Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@madamecrazy ahoj vidim, že ty si mala možnosť odskúšať VERSU GT tak napíš aká je? Lebo tu už dve riešime akú VERSU kúpiť či klasik alebo GT koliečka??? Ja som videla klasik a ty GT je veľmi ťažká VERSA s GT koliečkami? Napíš akú by si brala ty 🙂
Kočky maminy kto už má tú VERSU napíšte či ste spokojné a ktoré kolieska máte klasik alebo GT 😉
@ifkael práve že nemám to v popise všade sa píše 10,5 kg ale nepíšu na ktorú 🙂 ja potrebujem presné inštrukcie 😀 a áno ja som originálna váha včera som mala narodky a aj som váhavá manžela pri mne ide triafať keď mám o niečom ja rozhodnúť 😀 Ináč už aj ja som si objednala Versu GT je odložená už len prevod peniažkov čo sa urobí v pondelok. Ale mne kým to príde zo Slovenska do Škótska to bude tiež asi 2 týždne kým ju budem mať tu ak nie aj 3 ☹ to je to, že tu majú len klasik inak už by som sa sňou prechádzala aj dnes 🙂
@ivetka09 no najprv musim predat moj kocar, takže koli prachom ale rozmýslam že asi ho objednam aj tak...
@ifkael ty si taka maniacka?? kolko si ich už mala haaa???
@ifkael brio som aj ja chcela ale nejak sa mi prestalo pacit, ta rucka velka otrasna a tie zadne kolesa väčšie a ten velký kosik....e eeee
@katrenka111 ved som pisala, versa bude cislo 27...
Na rucku na briu si zvyknes- lebo je priestranny a hojda sa a do kosiku sa kupuje taska aby tam nesiel bordel...
Laka ma zase :/ ale musim skusit Versu
@ifkael coo???27kocik??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katrenka111 😉
@katrenka111 neboj to nechápem moc ani ja 😀 😀 😀 😀
@katrenka111 no veď to práve aj ja počítam, práve som si odvážila môj kočík a ten má teraz okolo 13 kg a nosím ho hore dole aj s 10 kg malým lenže malý mi bude vždy väčší tak tiež neviem ... kurnik aké ťažké máme my ženy rozhodovania 🙂 no ja asi kúpim aj kočík do auta na nákupi a keď mám brať staršieho syna do školy tak bude asi do plusu aj NUNA 😉
@ivetka09 co???
@ivetka09 nuna??? ten by som nekupovala nema moc dobre recenzie....ale tiež som ho aj ja chcela....ževraj sa prepadava copierka chrbta a kolieska sa hned znicia.....
@ivetka09 pocuj moja tak co urobime haaa??? mame ten istý problem....
@katrenka111 ano? ☹ ou bože tak čo do auta na shoping a do školy a atď ... ja potrebujem len vložiť do auta vytiahnuť pár mestrov prejsť zas do auta a tak ... 🙂 taký skladný rýchli kočík

@katrenka111 😀 však objednaj čo ti bráni? 😀