icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
30. sep 2012

no čaute moje nerozhodné maminky 🙂 tak som doma popozerala som a neviem sa zas rozhodnúť 😖 načo som len išla ??? 😀 No tak váha je celkom ok pri klasik naschval som si vybrala aj kočík ICANDY ktorý mal 14,2 kg a doň som posadila malého a tak som tam zdvíhala kočík, každý na mňa čumel ako na Ramba ... 😀 ale zistila som že aj to celkom v pohode zdvihnem, je to samozrejme ťažšie ako klasik ale zdvihnem to aj s malým no a VERSA GT je len do 13 kg... Tak to je o váhe, o šírke ktorý je širší či BJCM alebo VERSA je to tak si myslím rovnaké možno cm je o 2 cm širšia ale aj versa je celkom ok no a tie kolieska priemer sú tak okolo 19 - 20 cm merala som krajcirskym metrem a široké sú 5,3cm ale to pogumovanie je dosť úzke len pár mm čo sa mi zdá málo že sa asi rýchlo opotrebujú neviem, keby boli aspoň 1 cm alebo 1,5cm tak ok ale pár mm je málo. Neviem koľko takto vydržia. A pýtala som sa predavačky čo je lepšie či klasik alebo GT pravdaže nevedela povedať lebo GT nevideli tu ale hovori že klasik sú na chodníky do mesta a GT aj na terén záleží kde budem chodiť no to človek nevie kde ho vietor zaveje. 😀 A tu v Edinburghu sú otrasné chodníky takže neviem ako by vyzerali klasik po pár mesiacoch ... tak ale sas som na vážkách bože hlavne že mám zajtra poslať peniaze na slovensko ak chcem versu gt už mi ju odložili čo mám robiť??? POMOOOOOCCCCC

ifkael
30. sep 2012

@ivetka09 versa obycajna- lepsie kolesa Ti mozu chybat...

Versa gt- nebude Ti chybat nic

ifkael
30. sep 2012

@ivetka09 akoze versa je len do 13kg to myslis? Nosnost ma do 23kg

ivetka09
30. sep 2012

@ifkael no tak to máš pravdu,

ivetka09
30. sep 2012

@ifkael jaj to myslím váhu kočíka ja som to zisťovala nie nosnost ... takže asi som zle napísala ale versa gt je do 13 kg myslím ťažká ako kočík ale ináč obyčajná je ževraj 11,9 kg a gt je len o 1,1 kg ťažšia 🙂

ifkael
30. sep 2012

@ivetka09 ja este uvazujem, ci "nezbehnut"k bgb bee plus.. ale pohodlnejsia bude versa pre maleho... ma 16 mesiacov, 13 kg a vyzera na minimalne dva roky...

ivetka09
30. sep 2012

@ifkael no pre 16 mesacneho bude versa lepsia mne sa bgb bee je malinke nic ja som ho tiez chcela az ked som zbadala jeho nedostatky takze ho nechcem 🙂

katrenka111
30. sep 2012

@ivetka09 ahooj no supeeer tak si bola znova testnut... no dnes som ukazovala mm gt aj klasik versu a on povedal že to je jedno ale lepsie budu asi tie GT ked chcem aby dlhsie vydržali.....tak neviem teda....

katrenka111
30. sep 2012

@ivetka09 5,3cm hrubka kolies??? no to su teda dost hrube, GT su tusim tensie nie?

ifkael
30. sep 2012

@katrenka111 asi celych aj s klbom nie?

Tych gt kolies sa nemusis bat

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael neviem asi sirka celej gumy nie?
No ja sa nebojim len ako som pisala pridu mi dost mohutne a velke....ale to su asi aj umele....
Ty si sa ako rozhodla teda, beres versu GT???

ifkael
30. sep 2012

@katrenka111 myslim ze ano..

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael supeer ja musim už zajtra objednat a stale som sa nerozhodla 🤐

ifkael
30. sep 2012

Este by som chcela vidiet june...

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael to je aký???

ifkael
30. sep 2012
ifkael
30. sep 2012

a ma aj otocny sed.. sice trochu divnu strechu... ale zaujimavy je

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael e, eeee ten sa mi nepaci moc....

ifkael
30. sep 2012

ale brio by som mala asi skor kupit... sa nato musim vyspat. uz sme ho mali raz, je uuuuzasne. a ked je maly vacsi, musi sa mi tam zmestit v pohodliicku

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael ach jaaaj si to komplikujes a aj nam nerozhodným....pomoooc....aj ja sa idem na to vyspat a zajtra už konat....
Dobru nock 😉

ifkael
30. sep 2012

@katrenka111 😀 😀 😀 ved zle s nou neurobime ak ju kupime... ved to chcem len do konca zimy

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael a potom zasa nový??? ty si ina maniacka..... ja chcem už konecne jeden a normalny kocik.....

ifkael
30. sep 2012

@katrenka111 no a potom si kupim beecko a budem spokojnaaa.

hadam 😅 😀

tilly
30. sep 2012

@ifkael nevymyslaj 😀 a uz kup to beecko, ved ti aj tak neda pokoja uz dobre dlho 😀 😀 😀 😀 ale versa je uzasna...

ifkael
30. sep 2012

@tilly 😀 😀 😀

ked si predstavim, ze ju mam mat... versu... nieco mi vadi. neviem co

necham to par dni... a pojdem koncom tyzdna na prieskum. ale aj brio je fajn.

katrenka111
1. okt 2012

@ifkael
@ivetka09 Dobré ránko babyzne, no tak ako rozhodnute???? ja este nie ale mam na to este dobedie dnesne 😉

@ifkael pocuj a co ti vadi take, podla mna je versa super, už ked som kupovala jane muum som chcela city mini ale nedal sa otocit tak podla mna versa je užasna ma polohovanie, otocenie, pristor, kosik....
beecko je male podla mna....

ifkael
1. okt 2012

@katrenka111 nieje male, to sa Ti len zda. Ved taky som chcela- maly sikovny kocik do mesta.ked napadne vela snehu chodime na sankach. Coraz viacej hutam nad tym ze versa nebude pre nas.

A ked mi bude chybat do terenu nieco - tak poriesim v zime

Versa + moj syn= 26kg...

ifkael
1. okt 2012

Musim si dat stop par dni s kocikmi, zas tak mi to nehori- nemusim riedit hned..

katrenka111
1. okt 2012

@ifkael coo??? to fakt??? a s beeckom ta vaha je aka???
tak porad teda lahký kocik ja bud versu alebo mini 4