Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 myslim ze lepsie, ako s jednym....😀 prvy syn na mne visel, teraz sazahraju aj spolu,, co je super. Akurat budemneskor kupit hrnce zo skolskej jedalne-a vypekat vo velkom 😀 zehlenie som obmedzila na nutne veci amoje najlepsie kamosky su umyvacka a pekaren s prackou....
@ifkael no presne tak, ludia su zdeseny a hlavne ked poviem ze 3 chalani, no ale co uz to sa neda objednat ze chcem dievca tak bude dievca 🙂 a to zamestnavanie ani nehovorim, najstarsi je kludas je to ok, ale ten stredny je strasne aktivny skoro hyperaktívny a vkuse lietam do šloly že sa niečo stalo vždy lieta a pada na hlavu same modryny a pupaky... tak si to vies predstavit ako sa bojim ked maju prestavku ci sa mu zas nieco nestalo. No a ten najmensi je taky kludas skor ale aj on da zabrat. 🙂
@katrenka111 no je to makacka, ale da ... a mam cas aj na baby plavanie a na baby aktivity takze ide to aspon mi leti cas, len to si vsimam ze je vkuse vecer a ideme spat 😀 😀 😀
@ifkael no co už si sa rozhodla aký kocik???
@katrenka111 zatial versa... ale ci na 100% neviem... zistuju fusak,tak aj podla toho...
Ja uz vazne nemam co kupit!
Mala by som- urbo- alepreco tomu neurobili lepsie kolesa?
Aj brio ma pokusa...iked muz bude frflat
Na verse mi chyba nieco-co zaujme. Pozeram si fotky- ze peknyyy kocik ale nieco mu chyba a neviem co ...kupim ho, o tri tyzdne ho predavam 🙄
baby inak u nas na SK je len Versa GT 🙂
@ifkael co prosim ta?? ved doladis farebnými doplnkami, ja mam elodie details retro zelene, este by bodla strieborna konstrukcia alebo kolieska....inak su na to spreje baby 😉
@katrenka111 ja nemyslim farbu... nema taky smrnc...alebo to je len kupa nasilu? Neviemmmm.... ked som vacsinou kupovala kocik,tak preto,ze sa mi pacil...teraz som prvy krat v situacii, ze MUSIM nieco vybrat, lebo syn vyzera na cez dva roky, obleciem mu vetrovku, fusak ....a do zippky ho dam len s obuvakom..
Ja som to myslela na seba ze ma to tak nechytilo za srdce...a ked takto vaham.... nevieeem...
@katrenka111 co nema smrnc? moja Versicka? no toto je nadherna a s tymi GT kolesami juuuuj a to fakt na slovensku je len GT versa? Tu zas len klasica tak to dobre urobili dodavatelia... tak ja poslem vam klasik a vy mne GT lebo tu maminy chcu len GT versy a vidim ze na slovensku zas klasiky hihihhi
@ivetka09 dobre ranko, no jo asi tak nejak to je..... u nas zatial len GT ine nemaju 🙂
@madamecrazy pocuj ty si pisala že versa GT važi 10,5kg??? a je siroka presne ako mini??? to vážne???
@katrenka111 dobre ranko ano ano tak bud kupis gt alebo ti poslem odtialto klasik 😉 alebo si na klasik pockas 😉 a ved si kup zatial golky co si chcela ja budem mat doma versu asi tak na buduci tyzden v piatok aspon dufam a napisem ti presne vsetko o nej a rozhodnes sa 😉 ved lacne golky na 2 tyzdne a bude vyriesene 🙂
@ivetka09 no ja už som rozhodnuta Versa GT ale este vaham aj s city mini4 no už sa mi aj snivalo o Verse aj o mini 🙂
@katrenka111 hej a co pekne ktore bolo lepsie? Mne sa snivali len blbosti ☹
@ivetka09 neviem proste som sa rozhodla že ked versa tak jedine GT, fakt ta s umelými je akasi cudna...
No mini by bodlo tiež a je aj lacnejsie ked sa to tak vezme, cez zimu bude malý vo fusaku, deke tak nožky mu nebudu trcat a na jar bude už bežikat tak mini by bolo fajn, len neviem ako s kolieskami ci by zvladli aj sneh, ale asi hej...
niektore baby v nom maju deticky už od 5mesiacov a pohoda....je lahký, skladný, sikovný...
ale zas teraz mi príde vhodnejsia Versa Gt aj ked je tažšia a mohutnejsia
@katrenka111 no neviem či by mini zvládol sneh zdá sa mi že asi nie. Včera som ho videla išla jedna mamina cez zlý terén s mini a tie predné kolieska išli hore dole. Namáhala sa s ním trošku ale tým že je ľahký to zvládla keby bol ťažší kočík neprejde to. A tu sneh nezvykne byť tak to je v pohode, ale keby bol tak do zimy ho určite nekúpim, Ja som mala tento neonato pri staršom synovi aj v zime na slovensku a keď bol sneh veru som nadávala a veľmi som nechodila von ... A to má neonato predné kolieska o niečo širšie ako mini myslím tu trojkolesovú mini nie štvor. Tú nepoznám ešte som ani nevidela naživo tak to neviem povedať...
@ivetka09 no 4kolka je asi stabilnejsia...jaj ma normalne nastvali s tým madlom že bude až v novembri a teraz maju v originalbabyshope za 379 kocik plus 30madlo....co je dost inde maju kocik za 360eur....nechapem...
@katrenka111 no jo ja som od nich objednala všetko ... a buď rada že tam nestoja Versy tak veľa tu stoja 400 lib. a ževraj GT tu bude aj drahšia. Veď si to vypočítaj mňa zo Slovenska Versa aj s madlom aj s poštovným vyjde lacnejšie ako tu kúpená 🙂
@ivetka09 no rozhodnute, Versa GT aj mm schvalil ten... 🙂
@katrenka111 velmi sa tesim ... tak budes mat skor ako ja aspon napises aky je 😉
@ivetka09 ok no som zvedava už aj ja....
fusak mam len este musim teplu hrubu deku zohnat do zelenkava, mam modru spanielsku ale ta mi nepasuje k doplnkom....
no a este to madlo musim poriesit... prinajhorsom bude v novembri,no co už 😒
@katrenka111
@ifkael
kočky fusak lodger je dobrý alebo len drahý 😉

@ivetka09 mne sato strasne paci- velka rodina 🙂 🙂 🙂 stale nieco ma zamestnava a riesim 5 veci naraz 😀 😀 ano, mavam aj dost z nich, ale je to super....a reakcie ludi zdesene, ze ci sme sa zblaznili, ze tri deti.... uz sa natom len smejem