icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

renisco
26. jún 2012

@alpiinka tady pár fotek

renisco
26. jún 2012

@alpiinka oprava - od britaxu je menší - hlavně ta prostřední kapsa...

zuuzankka
28. jún 2012

@majamat nooo to teda fakt neviem mne ho ponukol predavajuci v obchode vyskusala som a bol akurat takze tak 🙂

alina31
29. jún 2012

@pondelnicka
Prosim vas u koho ste si dala sit podlozku a nanoznik v madle vyzera to super
dakujem

pondelnicka
29. jún 2012

@alina31 dala som si to užiť u tejto baby
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=243892
bola som veľmi spokojná, komunikácia super, v piatok som poslala peniaze a tuším v stredu už som mala balíček doma, takže celé to s dohadovaním, platením a prevzatím balíčka trvalo niečo cez týždeň... 😉

renisco
29. jún 2012

@alina31 já mám jiný - paní v odkaze má celý šusťák a rovný tvar, já mám obal z batohoviny, do oblouku, takže krásně sedí a nánožník z nepromokavého šusťáku...

sheherazada
2. júl 2012

ahoj holky, máte někdo porovnání city miny a gt? jako kdo jezdil s oběma? mám city miny a UVAŽUJU NAD GT, TAK JESTLI TO NENÍ SKORO TO SAMÉ A MÁ TO VÝZNAM vyměnit🙂 renisco odkud mát ty tašky a organizer na kočárek, přijde mi to naprosto super, sedí to tam perfektně.

renisco
2. júl 2012

@sheherazada co psala kamarádka - GT je těžší, ale lépe se s ním jezdí jako s mini. rukojeť u GT je rovnější, není tak kulatá, ale líp se jí jezdí s GT.
organizer mám v bazaru - můžeš mrknout.

drobec33
2. júl 2012

Kocky pls potrebujem URGENTNE INFO. Ktora mate BJCM 4lkolku 2012 black. Je cisto cierna, alebo kombinovana so sedou? Chcem ju kupit a nasla som u predajcu fotku, kde je sedo.cierny. DAKUJEM!!!! 🙂

drobec33
2. júl 2012

@pink31 prosim ta kolko ma tvoj maly mesiacov? Dakujem 😉

drobec33
2. júl 2012

@monda17 ahoj, prosim ta ty mas BJCM 4kolku 2012? Je cely cierny? Dakujem.

pink31
2. júl 2012

@drobec33 na tej foto v kociku mal 29 mesiacov, takmer 2,5 roka 😉

drobec33
2. júl 2012

@pink31 dakujem, zajtra ho mam doma aj aj 😀 Minaju sa ako teple parky a budu az koncom augusta 😒

monda17
2. júl 2012

@drobec33 ano cely čierny

drobec33
2. júl 2012

@monda17 dakujem 😉

sheherazada
2. júl 2012

renisco, to šiješ ty?

renisco
3. júl 2012
drobec33
3. júl 2012

Tak od dnesneho dna sa aj ja pripajam k stastnym majitelkam BJCM 🙂 Verim, ze toto je uz fakt nas posledny a bude dobre sluzit 😎 Modelku mi robila moja starsia, skoro 3,5 rocna modelka Sofinka, mladsia este spinka 🙂 No neviem, neviem..asi bude o kocik doma bitka 😀 Sofi sa tam kludne vyspi.

drobec33
3. júl 2012

A tu je spokojna majitelka 😎

majamat
3. júl 2012

@drobec33 no veru je v nom spokojna. my ked sme doniesli kocik domov, tak mala chcela v nom sediet a na druhy den v nom sedela a jedla jahody.

drobec33
3. júl 2012

@majamat no poviem ti trochu som sa bala. Ked sme ho boli skusat v predajni, mala zacala hroozne plakat. Ale bol tam ujo predavac a ten sa jej teda vobec nepozdaval. Ani v nom nechcela sediet, lahnut uz vobec. Rev o dusu spanilu 😀 Dnes presny opak. Ked som ju dala von, tak sa zacala strasne rozculovat, ze co si to dovolujem ju vyberat 😅

majamat
3. júl 2012

@drobec33 podarene su tie deti. moja si uz zvykla a uz tam nie je az tak rada. niekedy ani nevie, co chce. nechavam ju pbehat, ked ideme napr. do obchodu, ale zachvilu sa pyta na ruky. v kociku byt nechce. chce, aby som ju niesla. no neucim ju to. ked nechce behat, ide do kocika.

drobec33
3. júl 2012

@majamat to nase mensie sidlo strieda vsetko. Kocik, bezky bezky ale aj moju naruc 😀 Ked ju vezme mm, rev az do Viedne 😀

majamat
3. júl 2012

@drobec33 no vyberaju si. vedia, kde je dobre. moja chce byt vacsinbou pri mne doma, ale niekedy ma vyslovene naladu na mm, lebo ku mne nechce.

xlea
3. júl 2012

@sheherazada mala som aj BJCM aj mam teraz GT - osobne sa mi jazdi lepsie s GT-ckom, je to lepsie odpruzene, kolieska su vacsie. celkom fajn je aj ta polohovatelna rucka a myslim ze malej sa aj lepsie lezi nakolko aj vypolstrovany je lepsie ako BJCM.

sheherazada
3. júl 2012

xlea a ta jízda je výrazně lepší? a u toho gt je polohovatelná ručka v nejvyšší poloze výš, než má BJCM? já bych nejradši asi elite, jenže mi přijde moc velký.-(

renisco
3. júl 2012

@sheherazada ano, rukojeť jde dát ještě výš...

tehula
4. júl 2012

ahojte kocky, chcem sa spytat majiteliek BJMC, nemali ste problem s ruckou (tou gumou). Ja mam kocik pol roka, aj to ho uzivam len prilezitostne do auta a teraz sme ho mali na dovci a odrazu sa ta guma na rucke zacala v tych ryhach trhat az tam vznikla fuga
Ako ste na tom vy? Ja to chcem ist reklamovat, myslite, ze pochodim?

boska79
5. júl 2012

@tehula jasna vec, reklamuj , daj vediet ako pochodis

tehula
5. júl 2012

@boska79 budem, sama som zvedava, lebo maju sice v podmienkach, ze reklamacie sa nevztahuju na vady vzniknute pouzivanim a blabla....ale vravim, keby som ho denno denne jazdila, tak nepoviem este, ale sanujem ho, na dedine pouzivam ABCcko, len do auta BJMC berem, ked idem do mesta. Nic mu inak nieje, nevyblednuty, kolesa nezjazdene, tak to by bol cert, aby som mala mat rucku dodrbkanu