Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 no vidis ty si ma predbehla aj ja som sa chcela presne na tie haky pytat ...
@katrenka111
@ifkael
@tilly
kocky tak mi nepoviete nic o kociku TFK buggster S Air? ... daju sa polohovat nozicky? je stabilny? Nie je latka moc obycajna sustiakova ja este nemam nic do auta ... videli ste nazivo uz ten kocik? kto ho videl
Paraaadne su.
A tfk- kamoska ho mala, vraj ok. Niekedy bol ten material divny sustak, teraz tusim lepsie... Ja ked som do neho davala rocneho stredneho syna bol tem strateny a nozicky sa vtedy nepolohovali
Zabudla som madlo kupit- musim zohnat 🙂 a deti sa jasia- najmensi vozi takmer 4 rocneho,ktory okupuje versu- napodiv tam vlezie- takze uz byu nas mohla aj versa zostat.akoju mam doma od doobedia- chodim po byte, vozime sa 🙂 🙂 🙂 tusim som jej az dnes prisla na chut 🙂 🙂
@ifkael wauuu to co je za dot??? nejaka speci edicia???
@ivetka09 pp pliko mini? q. zapp? (kuk moj album, mam ich aj zlozene v golfe, teraz uz skladnost neriesim, mam touran, tam zmestim vsetko bez problemov, concord fusion som tam dala bez skladania...) ale tak ten dot len do auta sa da, len ked som to drzala v ruke (bez dietata), tak som mala pocit, ze sa v strede zlomi...
@tilly prave som pozerala tvoj album, tak vidim ze mas skusenosti .... no aj vidim ze si mala Glesslein swift aj na tom som rozmyslala, ale nedaju sa polohovat nozicky a to ja potrebujem, tak dot je taky o nicom, no tak to nie je dobre, teraz rozmyslam nad Quinny zapp xtra alebo quatro cross lebo sa da polohovat az do lahu aj nozicky a to je pre mna dolezite ... videla som ze vas quinny nenadchol lebo hrka ale ja ho zas vkuse nebudem pouzivat len do auta a tak takze mne by nevadil ze hrka len to je blbe ze sa sklada zvlast ...
@katrenka111
@ifkael
@tilly
ahoj kocky Versicku mam doma je nadherna dnes si ju idem aj odskusat potom dam fotky 🙂 jupiiii som maximalne stastna 🙂 🙂 🙂
@ivetka09 jeeej no supiiis, už sa tesim na foto a na to ako si s nou spokojna 🙂
a preco zhanas este jeden kocik do auta?

@katrenka111
Ja ich mam z babycare.nl ale uz sa daju aj cez mmb...alebo v Eurovea - v predajni premamam, ci ako sa vola..
Super vec! Zavesis na kocik akukolvek tasku