icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

bebel
5. okt 2012

@katrenka111 no u svokry je stále zaparkovaný, ak tam hodím Bibi, tak ho používa.
Lebo som nezniesla požičiavať jej niektorý z mojich ofukovaných.
Keď som si našla moju limitku zapp zaparkovanú pri bráne v záhrade evidentne celý deň....cigáni chodia otravovať so zberom železa a pod ...hocikto si ho mohol odviezť (kamoške takto cigoška ukradla buginu a používala potom ako káričku na smeti) a bol na slnku celý deň odstavený.....no toto som ja nevedela rozdýchať 😎 Tak som jej kúpila na bazáre XTčko, nech si s ním robí čo chce a jazdí kde chce 😉

ellysa
5. okt 2012

@bebel to mi niečo hovorí, keď som videla ako svokra môj úplne nový cam trepe dole schodmi na predných kolieskach, skoro ma vystrelo

katrenka111
5. okt 2012

@ivetka09 no Quiny zapp xtra som skusala naživo bol v pohode, brala by som ho ako buginku, je sikovný malický skladny....
sirka nožiciek je cca 37cm a výska od sedaku dole je cca 23cm, co presne potrebujes vediet rozmery su vsade udavane...

ivetka09
5. okt 2012

@katrenka111 no ved ze quinny sa aj mne hrozne paci je laska 2 - 1 je versa 🙂 a myslim miery na nanoznik vies od bury dole po nozicky ako koncia a sirka hore kde je bura a dole kde su nozicky. Ale nevadi ved ked mi pride versa pomeriam a este ta kocka mi vkuse neodpisala ci mi usije nanoznik tak neviem ☹

ivetka09
5. okt 2012

@macacka vau krasa super - dobra volba 🙂

ivetka09
5. okt 2012

@katrenka111 inac na quinny xtra sa mi nepaci ze sa zvlast sklada inak vsetko ostatne je skvele, ale ak nezozeniem skvely golfac bude quinny 🙂

katrenka111
5. okt 2012

@ivetka09 no merala som celkova dlžka je nejakých 92cm, sirka sedaku v chrbtovej casti cca 30cm a sirka sedatka kde su nožicky je cca 36cm....

katrenka111
5. okt 2012

@ivetka09 neda sa zložit do 1celku??? no to je blbe potom jedine quiny zapp nie??? taký nestaci??

ivetka09
6. okt 2012

@katrenka111 dakujem a co vy si ho uzivate v pohode mne ho v pondelok poslu mali mi ho poslat v piatok ale nedostala som email nevedela som im napisat a tak sa to potiahlo na pondelok nevadi dufam ze tu bude rychlo 🙂

ivetka09
6. okt 2012

@katrenka111 nie neda preto vkuse hladam, a neviem co povies na TFK buggster s air tie kolieska aspon zvladnu aj iny teren ale vkuse hladam 🙂

katrenka111
6. okt 2012

@ivetka09 no ahooj, mne sa paci len tfk dot je taký sikovný ale ja ked budem chcet take lahsie nieco tak pojdem už len do BJ city mini cierny...
takže tak...neviem ti poradit...ved kup len fakt nieco mini ved mas Versicku a ta je sikovna aj do terenu....
No takže možno ti buduci týžden aj pride co??? fuuu to bude radosti.... 😉
no mi behame s nou o 100 šest 🙂

macacka
6. okt 2012

Ahojte baby poradíte mi, lebo stále váham a neviem sa rozhodnúť.
Mám viacerých kandidátov na náš kočiar a každým dňom pribudne ďalší alebo po prečítaní recenzií škrtám a škrtám. Hľadám vyhovujúci kočiarik od narodenia a drobček pravdepodobne malá princeznička sa nám má narodiť začiatkom februára. Veľmi sa mi zapáčil BJ GT len netuším aká je vanička, potom je tu brio go čo je neschodnejšia cesta lebo si ho môžem vyskúšať a aj cena ja najpriaznivejšia no a potom bugaboo cameleon na leto ideál ale do zimy mám obavy, že dieťa nebude veľmi chránené aj pri kvalitnom fusaku. Asi sa naštvem a kúpim si hlboký kočiar. 😉 Dík

ivetka09
6. okt 2012

@katrenka111 ahojko moja, no lahky golfac hladam ale kym mam este svoj neonato tak ma to moc nesuri, lebo na nom mam autosedacku a to je celkom super a kedy mi pride Versicka neviem. Dufam mi ju poslu uz v pondelok ale neviem sa jej dockat ved aj fusak co kupim som si dala poslat zvlast aby som nemusela cakat na versu dalsi tyzden. Ale je to o nervy to cakanie ky to pride sem 🙂 tak ty si spokojna s nou som rada urcite budem aj ja 🙂 a ten tfk dot si videla nazivo? Nie je moc taky sustakovi kocik ako s kabatovej latky usity?

ellysa
6. okt 2012

@macacka tá vanička na bro nie je hrubšia ako na cam podľa mňa

ivetka09
6. okt 2012

@macacka Ahoj no tu sa tazko radi, zalezi od toho co chces ci 3 kombinaciu alebo len sportovy kocik s fusakom alebo aj hlboky kocik. A ver mi hoc kto ti nieco poradi ale rozhodnut sa musis ty a kupis co sa najviac tebe paci. A aj tak mozno po par mesiacov zistis ze ti ani moc nevyhovuje a zapaci sa ti nieco ine a vymenis ho za dalsi ako to robia maminky 🙂

macacka
6. okt 2012

@ellysa veď práve obe sa mi zdajú rovnaké ale namala som možnosť porovnať

macacka
6. okt 2012

@ivetka09 áno rozhodnúť sa musí sama ale chcela som poradiť ,aby som sa vyhla tomu že by som po krátkom čase predávala a kupovala iné.

ellysa
6. okt 2012

@macacka pre mňa je výhoda bria oproti cam, že sa dá šporťák zložiť v celku,cam musíš oddeliť šporťák od konštrukcie, inak tiež neviem porovnať, brio má dosť náchylné kolieska na opotrebovanie,vypadajú dosť opotrebovane po chvíli, mylsím, že všetky budú dobrá voľba, my sme dnes boli po náš cam

macacka
6. okt 2012

@ellysa každý ma svoje + aj - dám si pauzu ,alebo si hodím korunou či vlastne eurom 🙂

ifkael
6. okt 2012

@macacka v cameleone je super chranene aj cez zimu...ak to mame zobrat z hladiska peniazkov, tak urcite sa oplati brio viacej... teraz su tusim este v ponuke akciove sety - autosedacka a vanicka ku kociku za dobru cenu.

ellysa
7. okt 2012

@macacka tak tak, jednoducho ku ktorému ťa to vnútorne viac ťahá zober, je pravda, že brio máš teraz skoro všade komplet za 699 EUR, čo sa pri BGB dopracuješ pri použitom.Versa nikto netuší koľko bude stáť komplet, nakoľko ževraj doplnky a ceny budú k dispo až v novembri.

katrenka111
8. okt 2012

@ivetka09 ahojky no co ako, už je kocarik na ceste??? 🙂

ivetka09
8. okt 2012

@katrenka111 Ahojko moja, ano prave som dostala info ze je odoslany uz sa neviem dockat kazdy den budem pocitat hihi 🙂 vsak prosim ta som si kupila fusak tiez zo slovenska a uz som nevydrzala ze nebudem mat Versicku tu tak som si ten fusak dala zvlast poslat. A kludne to mohlo ist s kocikom ale cakat kym oni ten fusak poslu tam odkial mam kocik a az potom by isiel kocik to uz som nevedela vydrzat takto ma to vyjde drahsie ale versa bude tu koncom tyzdna jupiiii 🙂

ifkael
10. okt 2012

Mame ciernu versu!!!! Uuuuuzasna je

drobec33
10. okt 2012

@ifkael Supeeer, tak sup sup pekne nafotit a pochvalit sa 😉 Gratulujem 😎

ifkael
10. okt 2012

Pp book o 6 tyzdnov, brio o mesiac cakkacie doby...mali ju v aladine, tak som ju hned zobrala.

ifkael
10. okt 2012

Som nadsena! Nemam cas ho fotit viacej, tatinko nema moc dobru naladu tak nebudem drazdit 😎

Strieska je prestepovana bielou farbou, k bielemu ED fusaku to bude uplne uzasne 😵 este som sa tusim tak netesila na zimu

@katrenka111 mam pocit, ze sa nepolohje tak lahko- treba to len vybehat? 😕

katrenka111
10. okt 2012

@ifkael no supeeer takže 2majitelka ciernej versy, takže spokojnost co??? že ide super???
No polohovanie nie je ťažke, musis vzdu na chrbtovej casti tak trochu tu rucku ci to tam je nadvihnut hore a potom hned davat ako potrebujes.....
Mne sa zda trosku uzky dnes som maleho mala zababuseneho vonku a na sirku tam nemal moc miesta už.... takže jedine proti..... chces biely ED fusak???
ako stareho drobca mas???

katrenka111
10. okt 2012

@ifkael pocuj a aku plastenku si zadovažis nan hmm???