Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 netreba nanoznik, dobry fusak uplne staci
baby a myslite že s gumenými možme dostat defekt???
@ivetka09 no jo asi aj ja GT 🙂
@katrenka111 urcite nie
@katrenka111 super 🙂
Caute babule, tak ako kto sa prida este k záujemkinam o Versu hmmm??? 😀
Pocujte videli ste niektorá naživo už klasicku Versu s gumenými kolieskami????
@ivetka09 pocuj moja ja stale rozmýslam asi nad tými klasickými kolami, neviem nevieeem 😎
aj ja som nad tym rozmyslala, skoda ze nevies skocit pozret ten kocik a skusit zdvyhnut 🙂 Ale ja sa len bojim ze mi tie klasicke kolieska tu moc nevydrzia a hlavne nezvladnu teren lebo su mensie, keby boli vetsie ako mam na neonate tak nevaham ale su mensie siroke a velmi tvrde, vsade kde chodim pozeram kolieska kociv a ako s nimi idu uz mi stoho sibe 🙂 no a muza som sa vcera pytala co si mysli a hned povedal ze ked chces kocik na 2 -3 roky tak GT a to bol on co chcel versu s klasickymi kolieskami lebo sa mu pacila. skoc ju odskusat 🙂
@ivetka09 no mas pravdu teda viac sa opotrebuju asi kolieska klasicke ako GT, len mne pridu take mohutné take terenne, neviem no...ja zas do extra terenu nepotrebujem ale tak clovek nikdy nevie....
@ivetka09 inak aj mne radia vsetci GT, mm ten ani nevie aký kocik chcem ani ho to nezaujíma, lebo povedal že to je už moja vec aký kupim taký budem mat, no ani sa mu necudujem, 3 kocik, no ale do 3 vsetko dobre nie 😵
@katrenka111 versa bude 27 u nas... :D muz si zvykol
Ach, ja som pisala, ze som nemala cerveny kocik... Mala! Stokke..aj som zabudla.
Niesom rozhodnuta aku farbu- ciernu lahsie predam ked ma omrzi po zime
@ifkael takže už si objednala?? gt???
@katrenka111 nie, ved pisem, ze pozeram na tie farby...
Musim pozriet fusaky...
Tento tyzden chcem objednat.
@katrenka111 zlatko prave to, ze aj mne kazdy tie GT kolieska hovori, ja tiez nechodim do terenu iba po chodnikoch a tak ale tu v Edinburghu su tak otrasne chodniky ze niekedy si pripadam ako v terene 😀 vsak co mam kocik ma teraz 8 mesiacov maly chuda kocik uz s tych chodnikoch je taky rozhegany ze az ... 😒
@katrenka111 tak môj muž vie o všetkom a aj musí vedieť lebo keď ja sa neviem rozhodnúť nastupuje on 😀 a jemu sa tiež viac páčili tie klasik aj výzor aj váha ale aj on čítal fórum tak rozhodol že GT a povedal že na váhu kašle 😀 a ináč môj je zvyknutý na kočíky aspoň si musel zvyknúť pri staršom synovi som vymenila 5 kočíkov kým som našla top kočík a pri tomto má len 8 mesiacov a už riešim tretí 😀
@ifkael aha, tak ty si mala Bjcm gt a teraz meníš na Versu? Super, keď už budeš mať Versu doma a odskúšanú daj vedieť hlavne potrebujem váhu vedieť 🙂 aj keď možno to už bude neskoro lebo ja už mám objednanú už len musí poslať peniažky na Slovesnko ale kým mne príde Versa to potrvá ... už sa neviem dočkať 🙂
@ifkael a kde si objednala??? resp.kde chces objednat????
@ivetka09 ja to iste 3kocik, tak hadam to aj dobre dopadne
@ifkael aj si skusala gt versu???
@katrenka111 to iste sa pýtam aj ja či skúšala GT Versu? 🙂
@katrenka111 no dufam aj ja 😉
@ivetka09 ach pomoc ja už chcem objednat 🙂

@katrenka111 😀 prehovorila som aj teba na GT? 🙂 ja som tiež dlho váhala, ale keď každý chce GT tak asi vedia prečo 😉