icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 😀 však objednaj čo ti bráni? 😀

ivetka09
29. sep 2012

@madamecrazy ahoj vidim, že ty si mala možnosť odskúšať VERSU GT tak napíš aká je? Lebo tu už dve riešime akú VERSU kúpiť či klasik alebo GT koliečka??? Ja som videla klasik a ty GT je veľmi ťažká VERSA s GT koliečkami? Napíš akú by si brala ty 🙂

ivetka09
29. sep 2012

Kočky maminy kto už má tú VERSU napíšte či ste spokojné a ktoré kolieska máte klasik alebo GT 😉

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 ved vahu mas v technickom popise, teda ja som vahava vaha- ale Vy ste tusim tiez 😀 😉

Objednana, z malviku, aj s fusakom ed -white. 😵 na ten sa caka dva tyzdne, takze aj kocik tak bude...aj tak dobre, lepsie mi to doma prejde

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael práve že nemám to v popise všade sa píše 10,5 kg ale nepíšu na ktorú 🙂 ja potrebujem presné inštrukcie 😀 a áno ja som originálna váha včera som mala narodky a aj som váhavá manžela pri mne ide triafať keď mám o niečom ja rozhodnúť 😀 Ináč už aj ja som si objednala Versu GT je odložená už len prevod peniažkov čo sa urobí v pondelok. Ale mne kým to príde zo Slovenska do Škótska to bude tiež asi 2 týždne kým ju budem mať tu ak nie aj 3 ☹ to je to, že tu majú len klasik inak už by som sa sňou prechádzala aj dnes 🙂

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 ja som taka ista...este aj ascendent vahy- niekedy fakt si leziem s tou vahavostou sama na nervy

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael no tak to sme dve, aj ja sama sebe leziem na nervy s tym ☹ ale čo už sme také 🙂

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael uf 13 kg ... no bože je to dosť cítiť pri dvíhaní ??? hlavne s malým? Ja musím nosiť kočík aj s malým na 3 poschodie hore aj dole ... dole ma ešte znesie kočík ale hore to veru je dosť makačka 🙂

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 vsetko najlepsie k narodeninam ;) ja mam v pondelok

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 to mi pride podobne ako brio...

Tiez obcas vlacim po schodoch horedole kocik, 16mesacny maly ma 13kg... Fuuu. Ale na zimu nieje lepsi kocik pre nas momentalne...chcela som bee plus, ale na zimu ee...

Prinajhorsom ju predam, ale skusit musim

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael dakujem pekne a aj tebe vsetko najlepsie ale este v pondelok pridam 🙂 😲

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael fuu tebe ma maly už 16 mes. tak to už je velký no mne malý má 8 mes. ale 10 kg 🙂 ale už riešim aj kočík do auta hihi len neviem co na to muz 🙂

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 mne sa paci moc aj brio...ale pokym nevyskusam versu, nebudem mat klud..brio som uz mala, takze ci sa k nemu vratim- zalezi ci ma uspokoji vlastnictvo versy... Uz tri mesiace mam jeden kocik- treba zmenu 🙂

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael ináč ja vláčim hore dole každý deň ☹

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 no najprv musim predat moj kocar, takže koli prachom ale rozmýslam že asi ho objednam aj tak...

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael ty si taka maniacka?? kolko si ich už mala haaa???

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09
@ifkael babule no tak vsetko naj najk k narodkam prajem 🙂 🙂

Ja som skorpion žiadna vaha a tiež mam problem sa rozhodnut 😉

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael brio som aj ja chcela ale nejak sa mi prestalo pacit, ta rucka velka otrasna a tie zadne kolesa väčšie a ten velký kosik....e eeee

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09
@ifkael baby takže Versa GT 13kg??? fuuha to je moc teda.... lebo ja chcem tiež aj do auta ho davat aj par schodov musim zvladnut....pomoooc ja ho chcem už na furt....

ifkael
29. sep 2012

@katrenka111 ved som pisala, versa bude cislo 27...

Na rucku na briu si zvyknes- lebo je priestranny a hojda sa a do kosiku sa kupuje taska aby tam nesiel bordel...

Laka ma zase :/ ale musim skusit Versu

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael coo???27kocik??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ifkael
29. sep 2012
ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 neboj to nechápem moc ani ja 😀 😀 😀 😀

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 no veď to práve aj ja počítam, práve som si odvážila môj kočík a ten má teraz okolo 13 kg a nosím ho hore dole aj s 10 kg malým lenže malý mi bude vždy väčší tak tiež neviem ... kurnik aké ťažké máme my ženy rozhodovania 🙂 no ja asi kúpim aj kočík do auta na nákupi a keď mám brať staršieho syna do školy tak bude asi do plusu aj NUNA 😉

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 co???

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 nuna??? ten by som nekupovala nema moc dobre recenzie....ale tiež som ho aj ja chcela....ževraj sa prepadava copierka chrbta a kolieska sa hned znicia.....

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael teraz som si prečítala ty si už vyskúšala 27 kočíkov ... 😀 tak ty si iné číslo 🙂 to musím povedať mojmu že som ešte moc zaostala 😀 a dovolý aj ďalší kočík 😀

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 pocuj moja tak co urobime haaa??? mame ten istý problem....

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 ano? ☹ ou bože tak čo do auta na shoping a do školy a atď ... ja potrebujem len vložiť do auta vytiahnuť pár mestrov prejsť zas do auta a tak ... 🙂 taký skladný rýchli kočík