Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@pondelnicka
Prosim vas u koho ste si dala sit podlozku a nanoznik v madle vyzera to super
dakujem
@alina31 dala som si to užiť u tejto baby
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=243892
bola som veľmi spokojná, komunikácia super, v piatok som poslala peniaze a tuším v stredu už som mala balíček doma, takže celé to s dohadovaním, platením a prevzatím balíčka trvalo niečo cez týždeň... 😉
ahoj holky, máte někdo porovnání city miny a gt? jako kdo jezdil s oběma? mám city miny a UVAŽUJU NAD GT, TAK JESTLI TO NENÍ SKORO TO SAMÉ A MÁ TO VÝZNAM vyměnit🙂 renisco odkud mát ty tašky a organizer na kočárek, přijde mi to naprosto super, sedí to tam perfektně.
@sheherazada co psala kamarádka - GT je těžší, ale lépe se s ním jezdí jako s mini. rukojeť u GT je rovnější, není tak kulatá, ale líp se jí jezdí s GT.
organizer mám v bazaru - můžeš mrknout.
Kocky pls potrebujem URGENTNE INFO. Ktora mate BJCM 4lkolku 2012 black. Je cisto cierna, alebo kombinovana so sedou? Chcem ju kupit a nasla som u predajcu fotku, kde je sedo.cierny. DAKUJEM!!!! 🙂
renisco, to šiješ ty?
@sheherazada ano
@majamat no poviem ti trochu som sa bala. Ked sme ho boli skusat v predajni, mala zacala hroozne plakat. Ale bol tam ujo predavac a ten sa jej teda vobec nepozdaval. Ani v nom nechcela sediet, lahnut uz vobec. Rev o dusu spanilu 😀 Dnes presny opak. Ked som ju dala von, tak sa zacala strasne rozculovat, ze co si to dovolujem ju vyberat 😅
@sheherazada mala som aj BJCM aj mam teraz GT - osobne sa mi jazdi lepsie s GT-ckom, je to lepsie odpruzene, kolieska su vacsie. celkom fajn je aj ta polohovatelna rucka a myslim ze malej sa aj lepsie lezi nakolko aj vypolstrovany je lepsie ako BJCM.
xlea a ta jízda je výrazně lepší? a u toho gt je polohovatelná ručka v nejvyšší poloze výš, než má BJCM? já bych nejradši asi elite, jenže mi přijde moc velký.-(
@sheherazada ano, rukojeť jde dát ještě výš...
ahojte kocky, chcem sa spytat majiteliek BJMC, nemali ste problem s ruckou (tou gumou). Ja mam kocik pol roka, aj to ho uzivam len prilezitostne do auta a teraz sme ho mali na dovci a odrazu sa ta guma na rucke zacala v tych ryhach trhat az tam vznikla fuga
Ako ste na tom vy? Ja to chcem ist reklamovat, myslite, ze pochodim?
@boska79 budem, sama som zvedava, lebo maju sice v podmienkach, ze reklamacie sa nevztahuju na vady vzniknute pouzivanim a blabla....ale vravim, keby som ho denno denne jazdila, tak nepoviem este, ale sanujem ho, na dedine pouzivam ABCcko, len do auta BJMC berem, ked idem do mesta. Nic mu inak nieje, nevyblednuty, kolesa nezjazdene, tak to by bol cert, aby som mala mat rucku dodrbkanu

@alpiinka tady pár fotek