icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
2. okt 2012

@ellysa no dufam...ok ale až zajtra jo....dnes som už leniva a unavena aj na to...

katrenka111
2. okt 2012

baby takže ked mam fusak deku na to netreba???

ellysa
2. okt 2012

@katrenka111 skôr ak by bola veľká zima nejakú dečku natrepať ešte do fusaka

katrenka111
2. okt 2012

@ellysa no tak to asi nebude treba...podla mna take zimy nebudu a ked budu budeme doma 🙂
asi objednam este tu elodie retro deku,je tenka ale tak co bude na jar.... 😉

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 no ahojko moja zlata uz som myslela ze si sa vykaslala na nas. Tak ju mas uz doma az ti zavidim ale nevadi mne uz peniazky docestovali su na slovesnku tak zajtra vyplatim versu a mozu mi ju poslat jupi. A pises ze sa rucka da super otocit? Aka rucka nechapem ...ved korbicka sa otaca smerom a proti smere jazdy nie? A tak aj fusak je super do neho? To som rada tesim sa na fotky ... A ja uz sa toho korytka ani tak nebojim lebo maly rad spinka v autosedacka a to je nieco podobne alebo aj v kociku spi zo zvysenou polohou tak by mala byt super a vahu si skusala zdvyhla si ju v pohode ved vies za hlavne na to cakam ... 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 zalezi ci mas dobry teplucky fusak ... ale naozaj ak by bola extremne velka zima tak len do fusaka nejaku mensiu deku ale inak netreba ... preto ja riesim fusak nejaky skvely teplucky aby som nemusela + deku a ja chcem aj tak nanoznik este na kocik mne su bez nanoznika kociky take hole 😀

ivetka09
2. okt 2012

@ellysa no presne aj moj spi na vyvysenom kvoli refluxu ... a viem ze ked maju vyvysene trosku spi sa im lepsie 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 ano foto aj s fusakom 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@ellysa aha tak len pre mimco riesis kocik? A co bude chlapcek?

ellysa
2. okt 2012

@ivetka09 mal by byť chlapček 🙂

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 a aky mas fusak uz som aj zabudla

ivetka09
2. okt 2012

@ellysa vau super tak do paru to je skvele to som aj ja chcela len sa nepodarilo

ifkael
2. okt 2012

@ivetka09 este dame raz tehu, nie? :D ma v tom nechas?

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 no vaha v pohode, podla mna ma tých 11kg, Jane mal nejakých 9-10kg tusim ale moc rozdiel nie je...no rucka na ovladanie sa da polohovat pekne som myslela....
Fusak mam Kaiser Iglu kivi farbu zelený 🙂

katrenka111
2. okt 2012

@ivetka09 podla mna do Versy netreba ten moj fusak je nejaký dost dlhý tak ja nanožnik zatial neriesim....este plastenka ostava nejaka uni

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 vau tak super, tak nema 13 kg ako sme sa bali, tak super, a aha tak myslis rucku to hej ... a ten tvoj fusak alebo Lodger co mam kupit?

ivetka09
2. okt 2012

@katrenka111 teraz co netreba do Versy? A ten tvoj fusak nie je moc velky na Versu?

katrenka111
3. okt 2012

@ivetka09 dobré ránko, no ved pockaj dnes pofotim a uvidis ako to tam je.....podla mna je akurat....

katrenka111
3. okt 2012

baby mne sa normalne snivalo o kocikoch zas.... juj to je choreee.... dufam že už to prestane už som spokojna že mam doma Versicku tak už mi to nebude hadam behat hlavou.... 😀

ellysa
3. okt 2012

jaj baby tak po dlhom rozhovore som toho môjho tvrdohavca nepresvedčila, on si postavil hlavu, že chce znova cameleon a hotovo, tak v piatok, alebo sobotu ho ideme zobrať, ale teším sa na postrehy ohľadne versa, však snáď to nie je môj posledný 😀 😀 😀 😀 😀

ifkael
3. okt 2012

@ellysa bud rada! Cameleon je skvelyyy

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa no to je pekný kocik len pre mna už bol trosku drahý....
to mas super mm ked taký akcný co sa týka kocikov...takých je malokto 🙂

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael no a ty ako?? beres Brio cierny na bielej??? ten som aj ja chcela ale ta rucka otrasna, kolieska velke vzadu, kosik velký...chcela som nieco sikovne....

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 Pohodlie pre maleho nadovsetko! Na rucku si clovek zvykne, perfektne sa s nim chodi, kosik vacsi potrebujem, zvlast sa polohuje chrbat a nohy, velka strecha... Idealny pre nas. Ale tesim na fotky versy :D

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 urob si kafe a hybaj fotit :D

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael no jo tak to hej... ako je pekný ale nieco ma na nom odrádzalo, taký divný tvar a mm ma vysmial ked som mu vravela že je pekný.... a ma ho už každý 🙂
ale vies aký už je tak budete spokojní....
a akej farby si mala pred tým???

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael no prave kafickujem ale neviem ci už malý necvirika 🙂

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 takyto isty 🙂))) - cierny na bielej konstr.

A muz... No ten to ofrfle, ale nepomoze si

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111
@ifkael
dobre ranko kocky moje. No tak my mame prvu neprespatu noc a to nie od kocikov ale maly mi mal v noci Laryngitícky záchvat boze to bolo. Skoro sme skoncili s RZP ckou v nemocnici, este ze mam rectodelt cipky zo slovenska malému som zachránila život bolo to otrasné ☹

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111 uz sa tesim na fotky