icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 neviem ja mam Kaiser aj dobrý teplucky podla mna....

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 hej a aký máš fusak? A načo deka keď je fusak? A veď bez madla sa zaobídeš na čas ale bez fusaku už nie 🙂 neviem aký mám kúpiť ☹ chcem aby dobre sedel aby bolo malému v ňom teplúčko ale nech mu nie je natesno no neviem 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 no dobre vyzerá ... a je aj taký mohutný? Vojde sa do Versy? A keď je taký teplučký načo aj deka?

ifkael
2. okt 2012

@ivetka09 dobry je, akurat ked bol syn vacsi tak tie suche zipsy odopinal a z niektorych kocikov sa mi to zosuchavalo dole...

ivetka09
2. okt 2012

@ifkael aha, no tak zas neviem aký fusak... Ty máš aký?

ifkael
2. okt 2012

@ivetka09 na zippke mam nanoznik, takze zatial neriesim...co som mala buggysnugle som predala, tak isto aj lodger aj ED retro a bodkovy.. cakam na ED s kozusinou- a na jesen potom vyciham podla kocika co kupim..

videla si kociky joolz? neskusali ste?

ellysa
2. okt 2012

čaute, nechce sa mi čítať celú diskusiu, tak neviem, či sa to tu už preberalo, dá sa versa použiť už od narodenia-teda dokúpiť vanička a vajce??? a kde na SK sa dá kúpiť?

ivetka09
2. okt 2012

@ifkael joolz nepoznam, zaujimavi kocik ale mne sa nepaci. Jedna mi odpisala na ten fusak ze sa prisposobi teplote, nieco taketo je to pravda? Dobrý deň,
áno je teplý,fusak má termoúparvu. Neprefúka ho a keď vojdete dnu,fusak sa prispôsobí teplote prostredia,takže dieťatku v nom nie je teplo. Je to jeden z najpredávanejších fusakov.

ifkael
2. okt 2012

@ivetka09 ano, lodgery su take..chybu s nim neurobis. 😉

mne sa joolz paci, pojdem kuk...strcit do neho synacika.A aj mylo od mamas nad papas chcem vyskusat. vraj sa do neho vojde v pohode vacsie dieta,do joolz vraj nevojde.... snorim po nete

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 no tak prehodit este dekou...mam doplnky Elodie details retro tak rozmýslam že este deku ale je asi dost tenka... no a mam jednu straaasne hrubu velku taka by bodla ale zelenkava nie modra....
chcela som aj fusak elodie details je tiež peknucký ale stoji 100eur a to je už moc....jedine že bych predala moj uplne nový alebo si dam usit u tej baby co som ti poslala IP

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 no do mini sa vojde tak hadam aj do Versy.... dnes ideme pre nu potom dam vediet jo....

katrenka111
2. okt 2012

@ifkael tiež elodie details si mala bol dobrý?? nebol tenký??? myslís že by pasoval do Versy???

katrenka111
2. okt 2012

@ellysa dalsia záujemkyna o Versu??? 😵

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 ktorý ten lodger???

katrenka111
2. okt 2012

@ifkael main got ty každý den iný kocik vymyslís 😎 kocikomaniacka 😀 😀

ifkael
2. okt 2012

@katrenka111 pasovat bude, teply je.

katrenka111
2. okt 2012

@ifkael jaaj co mam robit ja ho chceeem a v skyni mam nový neotvorený Kaiser

ifkael
2. okt 2012

@katrenka111 ja zoberiem brio... 🙂 predsalen bude pre nas lepsi... Mm bude frflat,..ale zvykne si

ifkael
2. okt 2012

@katrenka111 kaiser bude do sanok 🙂))

ellysa
2. okt 2012

@katrenka111 no dnes som ho objavila, a celkomsa mi pozdáva, len ja potrebujem aj verziu od narodenia a nejak sa neviem dopátrať koľko stojí vanička, na sk som to vôbec nenašla, pýtala som sa aj v aladin, tam mi pán-inak milý odpísal, že objednať sa dá, ale cenu už nenapísal, v DE stojí až 200 EUR, čo mi príde brutal, ale tam je aj kočík drahší. Inak čierny že je v hlohovci aj na predajni a strieborný možno bude o dva týždne.

ellysa
2. okt 2012

@ifkael ja som tiež rozmýšľala nad briom, ale jedine ak sing, Go už mám pocit, že má každý 😀

ifkael
2. okt 2012

@ellysa ved to.... No fakt za tie peniaze najlepsie co mozem kupit... Fusaky budem striedat :/ A neviem ci tmavomodry na bielom rame, cierny na bielom alebo cierny na ciernom- ale asi cierny na ciernom

ellysa
2. okt 2012

@ifkael pre chlapca sa mne páči najviac modrý na bielom 😉

ifkael
2. okt 2012

@ellysa ten preto, lebo syn ma modre oci a ked ma oblecene nieco modre- straaasne mu oci vyniknu...a s bielym ED kozusinovym fusakom...parada by to bola..

Ale cierny sa mi paci tiez.. Dobre sa kombinuje

ifkael
2. okt 2012

@ellysa co mas v plane kupit? Mylo vyzera fajn...

ellysa
2. okt 2012

@ifkael no netuším, už mám hlavu ako balón 😀

ifkael
2. okt 2012

@ellysa kazdy kocik ma nieco....

Byt tehu, neviem co by to bolo... Mozno aj klasika hlboka nejaka... A to mylo si okukni niekde..

ellysa
2. okt 2012

@ifkael mylo som videla, ale nepáči sa mi, pripomína mi pavúka a ja mám fóbiu 😉

ifkael
2. okt 2012

@ellysa ani mne sa mepacil, ale to je taky kocik ze sa zapaci na piaty pohlad...

Ani brio sa mi nepacilo... Ale pohodlie maleho je prvorade

ellysa
2. okt 2012

@ifkael brio je designovo krásne,mne jedine vadí to polohovanie na pásik, mala som ho pri mamas and papas lune a liezlo mi na nervy, ale presne 100% kočík ešte neurobili