icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
10. okt 2012

@katrenka111 17 mesiacov

Mne sa zda ze to ide nejako tazsie- musim vybehat asi

Otestovane nemam, nikde sme neboli.zajtra sme mali ist do ikey, tak ak pojdeme skusim tam. Ale zatial co som s nou behala tak pohodicka ;) maleho som tam dala v obchode a super! Este madlo musim zohnat

Zatial mal lodger- je tam super. Ed bude kraaaasny do nej. Videla som na vlastne oci- super material, lahko sa cisti aj ten biely

ifkael
10. okt 2012

Maly vyzera na minimalne dva roky - a v pohode sa zmesti. Na zimu bude ok a na jar kupime maclaren.

A plastenku- neriesim. Ked bude prsat stiahnem strechu a ved bude fusak. Ja som ani na jednom kociku plastenku neriesila- bud som ju ani nevybalila alebo nekupovala.

katrenka111
10. okt 2012

@ifkael no pre mna je Versa 1.kocik s ktorým som spokojna zatial.... no uvidime na leto možno tiež este nejaký lahsi BJ city mini 4 alebo TFK dot... 🙂

katrenka111
10. okt 2012

@ifkael a odkial objednavas ED fusak???

ifkael
10. okt 2012

@katrenka111 z bambini

Mne sa trosku zda- ked porovnam bgb, stokke, maclaren, aj quinny a inglesina- kvalitou materialov su trosku na inej urovni...ale toto berte s rezervou :D zas taka fajnova byt nemozem. Je to len kocik, uz by som fakt nemusela vymyslat..... :D

ifkael
10. okt 2012

A fakt- za tie peniaze, maximum uzitku.

bebel
10. okt 2012

@ifkael biely fusak Ed je hrozný................dnes som ho videla , je taký akoby pogumovaný materiál,na ktorý sa chytajú chlpy aj bordel- hneď z ružovej deky, čo bol zabalený na predajni- bol komplet zaprasený- tie biele chlpy z neho plznú a na tom čiernom flauši vo vnútri...neodporúčam ho. Radšej zober čierny s kožišinou- ten je TOP z ED.

ifkael
10. okt 2012

@bebel cooo? Chyta chlpy? No co vcul?

bebel
10. okt 2012

@ifkael no čierny 🙂 😉 a duplicka aj kalista ho vrátili ako im prišiel, vraj bol aj fľakatý....

bebel
10. okt 2012

@ifkael majú ho skladom http://www.sofiababy.sk/www-sofiababy-sk/eshop/... . Dnes som si ho pozerala - je super 😉

ifkael
10. okt 2012

Cerny fusak...cerny kocik...to som zrovna nechcela...:/ cierny je peknyyy, videla som 🙂

bebel
10. okt 2012
ifkael
10. okt 2012

@bebel do versy len fusak s oblym krajom...stripes bude fajnyyy

katrenka111
11. okt 2012

@bebel kaiser nejde do Versy, mam odskusane, je prilis velký....
ja chcem ED retro 😉

ifkael
11. okt 2012

Prve dojmy z vozenia- synacik nebude k mame otoceny ani za ten svet... A uz taka nadsena niesom. Bola by som ak by maly nevyzeral ako minimalne dvojrocny.... My uz asi len maclaren budeme kupovat..

ifkael
11. okt 2012

Takze ak by mal zaujem niekto o versu- info cez IP

elisskah
11. okt 2012

@ifkael ale to rychlo predavas teda. ako si to myslela, ze ak by nevyzeral ako 2rocny? ze je mu tam tesno uz?

ifkael
11. okt 2012

Az tak natesno nie, ale...neviem to opisat... Nam by stacili golfky uz asi

Ked vyzera vacsi, tak mi do takeho kocika uz nesedi aby tam bol

ellysa
11. okt 2012

@ifkael ono je naozaj pravda, že dieťa od 2 r vypadá divne asi v každom kočíku okrem golfiek, už tak prerastene 😀 😀 😀 😀 😀 , mne už moja aj v xtčku vypadá divne, ale tak čo keď sa ešte sem tam rada odvezie

ifkael
11. okt 2012

@ellysa inak kolesa su perfektne, aj kocik.. Som asi divna, zajtra pojdeme este testovat.

katrenka111
11. okt 2012

@ifkael cožeee??? už aj predavas??? ved ho otoc do smeru jazdy a daj na sedenie....co sa ti na nom tak rýchlo prestalo pacit????no moj v nom tiež na sirku nema moc miesta ked je naobliekaný, ale da sa este 😉

ifkael
11. okt 2012

@katrenka111 este zajtra tomu davam sancu... Aj to len preto ze fakt netusim ci ine- xlr od maclarenu ma hrozne farby:(( paci sa mi akurat ruzovy, ale zato by ma maly supol do starobinca :DD

Ako ma maly rezervu do bokov, pri nozickach aj nad hlavou- ale mala som doost vysoke topanky, tak sa mi zdal kocik nejaky maly- ale v ikey som smirovala svoju svokru ako beha s kocikom - luuubil sa mi :D

mirkap84
11. okt 2012

@ifkael 😀 😀 😀 ...som tu nakukla a jaaaa to vedela, presne ako si pisala, ked kupis Versu, budes ju za chvilu predavat 😅 😅 😅 ...a ake golfky chces? Mas nieco vyhliadnute?

mirkap84
11. okt 2012

@katrenka111 Katus, uz si vybrala fusak?

katrenka111
11. okt 2012

@ifkael No on je trosku mensi, nižší, ale taký sikovný a pevný pritom, mne ho mamicky na ulici ocumuju a chvalia.... 😀

katrenka111
11. okt 2012

@mirkap84 cauko, no jo ED retro....

mirkap84
11. okt 2012

@katrenka111 ...a budes chciet aj podlozku ci?

katrenka111
11. okt 2012

@mirkap84 no možno na leto tu zvieratkovu tyrkysovu lebo ED je dost hruba na leto...

katrenka111
11. okt 2012

@ivetka09 no co moja už mas doma Versicku???