Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@babo79 pre dvojročné dieťa ti v pohode stačí aj mini,určite sa zmestí............ale elite je tuším priestrannejší...a celkovo je mohutnejší ,vačší.záleží ,či ti stačí na bežné cesty alebo chceš kočík aj do terenu trošku...potom by bol lepší elite / má nafukovacie va čšie kolesá/....kamoška v nom vozila 3,5 ročnú dcéru a v pohode 😉
babo79 je dost vysoka, takze rukovat nebude problem. ja som napchala do mini kamoskynu dceru co ma 3,5r a tiez je dost vysoka. neviem ci nema uz okolo 110cm. a bola az po okraj, ale zmestila sa. no v takom veku sa uz dieta nevozi v kociku, takze, mensie dieta, aj ked na svoj vek vysoke, urcite v pohode vojde do kocika.
@babo79 my sme ho boli v sobotu reklamovat po 5 mesiacoch.. nekupila by som ho uz ani za nic. Nemotorny, a predne koliesko sa nam prestalo otacat, tym ze rucka bola do obluka ta sa snim tazko otacalo... pri reklamacii nam ho vzali so slovami typicke pre tento kociar. 🙄
No bol rychlo a lahko zlozitelny, myslim ze aj pre vacie deti.
@klapinka dávam ti za pravdu,že s vačším dieťaaťom sa fakt ťažko karoval...ja som ho minulý rok mala 5 mesiacov,ale som sa namakala niekedy,trochu šikmejší chodník a kočík mi ušiel na cestu....ale koliesko som mala v pohode,nepokazilo sa 😉
Tiež som ho kúpila medzi prvými,nadšená som bola asi dva dni..akože kočík je pekný,super sa skladá,strecha je vynikajúca,ale to manevrovanie nie je také jednoduché,ako sa tu popísalo na prvých stranách.... 😒 😒
@klapinka to teda nepotesi 😒
@lucula73 kocky ja ho sice nemam dlho a mam 4lkolku, ale nemozem krive slovo povedat. Manevruje sa mi s nim vynikajuco a dokonca mi v nom spala aj moja 3,5 rocna starsia dcerka. Tato ju kocikoval, ked spala 🙂
Aj preto som chcela 4lkolku a nie 3jkolku uz, lepsie sa s nou manevruje a je stabilnejsi.
ja mam trojkolku a manevruje sa mi s nim dobre,ale tak moj maly nema ani 80cm a ledva 10kg,tak neviem ako s vacsimi detmi
@drobec33 ak máš štvorkolku,tak tá je isto ok........ja kebyže ešte raz kupujem tento kočík,beriem 4-kolku..... 😉 ,ono tým že má vpredu 2 kolesá,tak ľahšie ide aj na nerovnej ceste,ja som chcela vyskušať trojkolku,lebo som ju nikdy nemala,ale sa mi moc neosvedčil tento kočík......poslúžil,hlavne na dovolenke,na výletoch 😉
caute baby, ja mam stvorkolku a nedam na tento kocik dopustit a to som vystriedala uz dost kocikov ... maj maly ma 25 mesiacov a v pohode sa v nom prespi a ma tento kocik velmi rad ... a to nepatri medzi mensie deticky takze ja som maximalne spokojna a mozem len odporucit !!!
Dievcata tak nakoniec (kedze nemoze zohnat farbu stone)kupime GT je vacsi a kedze sme v Norsku a tu deti v skolke nemaju postielky ale spavaju vonku v kociarok musime mat priestranejsi kociar este ked tam vopacham fusak aby nebol stiesneni neznasa to..tak uz len googlit obchod ktory ho bude mat 😉 inak chceme kupit tento fusak mate skusenosti??http://www.bombahracky.sk/detske-fusaky-detske-...
my sme doteraz pouzivali jane slalom a ovladanie bolo uplne superrr tak teda dufam ze budeme aj pri novom spokojny
😠
baby, ja som karovala 3rocnu dceru v pohode jednou rukou, pomaly prstom tukala. Ale mam 4kolku. Ja nemam k 3kolkam vztah, som v tomto konzervativna. Len ma zaraza, ze kocky, co ste boli pomaly prve uzivatelky , tak ste chvalili 3kolku BJMC, ze super karovanie a prave, ked som zhanala info, ze ako je to so 4kolkou, tak tu aj niekto vyjadril nazor, ze vraj sa horsie manevruje s nou, tazkopadnejsie a vidite, nakoniec je to pomaly naopak.
Ale neviem, ja som 3kolku len v obchode skusila aj to bez dietata, lebo ved 4kolky nikde nemali na predajni
@babo79 ahoj, mi mame kaiser a max spokojnost. Tuto zimu mal drobec 1,5 roka a cely sa mi tam zmestil. Dobre je aj to, ze ten spodok sa da odzipsovat a nespini sa vnutro od topanociek- prakticke ak su clapkanice. A este jedno plus: ak vojdes z velkej zimy do obchodu,len jednoducho rozzipsujes fusak a babo sa nepoti. 🙂
citam ,ze tu sa riesi kocikovanie s 3 a 4 kolkami....tak mne sa moj 4 kolesovy bj, velmi dobre ovlada od zaciatku. teraz ma R. 14 kg a uz ho v kociku citit 😀 , ale aj nerovny teren nie je problem.
keby som mala na nom kolesa z elite...tak aj na offroad by som s nim sla 😀 😀 😀
baby prosím vas čo mate 4kolky, aké máte nanožníky, sietky a plaštenky ??? Dakujem za info ... zbežne som to tu prezrela, ale vačšinou sa tu tučím 3 kolky riešili ... nenašla som 😒
Bjcm gt je domaaaa. Sa tesim z neho, nieje taky obrovsky ako elite ale skusal si ho aj 3,5 rocny syn, ze musi otestovat mladsiemu brachovi a v pohode do neho vojde
@6mia6 bjcm? http://www.originalbabyshop.sk/baby-jogger-city... aj tu...
Informacia, ze dalsi tovar bude az v oktobri... sibe im???? Uz v maji mala byt versa... teraz vraj dodavka posunuta.... elite, city mini.. vsetko.

dievcata ak bude niektora zlata som fakt v koncoch.poradte..ktory je priestranejsi??mini alebo elite??a mate niektora ten fusako nanoznik??je v pohode aj pre 2 r.dieta??tieto kociare to je zavislost sakra 😀 😀 😀