icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
12. okt 2012

@katrenka111
Ja ich mam z babycare.nl ale uz sa daju aj cez mmb...alebo v Eurovea - v predajni premamam, ci ako sa vola..
Super vec! Zavesis na kocik akukolvek tasku

ifkael
12. okt 2012

@tilly aj versa je tazka...podobna ako elite

ivetka09
12. okt 2012

@katrenka111 no vidis ty si ma predbehla aj ja som sa chcela presne na tie haky pytat ...

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael aha a su dobre?

ivetka09
12. okt 2012

@katrenka111
@ifkael
@tilly
kocky tak mi nepoviete nic o kociku TFK buggster S Air? ... daju sa polohovat nozicky? je stabilny? Nie je latka moc obycajna sustiakova ja este nemam nic do auta ... videli ste nazivo uz ten kocik? kto ho videl

ifkael
12. okt 2012

Paraaadne su.

A tfk- kamoska ho mala, vraj ok. Niekedy bol ten material divny sustak, teraz tusim lepsie... Ja ked som do neho davala rocneho stredneho syna bol tem strateny a nozicky sa vtedy nepolohovali

tilly
12. okt 2012

@ivetka09 otras, to nekupuj, tazke, skarede, nozicky sa nepolohuju, rucky tiez nie a su nizko...

ifkael
12. okt 2012

Zabudla som madlo kupit- musim zohnat 🙂 a deti sa jasia- najmensi vozi takmer 4 rocneho,ktory okupuje versu- napodiv tam vlezie- takze uz byu nas mohla aj versa zostat.akoju mam doma od doobedia- chodim po byte, vozime sa 🙂 🙂 🙂 tusim som jej az dnes prisla na chut 🙂 🙂

ivetka09
12. okt 2012

@tilly tazke? a nozicky sa nepolohuju? Ja som videla ze polohuju a ty si ten kocik vedela nazivo?

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael hej aj ja som ten chcela len ma tie kolieska take ze neviem ci tieto chodniky by ich zvladli preto som chcela ten Buggster lebo su kolieska nafukovacie ... tak teraz neviem

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael super vidis versa je skvela 🙂

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael a madlo bude az neskor, ja ho budem mat len zato ze som kupovala s polu s versou a prerto som aj tak dlhsie cakala lebo madla prisli neskor inak by som uz versu mala doma

ifkael
12. okt 2012

@ivetka09 o dva tyzdne bude madlo, tak fajn 😎

ivetka09
12. okt 2012

@ifkael no super tak ani nebudes dlho cakat 🙂

tilly
12. okt 2012

@ivetka09 kde si ho videla, ze sa polohuju? kamoska ho mala, nepolohovali sa, aj som ho vozila... nic moc, polohovanie chrbatika o nicom....

katrenka111
13. okt 2012

@ifkael wauuu to co je za dot??? nejaka speci edicia???

ivetka09
13. okt 2012

@tilly no ja som myslela ze sa daju polohovat ... ako som si pozrela jedno video tam nadvihla tu cast ale bolo to rychle tak neviem ci uplne alebo len nieco ... no nic ked nie je dobry tak hladam dalsi len tie kolesa sa mi moc pacia ze su lepsie pre tieto chodniky ... hmmmm ...

ivetka09
13. okt 2012

@tilly ale dot sa polohuje vsak? a ten si videla? A co kolieska ake su a cely kocik kto ho uz videl aky je ???

tilly
13. okt 2012

@ivetka09 labilny

ivetka09
14. okt 2012

@tilly labilny? No super to uz nieje ziadny golfac malinky co by som mala v aute? 😒

tilly
14. okt 2012

@ivetka09 pp pliko mini? q. zapp? (kuk moj album, mam ich aj zlozene v golfe, teraz uz skladnost neriesim, mam touran, tam zmestim vsetko bez problemov, concord fusion som tam dala bez skladania...) ale tak ten dot len do auta sa da, len ked som to drzala v ruke (bez dietata), tak som mala pocit, ze sa v strede zlomi...

ivetka09
14. okt 2012

@tilly prave som pozerala tvoj album, tak vidim ze mas skusenosti .... no aj vidim ze si mala Glesslein swift aj na tom som rozmyslala, ale nedaju sa polohovat nozicky a to ja potrebujem, tak dot je taky o nicom, no tak to nie je dobre, teraz rozmyslam nad Quinny zapp xtra alebo quatro cross lebo sa da polohovat az do lahu aj nozicky a to je pre mna dolezite ... videla som ze vas quinny nenadchol lebo hrka ale ja ho zas vkuse nebudem pouzivat len do auta a tak takze mne by nevadil ze hrka len to je blbe ze sa sklada zvlast ...

ifkael
14. okt 2012

@ivetka09 tak si kup nunu, novu- co ma polohovatelne nozicky, a budes spokojna..

ivetka09
14. okt 2012

@ifkael no ved aj to som pozerala a na tu ma odhovorili ze nieco prepada ci co? chrbatik? neviem kto to pisal, ved aj asom aj chcela Nunu ... mne sa pacila ty si ju mala skusala si ju?

ifkael
Odpoveď bola odstránená
ivetka09
15. okt 2012

@katrenka111
@ifkael
@tilly
ahoj kocky Versicku mam doma je nadherna dnes si ju idem aj odskusat potom dam fotky 🙂 jupiiii som maximalne stastna 🙂 🙂 🙂

katrenka111
15. okt 2012

@ivetka09 jeeej no supiiis, už sa tesim na foto a na to ako si s nou spokojna 🙂

tilly
15. okt 2012

@ivetka09 super, vela stastnych km 😵

tilly
15. okt 2012

a preco zhanas este jeden kocik do auta?