icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
3. okt 2012

@ellysa moja, aj nas Alan bol vzdy zdravy nikdy nic ani chripka ani hrdlo nic a znicoho nic mal tri a pol roka a prisla laryngitida ... a nechcem ta strasit ale maju s refluxu ... tak aj vy ste mali reflux tak moze to prist vetcinou to prichadza tak po tretom stvrtom roku kazdy je inak ... a je to tak do 6 - 7 rokov? Vidis u prcka to prislo uz v 8 mesiaci a tiez ma mensi reflux. My sme chodili aj na imunologiu kvoli laryngitide ale nic nezistili musi s toho vyrast iba ze ma oslabenu imunitu aspon mal ale nikdy nic nechitil len ta laryngitida ... Tym ta nechcem strasit len aby si vedela co je to a ako to ide a u nas v rodine to nikdy nic take nemal. A kym to Alanko nemal ani som nevedela nic o tej chorobe, teraz uz viem a v pohode no v pohode trosku strachom a s rozklepanymi rukami ale zvladam ju ...

ellysa
3. okt 2012

@ivetka09 no dúfam, že nás nič také nečaká 😒

ifkael
3. okt 2012

@ivetka09 radsej cierny do cervenej versy.. a je to nejaka uprava, co sa super cisti..

ivetka09
3. okt 2012

@ellysa nemusi byť ... ja som ti len napisala ako to je s tou laryngitidou, drzim palce nech to nepoznate je to nieco otrasne na nervy kazdu noc striehnut dieta uz co pri malon zakaslani ...

ivetka09
3. okt 2012

@ifkael no ved aj ja si to myslim ze cierny bude najlepsie, ale ten lodger by som brala sivy ... len sa bojim ze mi to maly bude odopinat ... ale kto vie ... este si to necham prejst hlavou len to je to ze teraz ich maju dost lacne okolo 70 eur

ellysa
3. okt 2012

@ivetka09 jj verím a viem aj že zdravé dieťa do dvoch rokov nič neznamená-aj keď moja také bežné choroby máva, zasa až takú dobrú imunitu nemá, teraz akurát susedke ochorelo dievčatko veľmi a do 6 rokov jej nič nebolo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

ellysa
3. okt 2012

@ivetka09 mne sa malá z lodgeru od roka rozopínala , ale zasa keď jej bola zima tak mi ešte aj kázala nech ju zababuším 😀 do červeného by bol veru nejaký čierny krásny, ten nový ED s kožušinou http://www.swestars.de/de/Baby-0-24/Stroller-Ba..., alebo bola taká staršia verzia ako zamatová

pozrite tú stránku, úžasné ceny, škoda, že ten biely nemajú

ivetka09
3. okt 2012

@ellysa no presne aj na ten som myslela s tou kozusinou ... tiez sa bojim ze sa bude odopinat maly alebo este tento sa mi paci ten cierny
http://www.hippychick.com/index.cfm/product/wal...
tak ktory poradite?

ivetka09
3. okt 2012

@ellysa no ved hej ... chuda male a co tak dufam nic vazne nech sa rychlo uzdravi

tilly
3. okt 2012

@katrenka111 jeeej, uz ho mas doma? super, krasny je... aj ta ed podlozka tam krasne sedi.. ja by som tam dala lodger... on ma tiez gulaty ten spodok... s ED fusakmi nemam skusenosti, ale bez Lsedu ti to bude na prd, kedze versa ma Lsed... skus este bgb fusaky...

ellysa
3. okt 2012

@ivetka09 wallaboo som mala, je super krásny, mne sa páčil ešte viac ako ED, ale je dosť malinký, mne sa tam malá ako 1,5 ročná už nezmestila, mala ho len tak po pazušky

ivetka09
3. okt 2012

@ellysa maly??? Aj ten co je do kocika? Lebo su dva do autosedacky a do kocika.... no boze ved prave to ze aj mne sa moc paci

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa
@drobec33
@ivetka09
@ifkael baby presne ani mne tam nesedi ten moj fusak.... tak poradte teda nejaký.....

katrenka111
3. okt 2012

@tilly myslis že fusak elodie by tam nepasoval??

tilly
3. okt 2012

@katrenka111 nechcem ta odhovarat, ale pokial nema Lsed, tak moc nie, by sa ti smykal... (moj nazor)
skus pokukat bugaboo alebo lodger... ja mam uz treti lodger, lebo vzdy som si svoj predala, kazdu zimu som mala iny kocik 😀 je to fakt naj fusak
kaiser tiez nebol zly, ale je prilis teply a mohutny

ellysa
3. okt 2012

@ivetka09 určite je kratší aj ako lodger aj ako ED, mala som presne tieto tri, teraz mám ešte pre malú buggysnuggle, ale to je tak pre väčšie dieťa už

tilly
3. okt 2012

@ivetka09 ano wallaboo je maly, mala som ten akoze XL walaboo a 2rocne dieta ti tam uz nevojde

ellysa
3. okt 2012

@katrenka111 ja si dovolím oponovať, podľa mňa tam ED sadne, mne sedel pekne v came a to je korýtko

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa a myslís že mi bude pasovat elodie??? mala si ho aj v Cameleone

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa ano??? no supeeer.... jaj len je dost drahý ED ☹

ellysa
3. okt 2012

@katrenka111 skús popozerať či nie je nejaký na bazáre, respektíve potom BGB fusak, tých býva dosť na predaj a za super ceny a brio fusak? @ifkael by ti možno poradila, ona ho asi mala

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa ja nevieeem ja sa nevyznam....

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 brio som nemala, je teraz pekny cerveny brio fusak v inzeratoch..ale ked uz ladis retro, tak nech ste pekny

katrenka111
3. okt 2012

@ifkael takže radis retro co?? no mm ma už asi prizabije ked kupim ten zasa.... 😎

ifkael
3. okt 2012

@katrenka111 aj lodger je fajn..zalezi na Tebe

ivetka09
3. okt 2012

@tilly presne tak moj nazor .... aj ja si robim chutke na ten lodger ... do mojej versycky 😉

katrenka111
3. okt 2012

@ellysa mne sa lodger nepaci, pride mi tensi a taký dekový ja chcem sustakový a nepremokavý....

ivetka09
3. okt 2012

@katrenka111 ale ze su nepremokave a neprefuka ze su dobre ...

drobec33
3. okt 2012

@katrenka111 po pravde. ja by som kupila lodger a nekupovala by som nanoznik. Aj ked som loder nikdy nemala, lebo je pre mna drahy. 😒 Ked bude kosa, alebo prsat, snezit aj tak budes potrebovat prsiplast. Lodger je velmi kvalitny. A to ze je tenky vobec nevadi. Ale hreje poriadne a to je dolezite 😉