Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
Maly vyzera na minimalne dva roky - a v pohode sa zmesti. Na zimu bude ok a na jar kupime maclaren.
A plastenku- neriesim. Ked bude prsat stiahnem strechu a ved bude fusak. Ja som ani na jednom kociku plastenku neriesila- bud som ju ani nevybalila alebo nekupovala.
@katrenka111 z bambini
Mne sa trosku zda- ked porovnam bgb, stokke, maclaren, aj quinny a inglesina- kvalitou materialov su trosku na inej urovni...ale toto berte s rezervou :D zas taka fajnova byt nemozem. Je to len kocik, uz by som fakt nemusela vymyslat..... :D
@ifkael biely fusak Ed je hrozný................dnes som ho videla , je taký akoby pogumovaný materiál,na ktorý sa chytajú chlpy aj bordel- hneď z ružovej deky, čo bol zabalený na predajni- bol komplet zaprasený- tie biele chlpy z neho plznú a na tom čiernom flauši vo vnútri...neodporúčam ho. Radšej zober čierny s kožišinou- ten je TOP z ED.
@ifkael majú ho skladom http://www.sofiababy.sk/www-sofiababy-sk/eshop/... . Dnes som si ho pozerala - je super 😉
Cerny fusak...cerny kocik...to som zrovna nechcela...:/ cierny je peknyyy, videla som 🙂
@bebel kaiser nejde do Versy, mam odskusane, je prilis velký....
ja chcem ED retro 😉
Prve dojmy z vozenia- synacik nebude k mame otoceny ani za ten svet... A uz taka nadsena niesom. Bola by som ak by maly nevyzeral ako minimalne dvojrocny.... My uz asi len maclaren budeme kupovat..
Az tak natesno nie, ale...neviem to opisat... Nam by stacili golfky uz asi
Ked vyzera vacsi, tak mi do takeho kocika uz nesedi aby tam bol
@ifkael cožeee??? už aj predavas??? ved ho otoc do smeru jazdy a daj na sedenie....co sa ti na nom tak rýchlo prestalo pacit????no moj v nom tiež na sirku nema moc miesta ked je naobliekaný, ale da sa este 😉
@katrenka111 este zajtra tomu davam sancu... Aj to len preto ze fakt netusim ci ine- xlr od maclarenu ma hrozne farby:(( paci sa mi akurat ruzovy, ale zato by ma maly supol do starobinca :DD
Ako ma maly rezervu do bokov, pri nozickach aj nad hlavou- ale mala som doost vysoke topanky, tak sa mi zdal kocik nejaky maly- ale v ikey som smirovala svoju svokru ako beha s kocikom - luuubil sa mi :D
@ifkael No on je trosku mensi, nižší, ale taký sikovný a pevný pritom, mne ho mamicky na ulici ocumuju a chvalia.... 😀
@mirkap84 no možno na leto tu zvieratkovu tyrkysovu lebo ED je dost hruba na leto...

@katrenka111 17 mesiacov
Mne sa zda ze to ide nejako tazsie- musim vybehat asi
Otestovane nemam, nikde sme neboli.zajtra sme mali ist do ikey, tak ak pojdeme skusim tam. Ale zatial co som s nou behala tak pohodicka ;) maleho som tam dala v obchode a super! Este madlo musim zohnat
Zatial mal lodger- je tam super. Ed bude kraaaasny do nej. Videla som na vlastne oci- super material, lahko sa cisti aj ten biely