Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@qitecek Ahoj, moc děkuji za popis. Videí jsem zkoukla hodně a opravdu se mi moc líbí 🙂 Určitě se podívám a vyzkouším v reálu BJ City Mini i GT a Britax. Nevíš, jestli je mají někde v obchodě k vidění v Praze? Doufám, že jeden z nich mi sedne 🙂
Jinak máš moc zajímavé články. Stihla jsem zatím "Na dobrém začátku závisí všechno" a díky za něj moc. Utvrdila jsem se v tom, co jsem si myslela a navíc právě včéra a dnes se začal mrňous stavět na nožičky a těsně než jsem dočetla, jsem stůl obložila polštářky, ať padá do měkkýho, tak jsem je okamžitě odstránila 🙂 Chytat ho chytám jenom, když by se opravdu natlouk pusou apod. Určitě budu číst i další 🙂
@tuleniq ahoj,ja ho už síce nemám,ale mňa tiež veľmi nadchol,keď som kukla túto diskusiu,fotočky a videá ako sa super skladá.....ale:
moj drobec vážil vlani okolo 14 kg,meral tiež dosť na svoj vek,tak som vzala kvoli tomu bjcm.........miesta mal dosť,na výšku,na šírku,tomu niet čo vytknúť.....strecha na nezaplatenie....no akonáhle som šla po trošku šikmejšou chodníku,tak mi kočík stále schádzal dolu,proste som mala čo robiť,aby som ho ukarovala....neviem či si na to naďabila,ale asi mesiac dva dozadu tu písali asi dve kočky ,že sa nekaruje až tak ľahko...NA ROVNEJ CESTE NEBOL PROBLEM!!!
Ja by som osobne vzala keby že si mám ešte vybrať,tak štvorkolku 😉 ,
A aj pre nižšiu postavu toto nie je celkom vhodný kočík....ručka sa nedá pohovovať a veru moja mama tiež mala problém vyjsť na chodník s ním...
veľké plus je váha,strieška,veľmi sme ocenili na dovolenke,malý spával vkočíku ,ani mu nevadilo,že mu nohy visia...
@veronka málo chodíme s kočíkom,ale ak ho posadím že sa niekam ponáhľam,tak musí proste sedieť 😉 ,ale máme už iný kočík...
@lucula73 a aký máš? bjcm si predala, že? malý má 25 mesiacov a 18 kg, v kočíku mi spáva väčšinou na výletoch, keď sme celý deň preč, tak preto by som chcela niečo priestrannejšie, baby mi hovorili, že aj concord fusion je dosť priestranný, že má opierku až 58 cm, čo je viac ako GT (52,5), dajú sa na ňom polohovať nohy, čo na GT nie, ale nemá takú super striešku ako GT, tak teraz si vyber.......ktorý bude pre malého pohodlnejší na spanie? podotýkam, že v kočíku spáva na boku 😅
GT má polohovaciu rucku. Na sikmom chodníku sa ide zle asi s každým kocikom. Jediné ze by to odpruzenim vyrovnaval. 😀
@tuleniq páni, mluvíš perfektně dvojjazyčně 😀
@xlea @6mia6 takže jen 10kg? Ten normální city mini má přesně 9kg bez vložky, bez madla... to je rozdíl jenom jednoho kilogramu... tak to je pro mě dost zklamání ☹ Nevím, co teď mám dělat... ještě mi platí 14denní lhůta na vrácení zboží.. že bych to vyměnila? Ale zase ten CM má 4 kolečka, jsem zvyklá na 4... tak se bojím, jestli mi ten 3kolovej GT bude vyhovovat. Jak je na tom s jízdou po nakloněném chodníku, atd. Achjo, nejradši bych ty výrobce pověsila za koule do průvanu, co mi to dělají 😀
kto to chcel vediet rozmery fusion? dlzka chrbatika 58cm, dlzka cisto ritkovej casti 28,5, dlzka opierky na nozky 21cm 😉 teraz som to merala kvoli podlozke, sirka je 32
k rozmerom GT-cka : sedacia cast ma dlzku 24cm, sirku v zadu/predu - 26/33 cm, chrbtova cast ma dlzku 48cm a sirku 35cm
@veronka na boku sa ti v concorde vovec nevyspí...ten kočík ide iba do poloľaahu...dá sa síce dať aj do ľahu,ak také popruhy na boku odmotáš,ale potom ti nebude držať strecha 😉
chcela som ho odfotiť takého veľkého,že ako pekne spí,ale zabudla som.........nemusíš mať žiadne obavy,na dlžku aj širku sa ti stopro zmestí,ani nohy mu nebudú trčať,ale moj spával iba rovno,takže mu nevadilo,keď mal hlavu vyššie...
a v bjcm ak by zaspal,tak vypodložíš nožičky a nebudú mu visieť,dá sa to,hadzala som sem fotky,niedey minulý rok....skúsim nájjsť...........
@lucula73 jojo Mac ma tiez super tu striesku akurat mna strasne odradili tie kolieska a hladala som vzdy nieco so spojenou ruckou tak mi z toho vzisiel tento BJ.. na nase tereny by som s klasika golfkami ako je Mac fakt nemohla... by bol rozhegany po 2 tyzdnoch ☹ ale do mesta kludne aj Maca by som brala

ktoré ste už majiteľkami city mini GT? hoďte fotky s detičkami 🙂