Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 no čo už ju máš doma? už sa ti frajerí čo ??? 😉 🙂
no dobre ale teraz mne vyberte fusak do cervenej versy ale rychlo aby som mala aj fusak hned ako mi pride versa dakujem babulky 🙂
@ifkael no super to si mi ale pomohla dala si mi tolko skvelych fusakov ze sa neviem rozhodnut.... ☹ su nadherne 🙂 no a zimu? Tak aj ano aj nie kedy ako ... uz bolo aj minus 15 ale to zas nie vzdy je, ale clovek sa radsej pripravy na velku zimu ako keby nebol pripraveny na nic. Ja teraz mam taky dekovy fusak ale to mam aj v lete tuto to treba ale ten uz je teraz tu zima takze ho musim vymenit ale neviem na aky. Ten lodger sa mi velmi paci ze nie taky nafukany a je jemny ze maly bude ako v bavlnke, len ci je naozaj dobre teply aby ho neprefukalo alebo tam treba este jeden fusak na neho? Alebo staci lodger ... ale ja zas v zime nerada obliekam moc maleho tak ja potrebujem teplucky fusak aby na nohy mu stacilo puncosky a nohavice teple a nie zimny overal ... a na vrch bude mat zimny kabat ale to zas lebo uz on sedi. Moc nechcem davat zimnu kombinezu do fusaka aby nebol napchaty v kociku ... tak preto potrebujem velmi teply fusak 🙂 a budem mat aj nanoznik takze snad by Lodger stacil nieco na to? Ty ho poznas ja ho nepoznam
@ivetka09
@ifkael
@ellysa baby cauteee nebehala som po vonku, prsalo...
Ale boli sme na nakupe, maleho som uložila, mm zazrakom dnes varil tak som upratala a teraz som skoncila 🙂
No a Versicku GT už mame doma, boli sme dnes po nu, ako je super, kolieska fajne, predne tusim o nieco väčšie, otocit sa da, rucka super, nožicky sa daju dat do niekolkých poloh, strieska dobra....
No len moc ju nechvalim lebo este sme netestovali naživo vonku s malým, aby som to nezakrýkla....
Skusala som do nej ten moj fusak Kaiser Iglu kivi zeleny a uplne super tam pasuje, ten kocik strasne oživí....takže necham si ho Elodie retro by bol taký menej výrazny asi....
No jedinu chybicku ma, že tým že ma korýtko sa neda dat do uplneho lahu..... ja len dufam že sa to bude malemu pacit.....
takže tolko, zajtra pofotim a pridam foto ok 🙂
@katrenka111 určite to bábu nebude vadiť, moja nechcela spať na rovnom od narodenia, na ležato v kočíku hádam ani nebola, mávala reflux a poprosím foto aj s fusakom

@katrenka111 a ty sa nejako nevieš rozhodnúť pozerám 😀 , mne sa tá versa začína veľmi páčiť, ja by som brala určite s gelovými kolieskami,nakoľko chcem mať kočík aj trolinku do terénu, váha ževrak nie je až 13,5 kg, ževraj okolo 11,ja kočík nepotrebujem nosiť, len skladať do auta a to hádam zvládnem