Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 hej a aký máš fusak? A načo deka keď je fusak? A veď bez madla sa zaobídeš na čas ale bez fusaku už nie 🙂 neviem aký mám kúpiť ☹ chcem aby dobre sedel aby bolo malému v ňom teplúčko ale nech mu nie je natesno no neviem 🙂
@katrenka111 no dobre vyzerá ... a je aj taký mohutný? Vojde sa do Versy? A keď je taký teplučký načo aj deka?
čaute, nechce sa mi čítať celú diskusiu, tak neviem, či sa to tu už preberalo, dá sa versa použiť už od narodenia-teda dokúpiť vanička a vajce??? a kde na SK sa dá kúpiť?
@ifkael joolz nepoznam, zaujimavi kocik ale mne sa nepaci. Jedna mi odpisala na ten fusak ze sa prisposobi teplote, nieco taketo je to pravda? Dobrý deň,
áno je teplý,fusak má termoúparvu. Neprefúka ho a keď vojdete dnu,fusak sa prispôsobí teplote prostredia,takže dieťatku v nom nie je teplo. Je to jeden z najpredávanejších fusakov.
@ivetka09 no tak prehodit este dekou...mam doplnky Elodie details retro tak rozmýslam že este deku ale je asi dost tenka... no a mam jednu straaasne hrubu velku taka by bodla ale zelenkava nie modra....
chcela som aj fusak elodie details je tiež peknucký ale stoji 100eur a to je už moc....jedine že bych predala moj uplne nový alebo si dam usit u tej baby co som ti poslala IP
@ivetka09 no do mini sa vojde tak hadam aj do Versy.... dnes ideme pre nu potom dam vediet jo....
@ifkael tiež elodie details si mala bol dobrý?? nebol tenký??? myslís že by pasoval do Versy???
@ellysa dalsia záujemkyna o Versu??? 😵
@ivetka09 ktorý ten lodger???
@ifkael main got ty každý den iný kocik vymyslís 😎 kocikomaniacka 😀 😀
@katrenka111 pasovat bude, teply je.
@ifkael jaaj co mam robit ja ho chceeem a v skyni mam nový neotvorený Kaiser
@katrenka111 ja zoberiem brio... 🙂 predsalen bude pre nas lepsi... Mm bude frflat,..ale zvykne si
@katrenka111 kaiser bude do sanok 🙂))
@katrenka111 no dnes som ho objavila, a celkomsa mi pozdáva, len ja potrebujem aj verziu od narodenia a nejak sa neviem dopátrať koľko stojí vanička, na sk som to vôbec nenašla, pýtala som sa aj v aladin, tam mi pán-inak milý odpísal, že objednať sa dá, ale cenu už nenapísal, v DE stojí až 200 EUR, čo mi príde brutal, ale tam je aj kočík drahší. Inak čierny že je v hlohovci aj na predajni a strieborný možno bude o dva týždne.

@ivetka09 neviem ja mam Kaiser aj dobrý teplucky podla mna....