šiel dosť ťažko mne 😕

tamichloe
23. máj 2012

@lucula73 pačia sa mi tie kolesa.........dnes som ho 6x skladala v TN,4x do taxiku,dorobila som sa ako kra.. nadavala som,chcela by som ho ,no to nezaleži len odo mňa....

tamichloe
23. máj 2012

@lucula73 inač už ma aj tmavu konštrukciu...len tie farby mohli vymyslieť lepšie,alebo jedno farebne..myslim že tvoj maly by mal viac miesta v gt...

lucula73
23. máj 2012

@tamichloe prečo myslíš,že viac miesta?na širku určite nie a nohy by mu viseli tak či tak 😉

tamichloe
23. máj 2012

@lucula73 videla som video s 5r.dieťaťom

lucula73
23. máj 2012

@tamichloe 🙂 ............no moj vyzerá na 4 roky už teraz 😉
ale tak neviem,či je vačšie toto gtčko,city mini som mala,zhruba viem,koľko tam miesta...........ale zbytočne uvažujem,proste som skončila,neprichádza do úvahy ☹ 😀

qitecek
23. máj 2012

@xlea vážila jsi ho v reálu? Mohla by ses mrknout, kolik má? 🙂 Náš jsem vážila tak, že jsem si na digiváhu stoupla nejdřív sama a pak s kočárkem a odečetla.. díky 🙂

xlea
24. máj 2012

@nana85 na omak je tazsi ale nejako vyrazne nie - bude to tymi kolieskami, tie su fakt vacsie a urcite zvladnu aj iny teren ako klasicke mini. Madlo som si brala dalsie, pri prvom som mala pultik ale kedze mala bola este moc mala, tak bola za nim utopena tak som ho predala. Tak ak by dakto potreboval madlo, kludne napiste, mam doma 2 a pasuju aj na stare mini aj na toto GT.
@tamichloe no bola som s tym aj na pohotovosti, nakolko to mam vyskocene uz 5x a mala som v tom clenku aj potrhane vazy.. cez PD v dohladnej dobe s mojou captavou labou nepojdem urcite 😒 a ano ta konstrukcia je tmava, vypada to lepsie ako na starom minicku...
@lucula73 a miesta je v nom urcite troska viacej ako v starom minicku, videla som podla malej, je to aj sirsie troska a aj dlhsie.
@qitecek nevazila som ho, nepokladala som to za potrebne 🙂 je to tazsie ako mini urcite - koli kolesam 🙂

qitecek
24. máj 2012

@xlea A myslíš, že bych tě o to mohla poprosit? 🙂 Kdybys byla tak hodná.... jde o to, že jsem si koupila CM a výrobce uvádí, že váží jen 7,5 kg, ale ve skutečnosti váží přesně 9 kg. U GTčka výrobce uvádí, že váží 9,5 kg. A jesti i v reálu váží těch 9,5 kg, tak bych si vzala GTčko, ale jestli váží taky víc, tak bych to nechala být. Samosebou, že by si člověk vzal automaticky GT. Ale vzhledem k tomu, že už jeden sporťák mám, potřebovala jsem skutečně něco lehkého. Děkuju 🙂

Nebo jestli by to zvážil kdokoliv jiný, kdo má ještě GTčko?

xlea
24. máj 2012

dnes sme kociar troska ozivili 🙂 troska farebnych guliek do tej ciernej sa pytalo 🙂
@qitecek odvazila by som, ale zial v osobnej vahe uz asi 3 mesiace nemam baterky

6mia6
24. máj 2012

@xlea je parádny

lumimka
24. máj 2012

@6mia6 no mne pride asi tak tazky ako casual play S4, to je ale len moj osobny pocit, ale islo sa s nim neporovnatelne lahsie.

6mia6
24. máj 2012

@xlea
@qitecek nenájdu sa niekde tie baterky?? 😀 že by ste sa rovno všetci povážili 😀
Dnes som bola v obchode kde majú mini ale GT objednávať na predajňu nebudú ale objednajú mi ho keď budem chcieť. No aj tak neviem akú farbu rsp. kombináciu. Váhu ževraj udávajú bez všetkého čo sa dá dať dole z kočíka. Takže to je váha čisto konštrukcie. 😕

6mia6
24. máj 2012

@lumimka S4 má švagrinná tak otestujem 😀

qitecek
24. máj 2012

@6mia6 jo tak.. no myslela jsem si to, když jsem zjistila, kolik ve skutečnosti váží... takže ten GT bude mít min. 11? To je dost klamavá nabídka, přinejmenším by o tom měla být zmínka v popisku při prodeji zboží... I tak jsou každopádně super...

6mia6
24. máj 2012

@qitecek mňa by tiež nenapadlo ze to majú s tou váhou takto. Neviem ci sato dá posudzovat ako zavádzanie. Pre mna to ním každopádne je.