icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
3. okt 2012

@ifkael a kde mas odfotene to brio idem pozriet co to za kocik

ifkael
3. okt 2012

@ivetka09 rectodelt je zaklad v chladnicke....ste sa prechadzali po vonku? Tiez to mame za sebou minuly rok... :( nech uz je lepsie

ellysa
3. okt 2012

@ifkael sa mu brio nepáčilo?

ellysa
3. okt 2012

@ivetka09 ach jaj ☹

ivetka09
3. okt 2012

@ifkael No aj u nás je rectodelt základ v chladničke my sme si to užili pri strednom synovi 3 roky aj sme skončili raz sanitkou tu v nemocnici. No ja viem že sú moji súrodenci ale až tak sa podobať nemusia 😒 a veď má malý lem 8 mesiacov Alankovi to začala ako 3 ročnému už teraz má 6 preč a dúfam už to aspoň jemu skončilo. Ale Alankovi pomohlo vitamíny med manuka a zvlhčovač vzduchu tak teraz aj pri malom bude musieť byť zvlhčovač. Nie neprechádzali sme sa ale ja otváram okno dokorán dieťa zabalené v deke a sedím pri okne aj hodinu a potom do rána spíme pri otvorenom okne brrrr tu je zima. Tak aj ty to poznáš a ktorý ti to mal? Ten najmänší a koľko mal mesiacov? Ja som myslela že mimčá také nemajú že to skôr také 3 ročné detičky

ifkael
3. okt 2012

@ellysa stale mu hovoril ze to je kosacka...a ze naco taky velky kocik.., ale ked chcem mat maleho k sebe a aby tam sa zmestil, tak co ine ako brio? Na zimu?

Jemu sa maclareny pacia a bgb...

ivetka09
3. okt 2012

@ellysa presne tak ☹ bože zas sa vkuse báť to je hrozné ja som si to prežila už pár krát u staršieho ... pár krát ... často ☹

ifkael
3. okt 2012

@ivetka09 stredny, ked mal tri roky..

ivetka09
3. okt 2012

Versu mám zaplatenú super včera nám prišli na Slovensko peniažky jupííí aspoň jedna dobrá správa 🙂

ivetka09
3. okt 2012

@ifkael Aha no presne ako môj stredný a vidíš už to má aj malý ☹

ellysa
3. okt 2012

baby tie záchvaty nezávidím, naša je klop klop pomerne zdravé decko a aj tak panikárim pri každom sopli 🙄
Ani môjmu sa brio nepáčilo, neviem, čo proti nemu majú tí chlapi, on si zobral do hlavy, že cam a hotovo o inom ani počuť, a tiež teda s macom je spokojný, ostatné mi ofrflal, čo sme mali bee úplne neznášal, ale asi preto, že ja som naň bola veľmi náchylná, mi raz odrel koliečka o stenu ako ho niesol, som sa s ním týždeň nebavila 😀

ifkael
3. okt 2012

@ellysa aj nasi chalani byvaju zdravi... Laryngitida prisla ako blesk z neba, a aj chvalabohu odoznela rychlo...

katrenka111
3. okt 2012

@ivetka09 cože??? chuda a to ako dostal, preco?? je chorý ci???

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa
@ivetka09
@ivetka09 baby to co su za zachvaty, to som este nepocula, oboznamte ma avy som bola v pozore....
chuda malee to muselo byt strasne dufam že sa mu to nebude opakovat....

katrenka111
3. okt 2012

baby na nervy, davam na kocik podložku a neviem co s tými pasmi...picne ma...potom ked sa mi to podari tak pofotim....

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111 no tie zachvaty to je nieco hrozne a otrasne dieta sa ti zacne dusit nedostane vzduch zduria sa mu hlasivky ze neprejde tadial vzduch a keby si nezakrocila rychlo moze sa zadusit. Vtedy rychlo pomozu recktodelt cipky ale to len pri zachvatoch mozes lebo to su hormonalne steroidy a studeny vzduch dietatu rychlo podat cipky obliect zabalit do deky a hned dokoran otvorit okno studeny vzduch stahuje opuch a lepsie sa mu zacina dychat a cakat kym to neprejde tak do hodiny to zvykne prejst ale sledovat ci sa to upokojuje alenie zhorsuje, Inac nie je zle volat zachranku ja som tiez hovorila muzovi nech zavolame ale on hned nerob paniku chvilku pockame a upokojilo sa ... a opakovat ked to mal raz moze to mat viac krat ale nemusi to je individualne moj stredny to mal casto v zime ale uz viem tomu predchadzat hlavne pootvorene okno aj v zime a zvlhcovac a to pomaha naozaj neprejde to uplne ale zmierni a ked uz Alan zvykol moc kaslat uz som len otvorila dokoran okno a za 10 min sa mu dobre dychalo a spal dalej .... Tak ako vidim ze aj moj Kenny to bude mat ...

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111 no je nachladnuty chytene ma trosku hlasivky kasle ale nie je to take zle ale ked mas hlasivky chytene tak veru je to zle moze byt s toho zachvat

ifkael
3. okt 2012

@ivetka09 mas kalciovy sirup?

No presne ako si to opisala...a ked zacal plakat sa to zhorsovalo, sypel..a akoby stekavy kaslal... Brrr

katrenka111
3. okt 2012

takže tu su foto, ten fusak sa vam nezda byt divný???

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 no retro fusak bude lepsi 😉

A versa paraaadna. Ja cakam na brio- bude az koncom oktobra- vsetko vypredane....ale pockam, zvysila som cenu na zippy co predavam, nech sa mi hned nepreda...

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael no tiež si myslím ale zas nebude to moc tmave s tým fusakom retro??? ta zelena to predsa trochu oživý nie???

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 nebude to tmave. Nieje to zle takto, ale zda sa mi iny odtien zelenej kaiser ako je na retro... a to hranate ukoncenie tam moc nejde- inak by si mohla dat na zimu ciernu tasku a nemusela kupovat fusak...je to na Tebe

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael no mas pravdu budem musiet nieco vymyslet a nie je kratky a malo teply fusak elodie???

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 teplucky je aj dost velky

ivetka09
3. okt 2012

@ifkael presne tak ... ano mam tu vsetko ja som na to vyzbrojena, uz aj to dostal ja to dobre poznam tri roky sme sa trapili s tym u alanka

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael juj tak to aby som teraz predala moj nový fusak aj novu zimnu deku....

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111 jeeeeej je nadhernaaaaa, ja ju mam uz svoju vyplatenu ale neviem kedy mi ju poslu lebo este cakaju na madla a to pride asi len v piatok ☹ neviem sa dockat mojej Versycky 🙂 A neviem ale mne ten fusak tam nepasuje ale ani velkostou ...
@ifkael ale zasa tvoj fusak v tvojom briu je uzasny ... jaj aj ja by som ho brala ale je biely tak neviem nebude rychlo spinavy? alebo mas ich viac a budes vymienat? Ale zas do mojej Cervenej Versy s ciernou konstrukciou asi cierny fusak nie? Biely by bol moc kontrast nie?

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111 a inac ta taska s tou podlozkou su tam super nadhera 🙂

ellysa
3. okt 2012

@katrenka111 krásna je, ten ED tam sedí ako riť na šerbli 😵 , je to trošku tmavé ale veľmi elegantné, a ED ti stačiť bude, pripadne ešte nejakú tenkú dečku doňho
ten kiwi sedí menej, možno ak sa "vyplní" dieťaťom to bude vypadať inak, takto na fotke je tam krajší elodie

drobec33
3. okt 2012

@katrenka111 anoooooooooooooooooooooooooooo, je super!!!!! Tie doplnky v nom krasne ukazu 😉 Je pravda, ze ten svetly fusak v nom velmi eee, nesedi 😒 No parada,tak gratulujem 🙂 Este nech sa mlademu panovi v nom paci a dobre bude hajat 😉