icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
1. okt 2012

@ivetka09 mne sato strasne paci- velka rodina 🙂 🙂 🙂 stale nieco ma zamestnava a riesim 5 veci naraz 😀 😀 ano, mavam aj dost z nich, ale je to super....a reakcie ludi zdesene, ze ci sme sa zblaznili, ze tri deti.... uz sa natom len smejem

katrenka111
1. okt 2012

@ivetka09
@ifkael baby ako to zvladate?? 3chalanov??? fuuu obdivujem vas....

ifkael
1. okt 2012

@katrenka111 myslim ze lepsie, ako s jednym....😀 prvy syn na mne visel, teraz sazahraju aj spolu,, co je super. Akurat budemneskor kupit hrnce zo skolskej jedalne-a vypekat vo velkom 😀 zehlenie som obmedzila na nutne veci amoje najlepsie kamosky su umyvacka a pekaren s prackou....

ivetka09
1. okt 2012

@ifkael no presne tak, ludia su zdeseny a hlavne ked poviem ze 3 chalani, no ale co uz to sa neda objednat ze chcem dievca tak bude dievca 🙂 a to zamestnavanie ani nehovorim, najstarsi je kludas je to ok, ale ten stredny je strasne aktivny skoro hyperaktívny a vkuse lietam do šloly že sa niečo stalo vždy lieta a pada na hlavu same modryny a pupaky... tak si to vies predstavit ako sa bojim ked maju prestavku ci sa mu zas nieco nestalo. No a ten najmensi je taky kludas skor ale aj on da zabrat. 🙂

ivetka09
1. okt 2012

@katrenka111 no je to makacka, ale da ... a mam cas aj na baby plavanie a na baby aktivity takze ide to aspon mi leti cas, len to si vsimam ze je vkuse vecer a ideme spat 😀 😀 😀

ifkael
1. okt 2012

@ivetka09 presne take povahy su aj moji 🙂 🙂 🙂

ivetka09
1. okt 2012

@ifkael no ja uz vobec nezehlim, varit len bleskovky a len rychlo upratat a lietat s detmi hore dole 😉

ivetka09
1. okt 2012

@ifkael 🙂

katrenka111
1. okt 2012

@ifkael no co už si sa rozhodla aký kocik???

ifkael
1. okt 2012

@katrenka111 zatial versa... ale ci na 100% neviem... zistuju fusak,tak aj podla toho...

Ja uz vazne nemam co kupit!

Mala by som- urbo- alepreco tomu neurobili lepsie kolesa?

Aj brio ma pokusa...iked muz bude frflat

Na verse mi chyba nieco-co zaujme. Pozeram si fotky- ze peknyyy kocik ale nieco mu chyba a neviem co ...kupim ho, o tri tyzdne ho predavam 🙄

katrenka111
1. okt 2012

baby inak u nas na SK je len Versa GT 🙂

katrenka111
1. okt 2012

@ifkael co prosim ta?? ved doladis farebnými doplnkami, ja mam elodie details retro zelene, este by bodla strieborna konstrukcia alebo kolieska....inak su na to spreje baby 😉

ifkael
1. okt 2012

@katrenka111 ja nemyslim farbu... nema taky smrnc...alebo to je len kupa nasilu? Neviemmmm.... ked som vacsinou kupovala kocik,tak preto,ze sa mi pacil...teraz som prvy krat v situacii, ze MUSIM nieco vybrat, lebo syn vyzera na cez dva roky, obleciem mu vetrovku, fusak ....a do zippky ho dam len s obuvakom..

katrenka111
1. okt 2012

@ifkael nema smrnc??? no nemyslim
@ivetka09 co na to povies hmmm???

ifkael
1. okt 2012

Ja som to myslela na seba ze ma to tak nechytilo za srdce...a ked takto vaham.... nevieeem...

ivetka09
1. okt 2012

@katrenka111 co nema smrnc? moja Versicka? no toto je nadherna a s tymi GT kolesami juuuuj a to fakt na slovensku je len GT versa? Tu zas len klasica tak to dobre urobili dodavatelia... tak ja poslem vam klasik a vy mne GT lebo tu maminy chcu len GT versy a vidim ze na slovensku zas klasiky hihihhi

ivetka09
1. okt 2012

no ja zas riesim golfove palice do auta ale take co maju smrnc ... lahke skladne nech sa polohuje opierka chrbta aj noh a nech sa da dat nan aj autosedacka a nech to nema /8 kolies poznate nieco take podobne ako TFK dot .... neviem ci na tfk dot viem dat autosedacku ...

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 dobre ranko, no jo asi tak nejak to je..... u nas zatial len GT ine nemaju 🙂

katrenka111
2. okt 2012

@madamecrazy pocuj ty si pisala že versa GT važi 10,5kg??? a je siroka presne ako mini??? to vážne???

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 dobre ranko ano ano tak bud kupis gt alebo ti poslem odtialto klasik 😉 alebo si na klasik pockas 😉 a ved si kup zatial golky co si chcela ja budem mat doma versu asi tak na buduci tyzden v piatok aspon dufam a napisem ti presne vsetko o nej a rozhodnes sa 😉 ved lacne golky na 2 tyzdne a bude vyriesene 🙂

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 no ja už som rozhodnuta Versa GT ale este vaham aj s city mini4 no už sa mi aj snivalo o Verse aj o mini 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 hej a co pekne ktore bolo lepsie? Mne sa snivali len blbosti ☹

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 neviem proste som sa rozhodla že ked versa tak jedine GT, fakt ta s umelými je akasi cudna...
No mini by bodlo tiež a je aj lacnejsie ked sa to tak vezme, cez zimu bude malý vo fusaku, deke tak nožky mu nebudu trcat a na jar bude už bežikat tak mini by bolo fajn, len neviem ako s kolieskami ci by zvladli aj sneh, ale asi hej...
niektore baby v nom maju deticky už od 5mesiacov a pohoda....je lahký, skladný, sikovný...
ale zas teraz mi príde vhodnejsia Versa Gt aj ked je tažšia a mohutnejsia

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 no neviem či by mini zvládol sneh zdá sa mi že asi nie. Včera som ho videla išla jedna mamina cez zlý terén s mini a tie predné kolieska išli hore dole. Namáhala sa s ním trošku ale tým že je ľahký to zvládla keby bol ťažší kočík neprejde to. A tu sneh nezvykne byť tak to je v pohode, ale keby bol tak do zimy ho určite nekúpim, Ja som mala tento neonato pri staršom synovi aj v zime na slovensku a keď bol sneh veru som nadávala a veľmi som nechodila von ... A to má neonato predné kolieska o niečo širšie ako mini myslím tu trojkolesovú mini nie štvor. Tú nepoznám ešte som ani nevidela naživo tak to neviem povedať...

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 no 4kolka je asi stabilnejsia...jaj ma normalne nastvali s tým madlom že bude až v novembri a teraz maju v originalbabyshope za 379 kocik plus 30madlo....co je dost inde maju kocik za 360eur....nechapem...

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 no jo ja som od nich objednala všetko ... a buď rada že tam nestoja Versy tak veľa tu stoja 400 lib. a ževraj GT tu bude aj drahšia. Veď si to vypočítaj mňa zo Slovenska Versa aj s madlom aj s poštovným vyjde lacnejšie ako tu kúpená 🙂

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 no rozhodnute, Versa GT aj mm schvalil ten... 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 velmi sa tesim ... tak budes mat skor ako ja aspon napises aky je 😉

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 ok no som zvedava už aj ja....
fusak mam len este musim teplu hrubu deku zohnat do zelenkava, mam modru spanielsku ale ta mi nepasuje k doplnkom....
no a este to madlo musim poriesit... prinajhorsom bude v novembri,no co už 😒

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111
@ifkael
kočky fusak lodger je dobrý alebo len drahý 😉